The Divided Mind: The Epidemic of Mindbody Disorders

Op deze pagina vindt u informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek nationale bestseller The Divided Mind: The Epidemic of Mindbody Disorders. 

Dit boek is geschreven door de Amerikaanse arts dr. John E. Sarno.

The Divided Mind: The Epidemic of Mindbody Disorders review:

The Divded Mind dr. John E Sarno
Het boek The Divided Mind: The Epidemic of Mindbody Disorders wordt door veel mensen gezien als de kroon op het werk van de baanbrekende Amerikaanse arts Dr. John E. Sarno.

In dit boek wordt uitgebreid de visie van deze arts op het verhelpen van chronische pijn zichtbaar. De lezer wordt geleerd dat niet lichamelijke klachten maar onderdrukte gevoelens de reden zijn van veel lichamelijke pijnklachten als ischias, migraine en hernia.

Er wordt teruggegaan naar de geschiedenis van de psychosomatische geneeskunde inclusief de rol van Freud. 

Er wordt helder omschreven dat emotionele pijn, verdriet, woede, moreel bewustzijn en nog wat andere factoren de meest voorkomende oorzaak van chronische pijn zijn.

In The Divided Mind: The Epidemic of Mindbody Disorders laat Dr. John E. Sarno zien dat veel huidige medici niet voldoende kennis hebben om chronisch pijn te verhelpen. 

Dit komt voornamelijk omdat de gehele reguliere gezondheidszorg is gericht op lichamelijke behandelingen.

Dit boek is een eye opener voor velen met chronische pijn. In Amerika zijn vele mensen pijnvrij geworden van chronische pijn door simpelweg het lezen van de boeken van Dr. Sarno. 

Ze genazen van, beknelde zenuwpijn, Ischias,  zenuwpijn door hernia, tennisarm, peesontsteking, slijmbeursontsteking, carpaal tunnel syndroom, migraine, schouderpijn, nekpijn, lage rugpijn en vele andere aandoeningen. 

Heeft u last van chronische pijn en heeft u dit boek nog niet gelezen? Het is een absolute aanrader.

De succesvolle chronische pijn behandeling van BreinMedicijn bevat veel componenten uit de visie die Dr. John E. Sarno in dit boek beschrijft. 

Productspecificaties:

Auteur: John E. Sarno, Samuel J. Mann Co-auteur: Ira Rashbaum, Samuel J Mann
Uitgever: Duckworth Overlook
Aantal pagina’s: 394
Taal: Engels
Afmetingen: 60 x 232 x 156 mm
Gewicht: 619 gram
Uitgiftedatum: Mei 2008
Druk: 1
ISBN10: 0715637274
ISBN13: 9780715637272

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.
arrow_drop_up arrow_drop_down