jan-bommerez-foto
Artikelen
Johan van Vliet - Chronische pijn expert & TMS coach
Artikelen

Alles wat u moet weten over Jan Bommerez

Jan Bommerez

Jan Bommerez is in 1951 geboren in België, hij is een Vlaming. Sinds 1995 is hij woonachtig in Californië, Amerika. Van origine is hij bedrijfseconoom met een fascinatie voor het potentieel wat een mens heeft.

Hij heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken, bestuderen en analyseren van transformaties, leren loslaten, flow en trauma.

Jan Bommerez heeft een eigen cursus ontwikkeld die zich met name richt op het verhelpen van chronische pijn door te werken aan ontwikkelingstrauma en daarbij behorende emoties.

Ons behandelprogramma bevat op het vlak van emoties en trauma grote overlap met het programma van Jan Bommerez. Heb je al veel behandelingen geprobeerd en heb je nog steeds pijnklachten? Lees dan meer over onze werkwijze.

dr schubiner werkwijze


Inhoudsopgave

1. Jan Bommerez, wie is dat?

Met een leeftijd van 73 jaar heeft Jan Bommerez veel levenservaring. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van traumatherapie. Hij geeft zelf aan honderden uren aan traumatherapie te hebben gehad.

Omdat dit niet voor voldoende verbetering zorgde is hij zelf uitgebreid onderzoek gaan doen naar dit onderwerp. Hij is één van de eersten die de rol ontdekte van ontwikkelingstrauma en de gevoeligheid van trauma’s later in het leven.

jan bommerez

Jan Bommerez kwam in het verleden veel in Nederland om training te geven op het gebied van doorbraak- en transformatieprocessen aan managers van grote bedrijven. Later is hij zich gaan richten op particulieren met workshops gericht op loslaten, flow en moeiteloos leren leven.

Sinds 2000 is Jan Bommerez bestseller auteur, hij heeft meerdere boeken geschreven waarvan vele exemplaren zijn verkocht. Jan Bommerez is ook wel bekend om zijn kritiek op het corona beleid.

Daarnaast heeft hij een cursus ontwikkeld en heeft hij video’s & podcasts gemaakt.

2. Jan Bommerez website

Jan Bommerez heeft een website met daarop een blog en zijn online cursus over leren loslaten. Op zijn website kun je meer informatie lezen over cursus over leren loslaten en traumaverwerking.

Hij biedt een online cursus aan die je helpt bij loslaten. Het is een cursus die helpt bij het verwerken van trauma’s. Een effect daarvan kan pijnvermindering zijn.

In ons gratis E-boek “De verborgen oorzaak van chronische pijn” kun je meer informatie over de invloed van emoties, trauma en de invloed op de gezondheid lezen.

Het E-boek bevat uitkomsten van tientallen wetenschappelijke onderzoeken over de invloed van emoties en stress op het menselijk lichaam.

3. Jan Bommerez boeken

Jan Bommerez heeft 4 boeken geschreven waarvan er een aantal echte bestsellers zijn geworden. Hieronder vind je de meest populaire boeken van Jan Bommerez.

Jan Bommerez: FLOW en de kunst van het zakendoen

FLOW en de kunst van het zakendoen is het populairste boek van Jan Bommerez. Het gaat erover dat diegenen die in FLOW zijn zich ook echt gelukkig voelen. Het is een boek met diepgaande uitleg hoe je in deze FLOW komt en wat het je kan brengen.

Jan Bommerez: Kun je een rups leren vliegen?

Kun je een rups leren vliegen beschrijft gedetailleerd het verschil tussen verandering en transformatie. Dit boek leert je hoe je kunt transformeren in plaats van veranderen. Kun je een rups leren vliegen helpt je om je aangeboren creativiteit te zien en te benutten.

Jan Bommerez: Minder moeten meer FLOW

Minder moeten meer FLOW gaat erover dat je leert om de overtuigingen die je hebt over wat normaal is (en niet normaal) los te laten. Het boek is in 2015 uitgebracht en gaat in op het blij worden zonder reden.

Jan Bommerez: Door de bomen het bos zien

Door de bomen het bos zien gaat nog dieper in op transformatie. Dit boek is vooral voor de doelgroep met leiders van grote bedrijven zoals Shell een aanrader. Die zijn erg bezig met transformatie en zelforganiserende processen.

In ons gratis E-boek “De verborgen oorzaak van chronische pijn” kun je meer informatie over de invloed van emoties, trauma en de invloed op de gezondheid lezen. Dit komt met veel dingen overeen met de visie van Jan Bommerez.

4. Jan Bommerez video's

Jan Bommerez heeft een groot aantal video’s gemaakt waarin hij wordt geïnterviewd over zijn visie en expertise over FLOW, trauma’s en transformatie.

Hij is te gast geweest bij Youtube afleveringen van o.a. Eindbazen, Kukura, Oersterk, Thijs Linkhout en nog veel meer andere shows. Hij is een graag geziene gast vanwege zijn diepgaande kennis en spreektalent.

5. Jan Bommerez podcast

Jan Bommerez zijn podcast aflevering bij de Trueman Show van Jorn Luka is erg populair en veel beluisterd. Hij heeft daarnaast ook diverse podcasts over trauma gemaakt. Als je op Spotify zoekt op Jan Bommerez vind je een groot aantal podcasts waarin hij te gast is.

Reacties
Categorieën