Komt u maar niet van uw langdurige pijnklachten af?

Ontdek onze aanpak van het verhelpen van langdurige pijn waarmee ook u, net als vele anderen die u voor zijn gegaan van uw pijnklachten af kunt komen.

Komt ook u niet van uw langdurige

pijnklachten af?

Ontdek onze aanpak van het verhelpen van langdurige pijn waarmee ook u, net als vele anderen die u voor zijn gegaan van uw pijnklachten af kunt komen.

4+ jaar

Toonaangevend in langdurige pijn oplossingen

700+

Cliënten geholpen

10.000+

Downloads van ons E-book

95,71%

Tevredenheidsscore van onze cliënten

Probeer de proefversie van ons behandelprogramma

Proefversie
Voor €1,50 kunt u 7 dagen de proefversie proberen

Worstelt u ook met langdurige pijn waar maar geen eind aan lijkt te komen?

Herkent u dit ook?


U probeert van alles om van uw pijnklachten af te komen.


De gemiddelde pijn patiënt gaat van huisarts naar specialist naar fysiotherapeut of laat zich als laatste strohalm opereren. Dit alles in de hoop om van de pijnklachten af te komen.


Weer anderen zoeken hulp bij de alternatieve gezondheidszorg zoals acupunctuur, body stress release, triggerpoint therapie of dry needling.


Velen gaan zelf op zoek naar een oplossing en belanden van de ene website in het andere boek en komen terecht in een eindeloze zoektocht zonder resultaat.


Dit alles heeft waarschijnlijk ook u slechts tijdelijk geholpen. De pijn kwam weer terug of soms verdween de pijn, maar na verloop van tijd kreeg u ineens een andere pijnklacht op een andere plaats in uw lichaam. 


Dit resulteert vaak in teleurstellingen, zich onbegrepen voelen, complicaties na operaties of afhankelijkheid van medicijnen.


De reden dat al uw voorgaande behandelingen onvoldoende hebben geholpen komt omdat meer dan 90% van de behandelingen alleen maar de symptomen bestrijden.


Ze maaien het gras, maar verwijderen de wortels van de pijnklachten niet.


U bent 1 van de ruim 2 miljoen mensen die lijden aan langdurige pijnklachten die de reguliere gezondheidszorg niet heeft kunnen verhelpen.


Onze andere visie en aanpak helpt u bij het inzichtelijk maken en verhelpen van de oorzaak van uw pijnklachten.


Tijd voor een andere aanpak die zowel de oorzaak als de symptomen van uw pijn geneest

Alles wat u in het voorgaande stuk hebt gelezen heb ik zelf ook meegemaakt.


Ik ben Johan van Vliet, de mede-oprichter van BreinMedicijn. Ruim 1,5 jaar heb ik langdurige pijnklachten gehad. Daar bovenop kreeg ik ook nog een forse burn-out.


null

Johan van Vliet & Henri vd Blankevoort (oprichters BreinMedicijn)


De huisartsen, specialisten en ook Prescan konden bij mij niets vinden. Alternatieve zorg gaf hooguit tijdelijke verlichting van mijn pijnklachten. 


Uiteindelijk kwam ik uit bij een ander soort aanpak en visie van langdurige pijn.


Deze aanpak is ontwikkeld door een internationale groep vooruitstrevende professoren en artsen die vanuit de praktijk zagen dat een andere aanpak van pijnklachten noodzakelijk was.


Deze andere aanpak gaat er van uit dat de oorzaak van de pijn niet noodzakelijk een structureel probleem is in het lichaam, maar wordt veroorzaakt door stress. De medische term hiervoor is Tension Myositis Syndroom.


Stress veroorzaakt veranderingen in het lichaam die zich uiten in pijn.


Deze andere visie op het behandelen van langdurige pijn leerde me dat de juiste kennis, met het juiste gedrag en het toepassen van de juiste technieken de pijn blijvend kan verwijderen.


Hierdoor wordt de oorzaak van de pijn vanuit de wortel verwijderd. Ik bestudeerde alles wat ik kon vinden over deze nieuwe aanpak en kreeg coaching van een pijnspecialist.


De technieken en nieuwe kennis die ik leerde paste ik toe en binnen een aantal maanden was ik 100% blijvend pijnvrij.

Zelfs mijn burn-out was enorm verminderd.


Sindsdien heb ik samen met mijn compagnon Henri de beste technieken en nieuwste kennis van al deze internationale artsen en professoren voor u verzameld.


We hebben dit verwerkt in een online behandelprogramma die al vele pijn cliënten heeft geholpen om pijnvrij te worden.

Dit doen we om u te helpen om pijnvrij te worden, want wat ik kan, en ook onze cliënten kunnen, kunt u ook.

