arrow_drop_up arrow_drop_down

Welkom op onze veelgestelde vragen pagina. Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen die we van onze bezoekers krijgen. 

Klik op een vraag en het antwoord op deze vraag wordt direct onder de vraag zichtbaar.

Veelgestelde vragen over het Online Behandelprogramma

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de cursus wat voor u is.

Kan ik losse 1 op 1 coachingsessies bij het online behandelprogramma aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan gaan op basis van offerte.

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een kwartaal abonnement is bijvoorbeeld per 3 maanden opzegbaar, een jaar abonnement per 12 maanden etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

KAN IK MIJN ABONNEMENT LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een kwartaal-abonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaar-abonnement om alsnog van een korting te profiteren. Je kunt ook van een kwartaal of jaar-abonnement terug naar een maand abonnement al zal dat pas kunnen nadat het kwartaal- jaar-termijn is geëindigd.

HOE WEET IK OF JULLIE BEHANDELPROGRAMMA VOOR MIJ WÉL WERKT? IK HEB AL ZOVEEL ANDERE BEHANDELINGEN GEPROBEERD.

Als u onze chronische pijn test heeft gedaan en hieruit blijkt dat onze behandelmethode geschikt is dan kunnen we met 97% nauwkeurigheid zeggen dat onze behandelmethode bij u werkt. We kunnen dit zo nauwkeurig bepalen omdat alle clienten waar onze behandelmethode bij werkt vergelijkbare kenmerken vertonen.

HELPT EEN ONLINE BEHANDELPROGRAMMA WEL?

De meest effectieve oefeningen en technieken uit onze 1 op 1 sessies hebben we gebruikt om effectieve, complete online cursus van te maken. In combinatie met uitlegvideo's en gerichte praktische oefeningen, begrijpt u makkelijk de essentie van het verhaal, waardoor online leren heel eenvoudig en praktisch wordt. Daarnaast is de online cursus al uitgetest en is net zo effectief gebleken als de 1 op 1 sessies.

BIJ EEN ONLINE BEHANDELPROGRAMMA MOET IK TOCH ALLES ZELF DOEN?

Normaal gesproken wel inderdaad. Maar we laten u niet aan uw lot over. In de community is er ruimte voor uw persoonlijke vragen over uw herstel. Hier is dagelijks een professionele therapeut/coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat u bij het 1 op 1 persoonlijke Breinmedicijn behandelprogramma het uiteindelijk ook zelf moest gaan doen.

HEB IK WEL GENOEG TIJD OM het ONLINE BEHANDELPROGRAMMA TE VOLGEN?

We zijn 100% expert en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn. We snappen uw situatie dus. U kunt op uw eigen wijze en op uw eigen tempo leren. De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. U bepaalt het tempo! Al adviseren wij u ten zeerste dat u ongeveer 30 minuten per dag tijd spendeert aan het behandelprogramma, dit is nodig omdat het anders uw herstel in de weg kan gaan staan. Al zitten er voldoende rustdagen in de cursus.

WORDT DEZE BEHANDELING VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAARS?

Nee, onze behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wél zijn werkgevers soms bereid om de kosten deels of volledig te vergoeden als dit in overleg wordt gedaan.

WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Als u het abonnement stopzet dan verliest u toegang tot het Online Behandelprogramma, de Community en daarmee alle inhoud van het online behandelprogramma.