The Meaning of Truth: Embrace Your Truth. Create Your Life

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Amazon

Op deze pagina vindt u een informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek The Meaning of Truth: Embrace Your Truth. Create Your Life. 

Dit boek is in juni 2016 gepubliceerd en is geschreven door Amerikaanse arts Nicole J Sachs.

The Meaning of Truth: Embrace Your Truth. Create Your Life review:

The Meaning of Truth Embrace Your Truth. Create Your Life4

Nicole Sachs is een leerling van de bekende arts Dr Sarno. Ze heeft een achtergrond in de psychologie. Ondanks deze achtergrond is de auteur is in geslaagd een boek te maken wat relatief kort, bondig en helder is.

In dit boek komt duidelijk naar voren dat er een oplossing is voor chronische pijn. Dit boek is een aanrader voor iedereen die last heeft van chronische pijn. 

Na het lezen van dit boek zult u waarschijnlijk een positief gevoel overhouden ten aanzien van het oplossen van uw pijnklachten. 

Pijnklachten waaronder Ischias, beknelde zenuwpijn, zenuwpijn door hernia, carpaal tunnel syndroom, tennisarm. peesontsteking, slijmbeursontsteking, migraine, nekpijn, schouderpijn, lage rugpijn artrose en vele andere aandoeningen kunnen door de adviezen in dit boek worden opgelost.

Ondanks dat sommige mensen al jarenlang last hebben van chronische pijn of hier niet door kunnen functioneren blijkt het uit boek The Meaning of Truth: Embrace Your Truth dat er licht is aan het einde van de tunnel. 

In het boek wordt duidelijk omschreven dat je het leven dient te omhelzen omdat er succesvolle behandelmethodes zijn om chronische pijn te verhelpen.De behandelmethode waar Nicole Sachs naar refereert is de inmiddels steeds populairdere mindbody methode, ontwikkeld door Dr Sarno. 

Deze pakt namelijk de veelvoorkomende oorzaak aan van langdurige pijnklachten die de term Tension Myositis Syndrome heeft.

Dit boek laat heel goed zien dat je leven er totaal anders uit kan zien als je hier zelf ook echt in gelooft. Je moet echt je leven willen omgooien en er vertrouwen in hebben dat je van je chronische pijn af kunt komen.

Wanneer je dit vertrouwen niet hebt, geeft de auteur aan, zal een behandeling ook niet snel aanslaan. De basis van de succesvolle behandelmethode die wordt aangedragen in dit boek is vertrouwen in het feit dat je beter kunt worden. 

Echter moet je hier wel voor willen gaan, ook al zal het niet altijd makkelijk zijn.

Onze visie over de belangrijkste oorzaak van chronische pijn, verwerkt in de BreinMedicijn behandelmethode vertoond sterke raakvlakken met de visie van de arts die dit boek heeft geschreven.

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Amazon

Productspecificaties:

Auteur: Lcsw Nicole J Sachs

Uitgever: Createspace Independent Publishing Platform

Aantal pagina’s: 196

Taal: Engels

Afmetingen: 11 x 229 x 152 mm

Gewicht: 295 gram

Uitgiftedatum: Juni 2016

Druk: 1

ISBN10: 1482387352

ISBN13: 9781482387353

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Amazon