Meer informatie over deze visie en werkwijze

Klik op de oranje button met de tekst "Visie en werkwijze" voor meer informatie over het genezen van langdurige pijn door te focussen op het omgaan met (onbewuste) stress en emoties.

Ervaringen van cliënten

Klachten: Fibromyalgie, schouderpijn, arm- en duimpijn

null

Caroline Tuijn (47 jaar)

30 jaar geleden ontstonden bij mij op mijn 16e de eerste tekenen van chronische pijn in de vorm van Fibromyalgie.


Vanaf deze diagnose is het van kwaad tot erger gegaan omdat, zoals ik nu weet, mijn brein gebruik maakte van dit stempel om emoties te onderdrukken doormiddel van afleiding in de vorm van pijn.


Naast de fibromyalgie ontstond er zo'n 8 jaar geleden een hevige pijn in mijn rechter hand, arm en schouder.


Ik heb werkelijk elke specialist, therapeut, regulier en alternatief, bezocht. Niets hielp en elke echo, röntgen of MRI wees uit dat er fysiek niets mis was.


De pijn werd zo ondragelijk dat ik mijn beroep niet meer kon uitoefenen en ik moest mijn bedrijf verkopen. Zonder inkomen en afleiding zat ik thuis en nee.... rust hielp absoluut niet, en ik zag het leven niet meer zitten.


Totdat ik via een geweldige zorgverlener gewezen werd op de site van Breinmedicijn en het werk van Dr Sarno. Ik ben gaan lezen, filmpjes kijken en het was alsof het licht aan ging!


Ik herkende me zó in alle verhalen... alleen dàt was al een verademing.


Ik heb me vrijwel direct aangemeld voor de online training van Breinmedicijn. Ongelooflijk maar waar merkte ik na een week al verbetering en binnen twee maanden was ik pijn vrij! En dat ben ik nu 5 maanden na het starten van de training nog steeds.


Volledig pijnvrij elk moment van de dag. Na 30 jaar doffe ellende en me aanpassen aan mijn lijf kan ik gewoon doen waar ik zin in heb. Ik kan onbelemmerd mijn werk doen en meer.
 

Dus... JA! Ik raad Breinmedicijn aan aan iedereen die langer dan een half jaar met chronische pijn rondloopt.
 

Mijn dank is groot (LOVE) 

Klachten: Hernia, peesontstekingen, rugpijn, migraine, prikkelbare darm syndroom

Sarah Mener (25 jaar)

Ik heb mijn leven aan dit programma te danken! En dat bedoel ik echt letterlijk.


Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoud dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste..


Ik ben bij dit programma uitgekomen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn.


Ik heb van alles geprobeerd, epidurale spuiten, revalidatie en een speciaal rugschool programma. Ook hielpen buikspieroefeningen en osteopathie niet.


Alles hielp alleen op korte termijn. Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontstekingen, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en migraines.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf te zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was.


Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastisch gevoel! Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in de geest.


De manier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen bij het omgaan met stress en andere moeilijkheden. Super bedankt Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Kan deze aanpak mij ook helpen? Als u één of meerdere van de volgende chronische of langdurige pijnklachten heeft dan kunnen wij u helpen.

 • Rug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: o.a. (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, a-specifieke lage rugpijn, ischias, verwaarloosde ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom of geen oorzaak gevonden.
 • Nek-schouder,- (boven/onder) arm- elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: o.a. pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, thoracic outlet syndroom, impingement schouder, frozen shoulder of geen oorzaak gevonden.
 • Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn (tandpijn en kiespijn niet gaatjes gerelateerd), oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen (tinitus), bijholteontstekingen (sinus) of geen oorzaak gevonden.
 • Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur of geen oorzaak gevonden.
 • RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, skiduim, peesontstekingen, a-specifiek RSI etc.
 • Pijn in uw hele lichaam: o.a. fibromyalgie of geen oorzaak gevonden.
 • Overige pijn aandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, chronische vermoeidheidssyndroom (cvs), triggerpoints, pijnlijke spieren, mortons neuroom, syndroom van Tietze, neuropathie (CIAP), zenuwpijn, allergieën, terugkerende en overdruksyndroom en tarlovcysten.
 • Onverklaarbare & onbegrepen pijn: Somatische Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK), Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK)

Probeer de proefversie van ons behandelprogramma

Meer info proefversie
Voor €1,50 kunt u 7 dagen de proefversie proberen

De juiste oorzaak + de juiste kennis + de juiste technieken =

pijn eliminatie

Al 4+ jaren hebben wij meer dan 700 mensen met langdurige pijn geholpen om pijnvrij te worden of de klachten (drastisch) te verminderen.


