The Mindbody Prescription Healing the Body, Healing the Pain

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via bol.com

Op deze pagina vindt u een informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek en nationale bestseller The Mindbody Prescription Healing the Body, Healing the Pain. 

Deze bestseller is geschreven door Amerikaanse arts John E. Sarno.

The Mindbody Prescription Healing the Body, Healing the Pain review:

In The Mindbody Prescription Healing the Body, Healing the Pain geeft auteur en tevens vooruitstrevend arts dr. John E. Sarno een vernieuwende kijk op het oplossen van chronische pijn. 

Toen het boek werd uitgebracht heeft dit een ware schokgolf teweeg gebracht in Amerika. 

In dit boek zijn diverse hoogwaardige onderzoeken te lezen die de visie van deze arts onderbouwen. 

Dr. Sarno’s visie is dat veel chronische pijn wordt veroorzaakt door emoties die nooit zijn geuit. In dit boek legt hij medisch onderbouwd uit wat volgens hem de meest voorkomende oorzaak van chronische pijn is. 

De lezers in dit boek kunnen tevens lezen dat de chronische pijn behandelmethode, gebaseerd op deze visie zeer effectief is. Deze pakt namelijk de veelvoorkomende oorzaak aan van langdurige pijnklachten die de term Tension Myositis Syndrome heeft.

Lezers van het boek The Mindbody Prescription Healing the Body, Healing the Pain zullen zeer waarschijnlijk anders naar chronische pijn gaan kijken. 

De visie dat chronische pijn kan worden behandeld vanuit een niet fysieke aanpak staat centraal. Dit boek kan verhelderend werken voor iedereen die geen duidelijke fysieke oorzaak heeft van chronische pijn. 

Een belangrijke kanttekening bij het lezen van dit boek is dat het enige flexibiliteit van de lezer vergt. De visie en uitleg over de echte oorzaak van veel chronische is zo haaks op de manier hoe de huidige gezondheidszorg is ingeregeld dat u soms echt goed moet nadenken om de visie te begrijpen. 

Inmiddels zijn er in Amerika op basis van deze visie duizenden mensen succesvol behandeld tegen chronische pijn, waaronder Ischias, beknelde zenuwpijn, zenuwpijn door hernia, carpaal tunnel syndroom, tennisarm. peesontsteking, slijmbeursontsteking, migraine, nekpijn, schouderpijn, lage rugpijn en vele andere aandoeningen.

Onze visie over de belangrijkste oorzaak van chronische pijn, verwerkt in de BreinMedicijn behandelmethode vertoond sterke raakvlakken met de visie van de arts die dit boek heeft geschreven.

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via bol.com

Productspecificaties:

Auteur: John E. Sarno (dr. Sarno)

Uitgever: Little Brown & Company

Aantal pagina’s: 210

Taal: Engels

Afmetingen: 19 x 206 x 131 mm

Gewicht: 203 gram

Uitgiftedatum: Oktober 1999

Druk: 1

ISBN10: 0446675156

ISBN13: 9780446675154

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via bol.com