Think Away your Pain


U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Amazon

Op deze pagina vindt u informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek Think Away Your Pain.

Dit boek is in 2014 gepubliceerd en is geschreven door Amerikaanse arts dr. David Schechter.

Think Away your Pain your brain is the solution to your pain


Think Away Your Pain 3


U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Amazon

Het boek Think Away Your Pain presenteert een revolutionaire aanpak van chronische pijn. Dit boek behandeld diverse stappen om af te komen van chronische pijn waaronder chronische- lage rugpijn, nekpijn, schouderpijn, tennisarm, pijn de armen, carpaal tunnel syndroom, slijmbeursontsteking en velen meer.

Dr. Schechter combineert in dit boek wetenschappelijk bewijs met klinische ervaring en psychologische inzichten waarmee hij een methode heeft ontwikkeld hoe je met je denkwereld chronische pijn kan elimineren.

Dr. Schechter heeft ruim 25 jaar ervaring in zijn werkveld en heeft duizenden patiënten helpen genezen van chronische pijn met zijn MindBody (geest-lichaam). Hij heeft de titel “Top doctor” door Us News, the World report en Men’s Health Magazine.

Hij werd geboren in Brooklyn, New York, en volgde de Princeton University en de NYU Medical School voordat hij naar het westen vertrok voor verblijf in het UCLA / Santa Monica Hospital en woont nu al meer dan 30 jaar in Los Angeles.

Think Away Your pain heeft een zeer betrouwbare diagnose tool, waarmee u kunt bepalen of uw pijn komt door een lichamelijke oorzaak of dat het een psychologische oorzaak heeft.  

Verder laat dr. Schechter zien dat wetenschappelijk onderzoek aantoont dat diverse lichamelijke afwijkingen waaronder hernia’s, artrose, stenose in verreweg de meeste gevallen niet de oorzaak zijn van pijn of andere symptomen.

Dr. Schechter legt in dit boek ook uit waarom de medische wereld helemaal vast zit in de visie dat lichamelijke klachten veroorzaakt worden door fysieke aandoeningen of oorzaken.

Dit heeft met name te maken, volgens dr. Schechter, omdat in de 19e eeuw besloten is dat lichamelijke klachten alleen maar een fysieke oorzaak kent. Hiermee werd een MindBody (lichaam en geest) oorzaak die psychologisch van aard is volledig uitgesloten.

Al zien we nu langzaam een terugkeer naar de balans die nodig is om een einde te kunnen maken aan chronische pijn.

Dr. Schechter laat ook diverse onderzoeken zien waaruit wordt aangetoond dat een MindBody aanpak velen malen succesvoller is in het elimineren van chronische pijn dan menige andere behandelmethodiek. 

Hij pakt namelijk de veelvoorkomende oorzaak aan van langdurige pijnklachten die de term Tension Myositis Syndrome heeft.

Diverse voormalig chronische pijn patiënten vertellen in dit boek hun succesverhaal. Dr. Schechter gebruikt veel voorbeelden vanuit zijn praktijkervaring om te laten zien dat met de stappen en adviezen, beschreven in Think Away Your Pain, ook u beter kunt worden.

Het zijn patiënt die volgende aandoeningen hadden: beknelde zenuwpijn, Ischias,  zenuwpijn door hernia, tennisarm, peesontsteking, slijmbeursontsteking, carpaal tunnel syndroom, migraine, schouderpijn, artrose, nekpijn, lage rugpijn en vele andere aandoeningen.

De pionier en grondlegger van deze MindBody aanpak, dr. Sarno, raad dit boek dan ook zeer aan. De effectieve chronische pijn behandeling van BreinMedicijn bevat veel componenten uit dit boek.

Productspecificaties:

Auteur: M D Dr. Schechter

254 pagina’s

Uitgever: MindBody Medicine Publications

Taal: Engels Oorspronkelijke titel: Think Away Your Pain

Gewicht: 213,00 gram

Verschijningsdatum: november 2004

ISBN-10: 1929997159 ISBN13: 978-1929997152

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Amazon