Dit zorgde ervoor dat ze eindelijk weer konden werken, sporten, ongestoord konden genieten op het terras en weer normaal konden slapen.


Bij ons leert u theorie en praktisch toepasbare technieken om op een gezonde manier met onbewuste stress en emoties om te gaan.


Wij geven u daarbij ook de blauwdruk waarin wij aangeven WAT u moet doen, HOE u dit doet, WAAROM deze methode zo goed werkt en in welke volgorde u het beste kunt werken.

Dit is wat u krijgt in ons online behandelprogramma

null




Onderstaand een korte impressie van ons online behandelprogramma. 


null


Wekelijkse coaching van een chronische pijn expert

coaching breinmedicijn

Elke week een online vraag- en antwoord uur

Voor iedereen die meedoet met ons behandelprogramma, of de proefversie van ons behandelprogramma volgt, bieden we elke week een gratis vraag- en antwoord uur.


Dit is elke week op een vaste dag en tijd.


Tijdens dit uur helpen onze chronische pijn experts u verder met vragen over ons behandelprogramma.


We vinden het erg belangrijk om u zo goed mogelijk te begeleiden in een leven zonder pijn. Deze begeleiding is optioneel en dus niet verplicht.


Echter, raden wij u aan om ook als u geen vragen heeft toch bij de coaching calls aanwezig te zijn.


Dit omdat de inhoud van de coaching calls u verder kan helpen.

Online begeleiding van een ervaringsdeskundige coach
Begeleiding van specialist en ervaringsdeskundige Johan van Vliet die binnen 24 uur al uw vragen beantwoord.
Het online behandelprogramma
Gestructureerde 90+ dagen online cursus gespecialiseerd in het verhelpen van uw pijn.
BreinMedicijn community
Waar u van elkaar leert, elkaar bemoedigt, successen deelt of als u wilt, anoniem kunt blijven. Ook kunt u vragen privé aan ons stellen.

Ontdek waarom velen u al zijn voorgegaan in het online behandelprogramma

Vaak al in korte tijd een blijvend resultaat

In een kwestie van weken en hooguit enkele maanden kunt u blijvend pijnvrij worden.


Binnen de eerste maand nemen de (pijn)klachten vaak al met 50% af.

We nemen u bij de hand

Zeer gestructureerd en praktisch online behandelprogramma

van 90+ dagen.


U krijgt duidelijke instructies per dag (video’s, printbare instructies, printbare hand outs) om het geleerde in de praktijk te brengen.

24 uurs vraag en antwoord garantie

Online begeleiding/coaching met wekelijkse groep coaching calls.


Binnen 24 uur beantwoorden we al uw vragen, meestal zelfs al binnen een paar uur.

U hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden

Dit is het meest complete online behandelprogramma wat er is op dit gebied. Het heeft zich reeds in de praktijk bewezen.

Échte aandacht en begeleiding van een ervaringsdeskundige

We geven u de aandacht en begeleiding die u nodig heeft om van uw pijnklachten af te komen.


We doen dit onder andere door live coaching via een wekelijks online vraag- en antwoord uur.

Geen wachttijden, u kunt direct starten

U kunt binnen 5 minuten al beginnen met het online programma waar u zich ook ter wereld bevindt. 


Het enige wat u nodig heeft

is internet.

Praktisch en actiegericht

Alleen leren/lezen en geen actie leidt tot geen of zeer weinig resultaat.


Wij helpen u om niet alleen maar dingen te leren, maar helpen u ook het geleerde direct dagelijks toe te passen.

Anti-terugval garantie

Mocht u ergens niet uitkomen of loopt u vast dan staan wij voor u klaar in de community (of telefonisch) om u weer op koers te brengen richting een pijnvrij leven.

Wetenschappelijk onderbouwd door de beste medici

Onze behandelmethode is ontwikkeld door internationale professoren en artsen die zagen dat reguliere behandelingen onvoldoende effect hadden.


De achterliggende visie is gemaakt op basis van wetenschappelijke onderzoeken en bewezen resultaten in de praktijk.

Klantervaringen

Marjolein L

Mireille 

(44 jaar)

Ik kan de gewone dingen weer doen

Ik ben jarenlang belemmerd geweest door ernstige pijn in mijn onderrug en heup. De artsen hadden artrose in mijn heup geconstateerd en gaven aan dat ik met de pijn zou moeten leren leven. Ook fysiotherapie en het trainen van mijn rug en beenspieren had weinig nut.

Ik kon gelijk beginnen met het behandelprogramma en alles werd tip top in orde voor mij geregeld.

Na twee maanden ben ik nu dankzij BreinMedicijn eindelijk vrij van mijn pijn en ook nog eens voor een betaalbaar bedrag!


Ik kan weer zonder pijn sporten en mijn kinderen optillen en naar school brengen.

