Adam Heller's Zero Pain Now

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Op deze pagina vindt u informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek Adam Heller's Zero Pain Now.

Dit boek is in augustus 2011 gepubliceerd en is geschreven door Amerikaanse arts Adam B Heller.

Adam Heller's Zero Pain Now | Review

Adam Heller's Zero Pain Now

De eerste indruk van dit boek is duidelijk. Direct op de voorkant van het boek staat in twee regels waar dit boek over gaat. Het genezen van chronische pijn zonder medicijnen, operaties of fysiotherapie. 

Juist hetgeen wat u niet weet veroorzaakt de klachten. Op de achterkant van het boek staan een viertal recensies van eerdere lezers van het boek. Daarnaast voelt het boek licht aan en is het vrij eenvoudig te lezen.In het boek staat de TMS methode centraal. 

Deze Tension Myositis Syndrome therapie is ontdekt door pionier Dr. Sarno. Dit boek is een erg goede introductie in deze visie op het behandelen van chronische pijn. 

Deze methode heeft de achterliggende visie dat het veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door onderdrukte emoties en stress.

Dit boek is geschreven door deze auteur omdat hij zelf erg lang last heeft gehad van lichamelijke pijn zonder dat hij een ongeluk of blessure heeft gehad. Toen is de auteur zelf in aanraking gekomen met de TMS methode. 

Het boek is ongeveer voor een kwart gevuld met succesverhalen van cliënten van deze arts die succesvol zijn behandeld op basis van deze behandelmethode. 

Het is erg mooi om te lezen hoe cliënten zijn geholpen en zo van hun chronische pijn af zijn. Er staan een aantal voorbeelden in het boek van mensen die hadden verwacht nooit meer van hun pijn af te komen. 

Het zijn mensen die last hadden van o.a. beknelde zenuwpijn, Ischias,  zenuwpijn door hernia, tennisarm, peesontsteking, slijmbeursontsteking, carpaal tunnel syndroom, migraine, schouderpijn, nekpijn, lage rugpijn en vele andere aandoeningen. 

Zero Pain Now is een absolute aanrader voor mensen die al lang last hebben van chronische pijn. Alleen al het lezen van het boek, dat staat ook in de recensies, is een teken dat er hoop is om pijnvrij te worden. 

Pijnvrij worden begint in veel gevallen met het geloof dat je van je pijn af kunt komen. Dit is ook hoe het boek afsluit. Voor diegenen die veel last hebben van chronische pijn en hier geen duidelijke medische oorzaak voor is zegt Adam Heller. 

Er is een behandelmethode die de pijn weg kan nemen. Dit boek is voor velen een eye-opener geweest.

Door de praktische tips en de vele voorbeelden van oud lezers van boek die door deze methode zijn geholpen is dit boek een aanrader voor iedereen die last heeft van chronische pijn.

De succesvolle chronische pijn behandeling van BreinMedicijn bevat veel componenten uit dit boek.

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Productspecificaties:

Auteur: Adam B Heller

Uitgever: Mirelle Publishing Llc

Aantal pagina’s: 228

Taal: Engels

Afmetingen: 12 x 216 x 140 mm

Gewicht: 268 gram

Uitgiftedatum: Augustus 2011

Druk: 1ISBN10: 0983910715

ISBN13: 9780983910718

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.