Surgery, The Ultimate Placebo

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Op deze pagina vindt u een informatie zoals een review en productspecificaties van het Engelstalige boek Surgery, The Ultimate Placebo: A surgeon cuts through the evidence. 

Dit boek is in maart 2016 gepubliceerd en is geschreven door Amerikaanse arts en neurochirurg Ian Harris.

Surgery, The Ultimate Placebo: A surgeon cuts through the evidence | Review

Surgery, The Ultimate Placebo: A surgeon cuts through the evidence

De auteur van dit boek, Ian Harris is een gerenommeerd arts in Amerika. Hij is één van de bekendste artsen in VS op gebied van neurochirurgie. 

Tevens zit hij in verschillende medische commissies.Ian Harris heeft dit boek geschreven voor iedereen die overweegt om een operatie te ondergaan. 

In dit boek gaat hij uitgebreid in op de volgende thema’s. Wat is het placebo effect en hoe werkt het? Vervolgens beschrijft wat de ‘wetenschap’ achter medicijnen is.

Omdat hij neurochirurg is weet hij vanuit zijn ervaring erg goed hoe sterk het placebo effect kan zijn op patiënten.Wat erg opmerkelijk is in het boek Surgery, The Ultimate Placebo is dat er veel onderzoeken zijn gedaan naar het effect van “schijnoperaties”. 

Hierbij denk dat patiënt dat er een operatie is uitgevoerd maar dit is in de praktijk niet het geval. Volledig door het placebo effect blijkt de pijn bij de patiënt weg te zijn. Dit vonden wij een erg extreem voorbeeld wat op waarheid is gebaseerd van de kracht van placebo.

Ook wordt er in het boek een hoofdstuk gewijd aan het feit dat er een groot aantal operaties zijn geschrapt omdat ze simpelweg niet effectief genoeg zijn. De auteur is zeer kritisch op het effect van sommige operaties. 

Door het gehele boek loopt een rode draad waarbij wordt aangegeven dat bij veel operaties het placebo effect hetgeen is wat de pijn wegneemt en niet de daadwerkelijke ingreep. Hij pleit er dan ook voor dat dit een zeer belangrijk onderdeel is om nog verder te onderzoeken. 

Het boek wordt afgesloten met het advies hoe patiënten, doktoren en onderzoekers het beste om kunnen gaan met dit veel voorkomende verschijnsel.

Zoekt u een effectieve behandeling voor pijnklachten waaronder Ischias, beknelde zenuwpijn, zenuwpijn door hernia, carpaal tunnel syndroom, tennisarm. peesontsteking, slijmbeursontsteking, migraine, nekpijn, schouderpijn, lage rugpijn en artrose dan kunt u deze hier vinden.

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.

Productspecificaties:

Productspecificaties:Auteur: Ian Harris

Uitgever: NewSouth Publishing

Aantal pagina’s: 304

Taal: Engels

Afmetingen: 28 x 210 x 135 mm

Gewicht: 295 gram

Uitgiftedatum: Maart 2016

Druk: 1

ISBN10: 1742234577

ISBN13: 9781742234571

U kunt dit boek eenvoudig bestellen via Bol.com.