Joke W(59 jaar)

Ik kon vanwege de pijn niet eens meer een appel schillen

Door de praktische technieken van het breinmedicijn behandelprogramma heb ik geen last meer van het carpaal tunnel syndroom, triggerfinger, migraine en nekpijn.

Ik kan nu na 3 maanden eindelijk weer normaal schrijven met een pen en zonder pijn de aardappels schillen.

Annemarie van Dam (62 jaar)

De artsen wisten zich geen raad

Door de zeer fijne persoonlijke begeleiding ben ik dankzij deze behandelmethode in 3 maanden tijd genezen van: ischias, candida, prikkelbare darmsyndroom en diverse allergieën.

Wat ik vooral fijn vond is dat ik alle vragen kon stellen die ik wou en niets was gek of raar en ik kreeg ook netjes binnen een dag antwoord.

Heel soms heb ik nog een klein beetje last van ischias klachten maar dit stelt totaal niets meer voor van wat het was.

Probeer de proefversie van ons behandelprogramma

Naar proefversie
Voor €1,50 kunt u 7 dagen de proefversie proberen

Onderdelen/fasen van het online behandelprogramma

Fase 1: De juiste kennis + de juiste oorzaak zorgt voor de juiste aanpak

 • U zult een enorm zelfinzicht verwerven en alle factoren die uw pijn in stand houden leren herkennen en elimineren.
 • U leert alle ins en outs over de oorzaak van uw langdurige pijnklachten en  wat stress hiermee te maken heeft.
 • U leert wat u moet doen om van uw klachten af te komen, waarom dit zo goed werkt en heeft gewerkt voor anderen.
 • U leert een aantal zeer effectieve technieken waarmee u de juiste kennis in de praktijk kunt brengen. Hierdoor krijgt u de mindset die nodig is om het vertrouwen op te bouwen die cruciaal is om pijnvrij te worden.                          
 • U maakt kennis met succesverhalen van patiënten die in detail beschrijven wat ze hadden, hoe ze beter zijn geworden en hoe dit ook voor u kan werken.                                                                         
 • De meeste cliënten ervaren aan het eind van fase 1 al 50% verbetering in hun pijnklachten.
 • U zult leren waarom naar de psycholoog, manueel therapeut of een operatie ondergaan vaak de pijn niet elimineert maar alleen de  symptomen bestrijdt.

Fase 2: Het elimineren van de factoren die uw pijn in stand houden

 • U zult bij uzelf ontdekken welke triggers bij u pijn veroorzaken en hoe u deze feilloos kunt uitschakelen.
 • U leert hoe uw lichaam en geest (brein) samen bij u de lichamelijk pijn veroorzaken en hoe u dit weer ongedaan kunt maken.                                  
 • U leert waarom uw spieren trainen of uw lichaam ontzien niet helpt. In deze fase leert u oefeningen die de pijn wél elimineren.
 • U leert en krijgt oefeningen hoe u pijn instant houdend gedrag omzet in pijn eliminerend gedrag wat al snel zal leiden tot minder pijn.

Fase 3: Stress uit uw lijf elimineren

 • U leert dat stress en het opkroppen van emoties de echte oorzaak van uw pijn is en hoe dit uw pijn veroorzaakt.                                                                                                           
 • U krijgt de beste technieken om stress en emoties uit uw lijf te laten wegvloeien. Hiermee stopt u als het ware de brandstofaanvoer voor uw pijn en begeleiden we u om uw pijn definitief op te lossen.

Krijg toegang tot onze besloten community voor deelnemers van ons behandelprogramma.

null


Tijdens het online behandelprogramma krijgt u van ons professionele en persoonlijke coaching.

De begeleiding vindt grofweg plaats via twee manieren. De eerste is via wekelijkse online coaching calls.


Tijdens dit wekelijks beschikbare coaching uur beantwoorden we live al uw vragen over ons behandelprogramma.


De tweede manier van begeleiding vindt plaats in onze online community waarin ook andere cliënten zitten die bezig zijn met hetzelfde behandelprogramma (zie bovenstaande afbeelding).


In onze community heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen, kennis te delen, successen te vieren en ervaringen uit te wisselen. Binnen 24 uur beantwoorden we uw vragen en helpen we u weer verder.


Wilt u liever geen contact met anderen in de community en geheel zelf het online behandelprogramma volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk.


U kunt ervoor kiezen om een andere naam te gebruiken in de community. Op die manier blijft uw identiteit geheim voor anderen en kunt u alsnog uw vragen in de community stellen.


U kunt ons ook 1 op 1 vragen stellen via de chat en dat kunnen alleen u en de BreinMedicijn medewerkers zien.


