The Hidden Psychology of Pain: The Use of Understanding to Heal Chronic Pain

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Op deze pagina vindt u informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek The Hidden Psychology of Pain: The Use of Understanding to Heal Chronic Pain. 

Dit boek is geschreven door de Amerikaanse arts James Alexander.

 The Use of Understanding to Heal Chronic Pain

Dit boek is geschreven door James Alexander. Hij werd op jonge leeftijd getroffen door een tragisch auto ongeluk. Inmiddels is hij pijnvrij. Echter is hij door het fysieke en emotionele trauma wat hij heeft opgelopen geïnspireerd geraakt om psycholoog te worden.

Na het succesvol afronden van zijn opleiding voor psycholoog heeft hij de laatste 3 decennia zijn leven volledig gewijd aan het helpen van anderen met soortgelijke uitdagingen. 

Hij is in die 30 jaar een expert geworden op het behandelen en begeleiden van mensen met chronische pijn. Dit boek is een soort gids die waardevolle hulp biedt voor iedereen die last heeft van chronische pijn. 

U leert dat het soms nodig is om oude patronen te doorbreken en met een andere blik naar chronische pijn te kijken.Hij geeft aan dat veelal de pijn op de verkeerde plekken wordt gezocht. 

Dr Alexander geeft in The Hidden Psychology of Pain aan dat de oplossing van vele chronisch pijnklachten niet fysiek zijn. Dit innovatieve boek bevat een programma wat gezien kan worden als een reis van zelfontdekking. 

Hij geeft inzicht in een nieuwe manier van medische en psychologische zorg om chronische pijn te behandelen. Deze pakt namelijk de veelvoorkomende oorzaak aan van langdurige pijnklachten die onder andere de term Tension Myositis Syndrome heeft.

De volgende chronische pijn aandoeningen kunnen door deze nieuwe manier worden behandeld: , beknelde zenuwpijn, Ischias, zenuwpijn door hernia, tennisarm, peesontsteking, slijmbeursontsteking, carpaal tunnel syndroom, migraine, schouderpijn, nekpijn, lage rugpijn en vele andere aandoeningen.

De succesvolle chronische pijn behandeling van BreinMedicijn bevat veel onderdelen uit de visie die Dr. Alexander in dit boek beschrijft. 

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Productspecificaties:

Auteur: Dr James Alexander

Uitgever: Balboa Press

Aantal pagina’s: 470

Taal: Engels

Afmetingen: 24 x 229 x 152 mm

Gewicht: 621 gram

Uitgiftedatum: September 2012

Druk: 1

ISBN10: 1452506809

ISBN13: 9781452506807

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.