Deadly Emotions

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Op deze pagina vindt u informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek Deadly Emotions, ook in het Nederlands verkrijgbaar als ‘Dodelijke Emoties’.

Dit boek is in oktober 2003 gepubliceerd en is geschreven door best-selling auteur en arts Don Colbert.

Deadly emotions Understand the Mind-Body-Spirit connection that can heal or destroy you.

Deadly Emotions mind body spirit

Op deze pagina vindt u informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek Deadly emotions, ook in het Nederlands verkrijgbaar als ‘dodelijke emoties’. Dit boek is in oktober 2003 gepubliceerd en is geschreven door Amerikaanse arts Don Colbert.

Dr. Colbert is al 40 jaar lang een zeer bekende maar ook gerenommeerde Amerikaanse arts en auteur van tientallen boeken over gezondheid, bestrijden van ziekten vanuit een wetenschappelijke en christelijke visie. Dr. Colbert kent de geneeskunde, hij is een oprecht christen en hij heeft verstand van mensen.

Zijn boodschap is dat wat we emotioneel voelen en vasthouden zich transformeert in wat we lichamelijk gaan voelen.

De oorzaak van veel ziekten en pijn heeft volgens dr. Colbert veel te maken met veel zorgen maken, pijnlijke herinneringen, negatieve stress, wrok en onvergevingsgezindheid naar anderen en niet vergeven zonden.

Deadly Emotions heeft veel raakvlakken met de visie van dr. Sarno waar het gaat om chronische pijn.

Dr. Colbert heeft een deel van dit boek gewijd aan het schrijven over de relatie tussen onderdrukte boosheid en pijn. Dr. Colbert laat in “Deadly Emotions” zien dat het wetenschappelijk bewijs dat dodelijke emoties (angst, boosheid, wrok, bitterheid en zelfhaat) een zeer grote rol speelt bij het ontstaan van diverse dodelijke (kanker) en/of chronische ziekten (hart en vaatziekten, auto immuunziekten, diabetes) en chronische pijn (ischias, rugpijn, migraine,peesontstekingen, beknelde zenuw, pijn slijmbeursontstekingen, tennisarm, CTS, artrose en nek en schouderklachten enz.), alsmaar aan het toenemen is.

Deadly Emotions geeft ook praktische tips om beter te worden en/of ziekten en pijn te voorkomen. Dit zijn o.a. vergeving, gezonde humor en verandering van denken.

Eveneens zijn er in dit boek vragenlijsten opgenomen waarmee u uzelf kunt beoordelen of u teveel dodelijke emoties in uw leven heeft. Verder zijn er in dit boek diverse succesverhalen opgenomen van mensen  die door de praktische adviezen en tips uit dit boek beter zijn geworden.

Een andere belangrijk advies wat dr. Colbert geeft is als op spiritueel niveau liefde en vergeving en vertrouwen in Jezus de hoofdrol spelen, dan wordt iemand gezonder.

Religieuze belevingen kunnen leiden tot emotionele rust en gezondheid. Dit boek is een absolute aanrader voor christenen die ziek zijn of hun gezondheid willen behouden, maar ook voor mensen die een ander geloof of geen geloof aanhangen.

De wetenschappelijke onderzoeken en conclusies die dit boek beschrijft zijn essentieel voor iedereen om te weten.

Onze visie over de belangrijkste oorzaak van chronische pijn, verwerkt in de BreinMedicijn behandelmethode  vertoond sterke raakvlakken met de visie van de arts die dit boek heeft geschreven.

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Productspecificaties:

Auteur: M D Don Colbert Greg Wheatley

Overige betrokkenen: Greg Wheatley

Taal: Engels

Oorspronkelijke titel: Deadly Emotions: Understand the Mind-Body-Spirit Connection That Can Heal or Destroy You

Gewicht: 213,00 gram

Verschijningsdatum: Oktober 2003

ISBN13: 9781418513443

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.