Ps. Losse individuele 1 op 1 coaching sessies kunnen apart  aangevraagd worden. De kosten hiervan zijn op aanvraag.


In de praktijk maakt vrijwel niemand hier gebruik van; het programma is zeer compleet.

Rug- en nekpijn


BreinMedicijn bedankt, ik kan iedereen dit behandelprogramma aanbevelen.


Doe goed onderzoek en doe wat het programma zegt geloof in dit programma en je gaat resultaten boeken.


Zo heb ik het zelf ervaren en ben al verlost van veel rug-nekpijn en trauma's die veroorzaakt werden door onderdrukte emoties  en stress.. Succes iedereen!




John Mieras (61 jaar) 
Uitstralende pijn vanuit de rug naar heup en/of billen benen knie kuit voet


Ik ben Henk en ik ben 60 jaar. Ik ben ruim 32 jaar ondernemer en actief sporter. Ik had last van terugkerende Piriformis/Ischias klachten. Ben lichamelijk topfit.


Na een paar dagen dat ik met het online behandelprogramma begonnen was had ik door dat ik op het juiste spoor zat en begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen.


En nu, eind februari en....pijnvrij! Af en toe nog een tegensputtering, dan voel ik iets pijn in m'n been maar door de oefeningen te doen verdwijnt het zeer snel, ongelooflijk.

Henk Lanters (60 jaar)

Tarieven online behandelprogramma 

Proefversie behandelprogramma

Risicovrij uitproberen (70% kiest dit)

75,-

1,50 eenmalig (tijdelijk)
BreinMedicijn Behandelprogramma
 • Eerste 7 dagen uitproberen en u heeft daar 7 dagen de tijd voor.
 • Al meer dan 2.000 keer besteld.
 • Dit is een tijdelijke actie (normale prijs is eenmalig 75,-.
 • Toegang tot de eerste 7 dagen van ons chronische pijn online behandelprogramma.
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Persoonlijke online begeleiding van een deskundige coach in de community.
 • Wekelijks een online coaching call met onze experts om uw vragen direct te beantwoorden.
 • De toegang tot de proefversie stopt automatisch na 7 dagen, u zit nergens aan vast.
 • Niet goed geld terug garantie, dit geldt ook voor de proefversie van ons online behandelprogramma.
 • De beste manier om ons behandelprogramma te proberen.

Volledige TMS behandelprogramma

Veilige keus (30% kiest dit)

90,-
75,- per maand
BreinMedicijn Behandelprogramma
 • Per maand opzegbaar.
 • Al meer dan 500 keer besteld.
 • Maandbedrag van 75,- wordt per maand afgeschreven. Dit stopt wanneer u opzegt.
 • Toegang tot volledige chronische pijn online behandelprogramma.
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Persoonlijke online begeleiding van een ervaringsdeskundige specialist in de community.
 • Wekelijks een live online coaching call met onze experts om uw vragen direct te beantwoorden.
 • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 sessies zonder de hoge kosten ervan.
 • Het programma heeft 3 maanden aan inhoud.
 • Tussen de 6 weken en 3 á 4 maanden kunt u pijnvrij zijn (verschilt per persoon)
 • Het programma is op eigen tempo.
 • Deze optie is uitermate geschikt voor zij die genoeg tijd ter beschikking hebben om het programma binnen 3 maanden af te ronden.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie.
BreinMedicijn Behandelprogramma
450,-
297,-

6 maanden toegang volledige TMS behandelprogramma


 • U betaalt maar voor 4 maanden en krijgt 6 maanden toegang en dat levert u een korting op van 153 euro. Wij belonen graag commitment.
 • Al meer dan 500 keer besteld.
 • U kunt betalen in termijnen (6 maal 49.50,-).
 • Toegang tot volledige chronische pijn online behandelprogramma.
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Persoonlijke online begeleiding van een ervaringsdeskundige specialist in de community.
 • Wekelijks een live online coaching call met onze experts om uw vragen direct te beantwoorden.
 • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 sessies.
 • Het programma heeft 3 maanden aan inhoud.
 • Tussen de 6 weken en 3 á 4 maanden kunt u pijnvrij zijn (verschilt per persoon)
 • Het programma is op eigen tempo.
 • Deze optie is uitermate geschikt voor zij die er rustig de tijd voor willen nemen en zeker willen zijn wat de investering qua geld wordt.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Twijfelt u nog? Probeer dan onze proefversie 7 dagen lang uit.

U wilt wel van uw langdurige pijn af, maar u wilt eerst kijken of ons online behandelprogramma ook wel 'echt' iets voor u is?


U kunt ons behandelprogramma 7 dagen uitproberen en ervaren of het wat voor u is en doet wat het claimt.


