arrow_drop_up arrow_drop_down

Tijdelijk aanbieding proefversie voor maar 1,50 euro i.p.v. 75 euro duurt nog:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Begin in minder dan vijf minuten met het online behandelprogramma voor 1,50 euro i.p..v. 75 euro.

U wilt wel van uw chronische pijn af, maar u wilt eerst kijken of ons online behandelprogramma ook wel 'echt' iets voor u is?

Bestel dan een proefversie en krijg toegang tot het online behandelprogramma. Het online behandelprogramma is dan 7 Fdagen voor u beschikbaar en mocht het nou echt zo zijn dat u het iets langer nodig heeft dan kunt u ons gerust mailen.

Deze pijnklachten en aandoeningen kunnen we behandelen met ons Online behandelprogramma

 • .Rug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: O.a. (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, 'a-specifieke lage rugpijn', ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen,slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom.
 • Nek-schouder,- (boven/onder) arm- elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: o.a.,pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, thoracic outlet syndroom, impingement schouder.
 • Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn, oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen.
 • Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur.
 • RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, skiduim ,peesontstekingen, a-specifiek RSI etc.
 • Pijn in uw hele lichaam: o.a. fibromyalgie.
 • Overige pijn aandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, veel triggerpoints, pijnlijke spieren, mortons neuroom, syndroom van Tietze.

Ervaringen van cliënten

De ervaringen op deze pagina zijn een combinatie van reviews op onze Facebook pagina, uit onze community en ervaringen die cliënten naar ons hebben gemaild.


In sommige gevallen zijn de namen verandert in verband met AVG en persoonlijke privacy.Diagnose: 2 hernia's,peesontstekingen op meerdere plaatsen , pijn in de benen, rugpijn, , migraines, kaakpijn, prikkelbare darm syndroom


Sarah Mener, 25 jaar


Ik heb mijn leven aan dit programma te danken!


En dat bedoel ik echt letterlijk. Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks aan kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoud dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste!


Ik ben aan deze programma aangestoot toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn. Ik ben namelijk 7 jaar geleden zwaar gevallen en heb er twee bulging disk aan overgehouden. Met gevolg tot pijn in mijn benen.


Ik heb van alles probeert. Epidurale spuit. Revalidatie en een speciale rugschool programma. Buikspieroefeningen. Osteopatie. Alles hielp alleen op korte termijn.


Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontsteking op meerdere plekken in mijn lichaam, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en sinusontstekingen, ik had last van kaakpijn, migraines. Ik ben zelf een zeer serieuze operatie ondergaan voor de kaakpijn.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was. Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastische gevoel!


Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in geest. De mannier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen met omgaan met stress en andere moeilijkheden.


Super bedankt aan Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Diagnose: peesblessure en peesontstekingen aan beide knieën


Corien Wegkamp, 35 jaar

null


Ik kreeg al 1,5 jaar geleden last van een peesblessure en een peesontsteking aan beide knieën. Het kwam plotseling na een heel fijn triatlon seizoen. Ik heb fysiotherapie gehad, osteopaat, bioresonansie, orthopeed, podoloog. Het hielp allemaal niet.


Op een gegeven moment kwam mijn man met het advies om de brein medicijn pijn test te gaan doen. Daarna besloten om het te proberen, wel een beetje sceptisch maar volledig overtuigd door de video's en uitleg in het programma.


Ik ben alweer een tijdje pijnvrij maar doe de oefeningen nog dagelijks. Ik heb de trainingen weer opgepakt en dan volgend seizoen weer van start.
 

Wonderbaarlijk hoe het brein en lichaam werken. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen.

Diagnose: Nek en aangezichtspijn, hoofdpijn

Joyce Beintema, 32 jaar


null


Ik had al een jaar last van nek- en gezichtsklachten en na een zoektocht kwam ik bij Breinmedicijn terecht. Na het maken van de pijntest ben ik begonnen met het programma van 3 maanden.


Als snel merkte ik dat mijn mindset veranderde en ik minder met mijn pijnklachten bezig was. Het programma biedt nuttige oefeningen en leesmateriaal en dat zorgt ervoor dat je focus verschuift van het lichamelijke- naar het psychologische aspect.


