Lumbale en cervicale stenose ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die een stenose in de rug of een stenose in de nek  hadden met pijnklachten in vrijwel hun hele lichaam.


Ze hebben hun stenose weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun stenose pijnklachten. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van pijnklachten met een lumbale of cervicale stenose te lezen.


Lumbale en cervicale stenose, rugpijn, spanningen trekkend naar linkerarm, been, scoliose, hernia thoracaal, bulging and black disks, cervicaal met facet afwijkingen

Ervaring Angelique P.

Hallo allemaal, Hierbij wil Ik mijn succesverhaal delen. Ik ben pijnvrij na heeft volgen van dit programma. Sinds een maand geen spit meer of zelfs spanningen of pijn in mijn rug.


Dit na beknelde zenuw diagnoses als;  scoliose, hernia thoracaal, bulging and black disks lumbaal en stenose in de nek (cervicaal) met facet afwijkingen. Heb sinds mijn 10de rugpijn en de laatste jaren elke 4 à 6 weken een lumbago met tussendoor spanningen trekkend naar linkerarm, been, die weer een aanval uitlokten.


De maanden voor het begin van het programma zat ik aan diclofenac, cortisonen tabletten en maagbeschermers. Ik kon geen auto meer rijden en ik liep als een oude vrouw, krom en voorover.


Nu rijd ik weer paard, wandel kilometers en beklim lichte hellingen hier in de bergen. Gebruik geen medicatie meer. Als ik een pijntje voel opkomen dan gebruik ik de selftalk, trigger talk en het visualiseren heeft me een enorme stap vooruit gebracht.


Ik ben nog een kleine 3 maanden lid van dit forum om back up te hebben in Coaching Calls, ik heb nog enkele relevante boeken waarin in elke dag een stuk lees, doe de schrijfoefeningen, die een goede uitlaatklep is gebleken en zal blijven.


Ook voeg ik er dagelijks aan toe, in een apart schriftje, waar ik dankbaar voor ben, om positief in t leven te blijven staan.


Dit programma zou bekend moeten worden bij Arbo artsen, zodat zij chronische patiënten kunnen doorverwijzen naar jullie. Het zou voorkomen dat vele chronische pijnpatiënten afgekeurd worden met alle mentale narigheid die daarbij komt.


Dan wens ik jullie nog een fijn nieuwjaar met veel courtage, gezondheid en positiviteit

 Lumbale stenose, artrose rug  lage rugpijn, pijn in stuitje,


Josephine H.

 

Mijn naam is Josephine en ik ben 66 jaar. Sinds 1,5 jaar heb ik een zeer pijnlijk stuitje. Vooral aan de rechterkant van mijn stuitje heb ik een zeurende pijn. Het begon met een linker prikkelende, slapende knie en dat werd langzaam erger. Nu heb ik een dove knie en linker voet.


De MRI toont enkele stenoses in mijn rug en ernstige artrose in mijn onderrug want een beknelde zenuw zou veroorzaken. De zeurende pijn aan mijn stuitje is niet te verklaren en tijdens een heerlijke vakantie in Thailand vorig jaar februari was de pijn bijna weg!


Bij thuiskomst was het er weer!! Ik ben ervan overtuigt, nadat ik de proefversie heb doorgenomen, dat dit TMS is en ga mij opgeven voor de volledige cursus om zo van deze zeurende pijn af te komen. Bij voorbaat alvast dank voor het aanbieden van deze cursus

Dag Johan en Henri,

 

Al een aantal weken ben ik aan het einde van het programma gekomen en in eerste instantie wilde ik nog niet stoppen met het programma.


Ik vond het jammer dat ik bij de laatste dag was!! Ik heb veel herlezen en vragen weer opnieuw bekeken

 

Hoewel ik jou Johan tijdens het programma niet persoonlijk om hulp heb gevraagd was het voor mij genoeg te weten dat er een vangnet was.


En de community was voor mij een soort houvast en herkenning evenals de donderdagavonden.

Door het programma met zeer goede voorbeeld vragen  heb ik geleerd mijzelf te bevragen en door te vragen.


Volgens mijn dochters hebben ze nu een moeder die soms “lastige” vragen kan stellen! Leuk he?

 

Nu heb ik een aantal weken geen pijn meer en dat is fantastisch. Heel af en toe voel ik nog mijn stuitje een beetje maar dat is niet noemenswaardig.


Ik heb ook heel wat hobbels genomen en nu na een half jaar ben ik een gezonder en beter mens geworden.

 

Het is tijd om afscheid te nemen van jullie en jullie te bedanken voor jullie prachtige programma.

Heel veel heil en zegen wens ik jullie toe en nogmaals bedankt.

 

Nogmaals dank en alle goeds en liefs

 

Josephine

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van stenose pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Spinale Stenose met Lage rugpijn met uitstralende pijn in de benen.

Marit, 58 jaar


Voordat Marit bij BreinMedicijn kwam heeft ze diverse operaties, medicatie en cannabisolie ondergaan zonder resultaat.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van stenose pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.