Deze is tijdelijk voor 1,50 i.p.v. 75,- (eenmalig bedrag en geen abonnement).

Dit gebeurt er nadat u het online behandelprogramma heeft besteld:


 • Wanneer u klikt op 'naar bestellen', dan komt u in een winkelmandje waar u uw bestelling kunt plaatsen, uw betaalmethode kiest en afrekent. 
 • Na het afrekenen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele minuten een bestelbevestiging met daarin de inloggevens, E-books en de instructies om te kunnen beginnen.
 • U kunt met de inloggegevens direct beginnen met het online behandelprogramma.
 • Uw abonnement gaat direct in en u hoeft nergens op te wachten.

   

Veelgestelde vragen over het Online Behandelprogramma (klik op een vraag om het antwoord te zien)

Ik woon niet in de buurt van Amersfoort. Hoe kan ik geholpen worden?

Ons behandelprogramma is volledig online en eventueel telefonisch. U hoeft daardoor niet te reizen en dat scheelt u tijd en geld.

Wij hebben ondervonden dat er geen verschil is in effectiviteit tussen 1 op 1 sessies of het volgen van een online variant.

Dat laatste is ook nog eens velen malen goedkoper.

Zit er aan de proefversie geen verplichtingen (vrijblijvend) of abonnement vast?

De proefversie is 100% vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Na 7 dagen verloopt de toegang tot de proefversie en eindigt de proefperiode en worden er daarna geen bedragen van uw rekening afgeschreven.

Kan ik losse 1 op 1 face to face coachingsessies bij het online behandelprogramma aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Echter, is ons online behandelprogramma zo compleet dat bijna niemand dit tot nog toe nodig heeft gehad.

Ps. een telefonisch 15-30 minuten op weg help gesprek is uiteraard kosteloos, dit doen we soms wanneer een specifieke vraag online niet naar tevredenheid kan worden beantwoord.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, we bieden een 30 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op ons online behandelprogramma.

U kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of ons behandelprogramma wat voor u is.

Wanneer gaat het abonnement in?

Bij bijvoorbeeld een maandabonnement gaat de maand in op de dag van de aankoop en de eerste maand eindigt 30/31 dagen later.

Bijvoorbeeld u sluit het abonnement af op 4 maart, dan eindigt de eerste maand op 3 april en begint de tweede maand op 4 april.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten/opzeggen?

Het abonnement dient 7 dagen voordat de abonnementsperiode eindigt opgezegd te worden. Dit kan d.m.v. het sturen van een mail met daarin de vermelding dat u wilt opzeggen.

Als u een maandabonnement afsluit op 5 maart dan eindigt de eerste maandperiode op 4 april. Als u na de eerste maand wilt opzeggen dan dient u uiterlijk 29 maart op te zeggen en dan zal de termijn voor de tweede termijn geannuleerd worden en eindigt uw abonnement op 4 april.

Wat gebeurt er als ik stop?

Als u stopt met het behandelprogramma dan verliest u toegang tot het Online Behandelprogramma, de Community, begeleiding en daarmee alle inhoud van het online behandelprogramma.

Wat is de duur van het online behandelprogramma?

Het programma duurt 3 maanden. Er zit namelijk voor minimaal 3 maanden opdrachten, video’s oefeningen enz. in. U mag er zolang doen als u wilt. De gemiddelde duur van het programma is ongeveer 3 a 4 maanden.

Sommige doen er 4 of 5 maanden over, dit alles hangt af van hoeveel tijd u dagelijks kunt en wilt besteden, maar ook hoe snel uw klachten minder worden want dit verschilt per persoon. Elk mens is namelijk uniek.

Het programma is op eigen tempo.

Hoe weet ik of jullie behandelprogramma voor mij wél werkt? Ik heb al zoveel andere behandelingen geprobeerd.

Als u onze chronische pijn test heeft gedaan en hieruit blijkt dat onze behandelmethode geschikt is dan kunnen we met grootte nauwkeurigheid zeggen dat onze behandelmethode bij u werkt.

We kunnen dit zo nauwkeurig bepalen omdat alle clienten waar onze behandelmethode bij werkt vergelijkbare kenmerken vertonen. Na het doen van de pijn test raden we aan om ons gratis ebook lezen. Na het lezen van dit E-book begrijpt u waarschijnlijk beter waarom uw voorgaande behandelingen niet hebben gewerkt.

We begrijpen dat u twijfels heeft en dat u misschien bang bent om weer teleurgesteld te worden. Om die reden geven wij op het online behandelprogramma een 30 dagen niet goed, geld terug garantie om wanneer u niet tevreden bent, u gewoon u geld terug krijgt.