Na 3 maanden zit ik weer beter in mijn vel en ben ik bijna (voor 90%) van mijn pijnklachten af. Ik pas de oefeningen nog dagelijkse toe en dit blijf ik doen totdat de pijnklachten echt helemaal weg zijn.


Ik raad het Breinmedicijn zeker aan!

Probeer de Proefversie eens uit, zonder risico en vrijblijvend


Diagnose: "Rugklachten met uitstralingspijn naar mijn rechterbeen en pijnklachten in rechterheup."


Hilde Triou, 34 jaar


null


Ik ben BreinMedicijn heel dankbaar dat ze het gedachtegoed van Dr. Sarno Nederland hebben binnengebracht.


Na een zoektocht van anderhalf jaar langs diverse behandelaars(ongeveer 16 in totaal) kwam ik van de zomer op de website van BreinMedicijn terecht. Wat een enorme herkenning had ik in het eigen verhaal van Johan!


Ook vond ik het fijn dat hij zo snel contact opnam en de tijd nam om mijn verhaal aan te horen.


Voor de cursus had ik al wel geloof in het feit dat ik pijnvrij zou kunnen zijn, aangezien ik niet 24 uur per dag pijn had. Alleen wist ik niet hoe ik volledig pijnvrij zou kunnen worden. Dankzij de online cursus was ik al vrij snel overtuigd dat ik TMS (Tension Myositus syndrome) had.


Waarbij ik voor de zomervakantie nog niet fulltime op m'n werk aanwezig was en een paar rustmomenten (ligmomenten) per dag nodig had, werk ik sinds eind augustus fulltime en gaat dit goed. Ik heb zelfs een periode pijnvrij kunnen zijn.


Halverwege september nam de spierspanning toe, maar dit had te maken met een verdrietige privé-kwestie. Nu weet ik dat als ik spierspanning voel, dat dit TMS is. Hierdoor word ik niet meer angstig en blijf ik alle lichamelijke activiteiten doen, die ik deed.


Ook weet ik dat ik stil moet staan bij waarom die spierspanning optreedt. Met de tools die ik geleerd heb tijdens de online cursus, ga ik met vertrouwen de toekomst tegemoet.


Ik hoop dat alle chronische pijn-patiënten (met TMS, ) jouw behandelprogramma mogen ontdekken!

Diagnose: fibromyalgie, schouderpijn, arm- en duimpijn


Caroline Tuijn, 47 jaar


null


30 jaar geleden ontstonden bij mij op mijn 16e de eerste tekenen van chronische pijn in de vorm van Fibromyalgie, welke 8 jaar later werden gediagnostiseerd door een reumatoloog.


Vanaf deze diagnose is het van kwaad tot erger gegaan omdat, zoals ik nu weet, mijn brein gebruik maakte van dit stempel om emoties te onderdrukken doormiddel van afleiding in de vorm van pijn.


Naast de Fibromyalgie ontstond er zo'n 8 jaar geleden een hevige pijn in mijn rechter hand, arm er schouder. Ik heb werkelijk elke specialist, therapeut regulier en alternatief bezocht. Niets hielp en elke echo, röntgen of MRI wees uit dat er fysiek niets mis was.


In een traject van 5 maanden revalidatie leerde ik dat mijn pijn nooit meer over zou gaan en hoe ik hiermee moest leven. En dat was blijkbaar de laatste druppel voor mijn brein.


De pijn werd zo ondragelijk dat ik mijn beroep niet meer kon uitoefenen en ik moest mijn bedrijf verkopen. Zonder inkomen en afleiding zat ik thuis en nee.... rust hielp absoluut niet, en ik zag het leven niet meer zitten.


Altijd vreselijke pijn èn geen zinvolle dagindeling meer, de stekker mocht er wat mij betreft uit.


Totdat.....ik via een geweldige zorgverlener gewezen werd op de site van Breinmedicijn en het werk van Dr Sarno. Ik ben bij gebrek aan iets beters te doen maar gaan lezen, en filmpjes kijken en het was alsof het licht aan ging!


Ik herkende me zó in alle verhalen...alleen dàt was al een verademing.


 Ik heb me vrijwel direct aangemeld voor de online training van Breinmedicijn. Ongelooflijk maar waar merkte ik na een week al verbetering en binnen twee maanden was ik pijn vrij! En dat ben ik nu 5 maanden na het starten van de training nog steeds.


