arrow_drop_up arrow_drop_down

Welkom op onze veelgestelde vragen pagina. Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen die we van onze bezoekers krijgen. 

Klik op een vraag en het antwoord op deze vraag wordt direct onder de vraag zichtbaar.

Veelgestelde vragen over het Online Behandelprogramma

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, we bieden een 30 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op ons online behandelprogramma. U kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of ons behandelprogramma wat voor u is.

Kan ik losse 1 op 1 face to face coachingsessies bij het online behandelprogramma aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan zijn 150 euro per uur. Echter, is ons online behandelprogramma zo compleet dat bijna niemand dit tot nog toe nodig heeft gehad.

Ps. een telefonisch 15 minuten op weg help gesprek is uiteraard kosteloos, dit doen we soms wanneer een specifieke vraag online niet naar tevredenheid kan worden beantwoord.

Wat is de duur van het online behandelprogramma?

We hebben 3 type opties, ook wel "abonnementen" genoemd voor ons online behandelprogramma.

Een maandabonnement is per maand opzegbaar. Een kwartaal abonnement is per 3 maanden opzegbaar, een jaar abonnement per 12 maanden.

We adviseren meestal om een kwartaalabonnement te kiezen omdat ons behandelprogramma 90 dagen duurt.

Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

Kan ik mijn "abonnement" later wijzigen?

Ja, wanneer u bijvoorbeeld start met een kwartaal-abonnement dan kunt u dit wanneer u wilt omzetten naar een jaar-abonnement om alsnog van een korting te profiteren.

U kunt ook van een kwartaal of jaar-abonnement terug naar een maand abonnement. Dit kan pas nadat de kwartaal- jaar-termijn is geëindigd.

Hoe weet ik of jullie behandelprogramma voor mij wél werkt? Ik heb al zoveel andere behandelingen geprobeerd.

Als u onze chronische pijn test heeft gedaan en hieruit blijkt dat onze behandelmethode geschikt is dan kunnen we met 97% nauwkeurigheid zeggen dat onze behandelmethode bij u werkt. We kunnen dit zo nauwkeurig bepalen omdat alle clienten waar onze behandelmethode bij werkt vergelijkbare kenmerken vertonen.

Helpt een online behandelprogramma wel?

De meest effectieve oefeningen en technieken uit onze 1 op 1 sessies hebben we gebruikt om een effectief en compleet online behandelprogramma te maken. In combinatie met uitleg video's en gerichte praktische oefeningen, begrijpt u makkelijk de essentie van het verhaal. Hierdoor is online leren heel eenvoudig en praktisch. Daarnaast is ons online behandelprogramma al uitgetest en is net zo effectief gebleken als de 1 op 1 sessies.

Bij een online behandelprogramma moet ik toch alles zelf doen?

U moet het zelf doen maar we laten u niet aan uw lot over. In de community is er ruimte voor uw persoonlijke vragen over uw herstel. Hier is dagelijks een professionele therapeut/coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat u bij het 1 op 1 persoonlijke Breinmedicijn behandelprogramma het uiteindelijk ook zelf moest gaan doen.

Hoeveel tijd kost het om het online behandelprogramma te doen?

We zijn 100% expert en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn. We snappen uw situatie dus. U kunt op uw eigen wijze en op uw eigen tempo leren. De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. U bepaalt het tempo!

We adviseren u om ongeveer 30 minuten per dag tijd te besteden aan het behandelprogramma, dit is nodig omdat het anders uw herstel in de weg kan gaan staan. Al zitten er voldoende rustdagen in de cursus.

Wordt dit behandelprogramma vergoed door zorgverzekeraars?

Nee, onze behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wél zijn werkgevers soms bereid om de kosten deels of volledig te vergoeden als dit in overleg wordt gedaan.

Wat gebeurt er als ik stop?

Als u stopt met het behandelprogramma dan verliest u toegang tot het Online Behandelprogramma, de Community en daarmee alle inhoud van het online behandelprogramma.