Daarnaast bieden wij een proefversie aan van het online behandelprogramma, inclusief begeleiding en toegang tot de community. Deze versie is exact dezelfde versie en hiermee kunt 7 dagen lang voor een zeer laag eenmalig bedrag het online programma uitproberen.

Helpt een online behandelprogramma wel?

De meest effectieve oefeningen en technieken uit onze 1 op 1 sessies hebben we gebruikt om een effectief en compleet online behandelprogramma te maken.

In combinatie met uitleg video's en gerichte praktische oefeningen, begrijpt u makkelijk de essentie van het verhaal.

Hierdoor is online leren heel eenvoudig en praktisch. Daarnaast is ons online behandelprogramma al uitgetest en is net zo effectief gebleken als de 1 op 1 sessies.

Bij een online behandelprogramma moet ik toch alles zelf doen?

U moet het zelf doen maar we laten u niet aan uw lot over. In de community is er ruimte voor uw persoonlijke vragen over uw herstel.

Hier is dagelijks een professionele therapeut/coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat u bij het 1 op 1 persoonlijke Breinmedicijn behandelprogramma het uiteindelijk ook zelf moest gaan doen.

U kunt in de community vragen stellen die een coach zal beantwoorden. U kunt ook via het chatprogramma, waar niemand kan meelezen, mij vragen stellen mocht u dit nodig hebben.

Kortom u wordt niet aan uw lot over gelaten en mocht er iets zijn wat een telefonisch gesprek van 15 minuten nodig heeft dan is dat kosteloos.

Hoeveel tijd kost het om het online behandelprogramma te doen?

We zijn 100% expert en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn. We snappen uw situatie dus. U kunt op uw eigen wijze en op uw eigen tempo leren.

De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. U bepaalt het tempo!

We adviseren u om ongeveer 30 minuten en maximaal 60 minuten per dag tijd te besteden aan het behandelprogramma , dit is nodig omdat het anders uw herstel in de weg kan gaan staan.

Al zitten er voldoende rustdagen in de cursus.

Als ik medicatie gebruik is dit behandelprogramma dan wel geschikt voor mij?

Ja, als u medicatie gebruikt dan is dit programma geschikt voor u. Als u pijnstillende medicatie gebruikt dan adviseren wij om dit in overleg met uw behandelend arts af te bouwen naarmate uw pijn door het behandelprogramma minder wordt.

Als u namelijk de pijnstillende medicatie niet afbouwt dan is uw lichaam medicijnafhankelijk en zal de pijn telkens worden getriggerd en de pijn kan naar verloop van tijd resistent worden tegen de pijnmedicatie en dan zal u nog sterkere medicatie nodig hebben.
Dit is de reden dat wij aanraden uw pijn medicatie af te bouwen wanneer u ons behandelprogramma volgt maar doe dat wel in overleg met uw behandelend arts. Wij zijn namelijk geen medicijn experts en kunnen u daarin niet adviseren.

Hoe gaat het online behandelprogramma te werk?

Het online behandelprogramma bevat educatie, trainingsvideo’s, seminars, hand outs, praktische oefeningen.

Er zijn 3 componenten en fasen in het online behandelprogramma.

U leert in de eerste fase waardoor u pijn precies ontstaat, wat dat met u te maken heeft, waarom u pijn heeft, wat u er tegen kunt doen en dat u daadwerkelijk van uw pijn af kunt komen.

Het legt als het ware het fundament om uiteindelijk de oefeningen en technieken juist te kunnen uitvoeren. Het mooie is dat tijdens deze fase veel cliënten al een aanzienlijke vermindering in hun klachten ervaren.

In de tweede fase leert en past u toe hoe u de angst voor klachten overwint, revalideert en weer dingen leert doen die u nu niet meer kunt doen vanwege uw klachten.

Dit deel bevat educatie en praktische oefeningen en technieken om uw gedrag t.a.v. de pijn te veranderen wat uw klachten niet alleen zullen verminderen maar ook weer de activiteiten laat doen die u nu niet meer kunt doen.

De derde fase is de fase waar de focus compleet ligt op de praktijk; waarin oefeningen en technieken worden uitgelegd, waarmee u onderdrukte emoties leert ervaren en ook aanleert dit voortaan te doen.

Hierdoor zullen als zeer belangrijk bijproduct de pijnklachten aanzienlijk minder worden en/of verdwijnen.

Ik heb geen ernstige trauma’s meegemaakt en ik onderdruk geen emoties; is het online behandelprogramma dan wel voor mij geschikt?

U hoeft geen trauma’s te hebben gemaakt om pijnklachten te krijgen. Pijnklachten komen niet perse door een onverwerkt trauma.

Onderdrukte emoties veroorzaken chronische pijnklachten (ernstige ziekten, breuken, zenuwschade uitgesloten) en de grootste factor waarom dit gebeurd is vanwege iemands karaktereigenschappen.