Volledig pijnvrij elk moment van de dag. Na 30 jaar doffe ellende en me aanpassen aan mijn lijf kan ik gewoon doen waar ik zin in heb. Ik kan onbelemmerd mijn werk doen en meer.
 

Dus...JA! Ik raad Breinmedicijn aan aan iedereen die langer dan een half jaar met chronische pijn rondloopt.
 

Mijn dank is groot (LOVE) 

Interview deelnemer van het online behandelprogramma

 • Marit Amons (58 jaar)
 • Diagnose: spinale stenose, beknelde zenuw, littekenweefsel.
 • Operaties, medicatie, cannabisolie, enz. ondergaan zonder resultaat.
 • Moest leven als een invalide met rolstoel want kon vanwege de pijn nauwelijks meer lopen.
 • Door het online behandelprogramma van BreinMedicijn genezen van: lage rugpijn met uitstralende pijn in de benen. 

Dit krijgt u bij uw proefversie tijdelijk voor 1,50 euro i.p.v. € 75 euro
In de proefversie van het online behandelprogramma krijgt u o.a. voor 1,50 euro.

 • 7 dagen toegang tot de eerste module van het online behandelprogramma inclusief community.

 • U krijgt dezelfde ervaring en toegang als een volledig betalend lid zou hebben.

 • Verdere verdieping van de verborgen nr 1 oorzaak van chronische pijn en waarmee en hoe u dit kunt elimineren.
 • Het interactieve seminar van de nr.1 pijnspecialist: met succesverhalen van voormalige chronische pijn patiënten. U leert hoe ook u een succesverhaal kunt worden. Daarnaast boordevol met de nieuwste inzichten, tips en technieken waarmee u al sprongen zult maken richting een pijnvrij leven.

 •  De 10+ redenen waarom u nog steeds pijn heeft of waarom de pijn steeds terugkomt. U leert “hoe” en 'waarmee' u deze oorzaken oplost.

 • Toegang tot de community met gelijkgestemden waar u met al uw vragen kwijt kunt en deze max. binnen 24 uur beantwoord worden.

Dit gebeurd er nadat u de proefversie van het online behandelprogramma heeft besteld:


 • Wanneer u klikt op 'naar bestellen' dan komt u in een winkelmandje waar uw bestelling kunt plaatsen, uw betaalmethode kiest en afrekent. 
 • Na het afrekenen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele minuten een bestelbevestiging met daarin de inloggevens en de instructies om te kunnen beginnen.
 • U kunt met de inloggegevens direct beginnen met de proefversie van het online behandelprogramma.
 • Deze proefversie veranderd niet na 7 dagen in een abonnement. Na de 7 dagen stopt uw toegang.
 • U zit niet ineens vast aan een abonnement.

Zij gingen u al voor

Door de praktische technieken in onder andere de eerste module van het breinmedicijn behandelprogramma heb ik geen last meer van het carpaal tunnel syndroom,triggerfinger, migraine en nekpijn.


Ik kan nu na 4 maanden eindelijk weer normaal schrijven met een pen en zonder pijn de aardappels schillen.


Johan van Vliet is een pijnspecialist die niet alleen de vinger op de juiste plek weet te leggen, maar ook je ook de aandacht geeft die je nodig hebt.


Joke Vos-Jansen (59 jaar)
Door de zeer fijne persoonlijke begeleiding van Johan ben ik dankzij dit online behandelprogramma in 3 maanden tijd genezen van: ischias, candida, prikkelbare darmsyndroom en diverse allergieën.Ik merkte dat mijn klachten al voor de helft afnamen toen ik de eerste module had afgerond.Heel soms heb ik nog een klein beetje last van ischias klachten maar dit stelt totaal niets meer voor van wat het was.
Annemarie van Dam (62 jaar) 
Ik ben jarenlang belemmerd geweest door ernstige pijn in mijn onderrug en heup. De artsen hadden artrose in mijn heup geconstateerd en gaven aan dat ik met de pijn zou moeten leren leven. Ook fysiotherapie en het trainen van mijn rug en been spieren had weinig nut.


Met name de eerste module was een echte eyeopener en gaf mij al direct pijnverlichting.


Na twee maanden ben ik nu dankzij het online behandelprogramma eindelijk vrij van mijn pijn en ook nog eens voor een betaalbaar bedrag!
Mireille Lee (44 jaar)