Bijvoorbeeld perfectionistisch, people pleaser, mensen naar de zin maker, zeer zorgzaam, moralistisch, zeer gedreven, zorgenmaker.

Als u 1 of meerdere van die persoonlijkheidskenmerken heeft dan is dat de reden waarom u emoties onderdrukt.

Daarnaast geeft het dagelijks leven genoeg stressvolle momenten om genoeg emoties te onderdrukken om het pijnproces (psycho-fysiologisch syndroom) op te starten.

Ik heb al gewerkt aan mijn emoties, is dit programma dan wel iets voor mij?

Als u nog steeds pijn heeft en er is niets ernstigs aan de hand, zoals hart en vaat zieken, auto immuun ziekten, kanker etc. Dan betekent dit dat u waarschijnlijk nog niet geleerd hebt om in volledig contact te staan met uw emoties en uw lijf.

Daarnaast bestaat ons programma uit 3 pijlers. Mindset, gedrag en emoties. Alle drie zijn ze even belangrijk zonder de juiste mindset en gedrag kunt u zelfs alle emotie voelen en toch pijn hebben, omdat ze alle drie net zo belangrijk zijn. Onder inhoud van ons programma op de pagina over het online behandelprogramma leggen we dit nog verder uit.

Als u het echt wilt weten of ervaren dan raden wij onze proefversie aan, dan zult u gauw genoeg ervaren of het online behandelprogramma iets voor u is.

Wat is het verschil tussen een psycholoog en BreinMedicijn?

Een psycholoog kan u zeker helpen om uw onderdrukte emoties te voelen.

Echter, leert u niet om dit voortaan zelf te doen. U krijgt als het ware vis, maar leert niet zelf te vissen.

U blijft hiermee afhankelijk van een psycholoog en wij van BreinMedicijn hebben o.a. als doel dat u ons op een gegeven moment niet meer nodig heeft en zelf heeft leren vissen.

Verder ontbreekt de juiste noodzakelijke educatie over uw pijnklachten bij een psycholoog.

Het vergt niet alleen maar het voelen van onderdrukte emoties, maar ook uw gedrag en manier van denken ten aanzien van de pijnklachten dient te veranderen.

Als u bijvoorbeeld angstig blijft voor de klachten en geen revalidatieplan (gedrag) heeft dan is de kans zeer groot dat u niet (blijvend) van uw pijnklachten afkomt.

Ons programma behelst een stap voor stap gestructureerd plan om uw klachten te elimineren.

BreinMedicijn geeft u vis en leert u vissen, zodat u in staat gesteld wordt om uiteindelijk zonder onze hulp pijnvrij te blijven.

In ons ebook gaan wij hier ook op in.

Ik heb geen chronische of langdurige pijn, ik heb gewoon pijnklachten en is dit online behandelprogramma dan wel geschikt voor mij

Als u pijnklachten heeft die u al weken of maanden of jaren lang heeft, dan heet dat langdurige of chronische pijn. Dit geldt ook als u bijvoorbeeld eerst hoofdpijn of Ischias had en nu heeft u i.p.v. daarvan nekpijn of een andere pijnklacht.

Als u langer dan een aantal weken pijn heeft die niet minder wordt naar verloop van tijd dan heet dat langdurige of chronische pijn.

Wat is het verschil tussen BreinMedicijn en een pijnkliniek of het Rughuis.

Het rughuis heeft een multi disciplinaire aanpak. Zij focussen op een gedragsmatige en fysieke aanpak van pijnklachten. Zij leren u net als pijnklinieken omgaan met uw pijnklachten en hooguit een lichte vermindering van klachten.


BreinMedicijn focust op stress en onderdrukte emoties welke de hoofdoorzaak zijn van veel pijnklachten. Daarnaast leren wij mensen een mindset en gedrag d.m.v. educatie, die het lichaam signalen geeft dat het gezond is en niet stuk.

Het is een wetenschappelijk feit dat wanneer mensen denken dat ze iets mankeren dat dit in zichzelf al symptomen geeft. Fysotherapie, manuele therapie en lichaamsversterkende oefeningen geven uw lijf juist de indruk dat u iets mankeert of zwak bent.

Onze visie is dat het menselijk lichaam uitstekend in staat is zichzelf te genezen en wanneer pijnklachten aanhouden terwijl er niets ernstigs aan de hand is, dan heeft in de meeste gevallen te maken met onderdrukte emoties en stress die spieren, pezen en zenuwen aantast.

Als u wilt weten en ervaren wat het verschil is dan raden we u aan om onze proefversie te bestelen. Daar krijgt u in 7 dagen een zeer goede indruk wat het is en of u het voor u geschikt vindt.