Zenuwpijn ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die zenuwpijn of neuropathie hadden op diverse plekken in hun lichaam.

Ze hebben hun zenuwpijn weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun zenuwpijn. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van zenuwpijn te lezen.

Zenuwpijn, rugpijn en bilpijn

Ervaring Jolanda van N.

Ik ben nu bij dag 31 en het gaat super goed. Ik speel gitaar en dat ging het afgelopen jaar altijd gepaard met pijn. Ik heb doorgezet, ondanks de pijn en op advies van Johan.


En nu is het heel anders. Als ik wat voel, en dat is absoluut niet meer te vergelijken met de afgelopen 3 jaar, in mijn bil/rugstreek en nek en ik ga gitaar spelen dan zakt mijn level naar ongeveer 1. Ik ben zo blij dat ik weer ontspannen muziek kan maken, kan hardlopen, tennissen en heerlijk een boek kan lezen.


Zitten was nooit prettig en nu kan ik heerlijk zittend en ontspannen genieten! Ik ben zo dankbaar dat ik brein medicijn heb gevonden.

 

Wat heb ik er naar uitgekeken om dit succesverhaal te kunnen gaan typen:). Na 3½ jaar fysio- manuele therapie, esteopathie, dry-needling, sportarts en neuroloog ben ik gelukkig terecht gekomen bij jullie.

 

Henry, jullie zijn goed te vinden, want de enige steekwoorden die ik heb gebruikt waren: 'pijn bil'.


De proefversie sprak mij direct aan. Het enige wat ik dacht was: 'dit gaat over mij' en ik ben direct begonnen met het Online TMS behandelprogramma.


Ik stond al iedere dag om 6.00 uur op voor 'me-time' en besloot om de opdrachten dagelijks op dit tijdstip te doen.

Standvastig en vol vertrouwen heb ik nu het punt bereikt dat de cursus volledig is afgerond en met succes. Natuurlijk met vele hobbels waar ik enorm veel van heb geleerd.


Zelfvertrouwen, het aangaan van confrontaties, me sterker voelen dan ooit, nee durven zeggen zonder schuldgevoel, voor mezelf opkomen, genieten van alle activiteiten waarvan ik een half jaar geleden nog dacht dat dit nooit meer zou kunnen.


Deze cursus heeft mij niet alleen van mijn pijn afgeholpen. Ik heb geleerd om me niet meer gek te laten maken door externe factoren, mijn ego en zeker niet meer mee te gaan met de massa.


Ik volg mijn intuïtie, mijn eigen pad, schrijf als ik er behoefte aan heb en gebruik de kennis die ik afgelopen half jaar eigen heb gemaakt. Ik ben enorm dankbaar en gelukkig. Ik gun jullie allemaal het allerbeste, vrijheid en heel veel geluk.

 

Heb vertrouwen, geloof in je eigen kracht en wees trots op jezelf met iedere stap die je zet. En weet dat je bij elke terugslag weer een stapje dichterbij bent van pijnvrij.

 

Als laatste wil ik jullie als lotgenoten hartelijk danken voor jullie steun en lieve berichtjes en Henry en Johan, ik kan jullie wel zoenen:), zo blij ben ik! Ik ben ervan overtuigd dat jullie nog heel veel mensen gaan helpen en dat er steeds meer mensen gaan geloven in de kracht van de mind!

 Zenuwpijn met Hernia in de rug  rugpijn bilpijn

Ervaring Lodewijk S.

Voor het online TMS Behandelprogramma


Een verleden met meerdere hernia's L5 / S1 waar ik meerdere malen aan ben geopereerd. Bijna alle therapieën zijn inmiddels geprobeerd maar de pijn is altijd maar kortstondig verlicht. Ben dit programma bij toeval tegengekomen en raak steeds meer overtuigd dat ik TMS heb en heb de seminars van dr. Sarno met veel belangstelling bekeken en zie veel overeenkomsten. Ben dan ook nieuwsgierig naar het verloop van dit proces.


Na het online TMS Behandelprogramma


Ik ben erg gelukkig dat ik in aanraking ben gekomen met BreinMedicijn na 3 hernia operaties en een neurostimulator geïmplanteerd gekregen te hebben.


Alle operaties, injecties en neurostimulator hebben mijn zenuwpijn niet weg kunnen nemen.


Toen ik uiteindelijk bij toeval bij dit programma kwam begon ik langzamerhand te geloven dat het niet de hernia in mijn rug was maar mijn brein die de (zeer) heftige zenuwpijnen in bil en been veroorzaakten.


Uiteindelijk heeft het meer dan een jaar geduurd maar ben nu zo goed als pijnvrij geworden. Deze week heb ik een afspraak in het ziekenhuis om te vragen om ook de neurostimulator te laten verwijderen.


Ik ben dan ook dankbaar dat ik zo goed ben begeleid in dit programma.

Ischias zenuwpijn, candida, prikkelbare darmsyndroom en diverse allergieën. 

Ervaring Annemarie van Dam, 62 jaar


Voordat Annemarie bij BreinMedicijn kwam heeft ze fysiotherapie, chiropractie, dry needling en body stress release behandelingen gehad.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van zenuwpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Zenuwpijn Ischias Beenpijn


Ervaring Hotske W.


Voor het online TMS Behandelprogramma


Hallo, mijn naam is Hotske W, 67 jaar oud.


Sinds vijf weken last van Ischias en zenuwpijn in mijn linkerbeen. Eind vorig jaar behandeling gehad (fysio) aan mijn linkerschouder, slijmbeursontsteking.  Een jaar eerder aan mijn rechterschouder. 10 jaar geleden hernia gehad, door medicatie, rust, oefeningen en gebed hersteld.


We hebben een druk jaar achter de rug van huis ontwerpen en bouwen (we hebben best wel veel zelf gedaan) verven, sauzen en verhuizen. Toen we net verhuisd waren begin januari schoot het in mijn rug.

Ik dacht dat de drukte van het afgelopen jaar dus de oorzaak was van mijn pijn.


Ik kwam op jullie site terecht omdat de zenuwpijn in mijn been niet over gaat. Het is niet zo heftig meer als in het begin maar het zit er nog steeds. Ik wil hier van af! Ik ben benieuwd! Groetjes, Hotske.

 

 

Na het online TMS Behandelprogramma


Hallo allemaal,

 

Mijn abonnement loopt binnenkort af. Ik ben in februari begonnen. Door het programma mooie handvaten aangereikt gekregen. Niet veel deelgenomen aan de community, dat kon ik er allemaal niet bij hebben.


Eind maart is de man van een vriendin overleden, in april een vriend overleden en in juni plotseling een schoonzus. En tussendoor mijn zus nog in het ziekenhuis. Dit was erg heftig!


Mijn zenuwpijn klachten zijn zo goed als verdwenen en ik kan weer lekker bezig zijn met verven ( laatste dingen in en om huis afmaken) en plantjes in de nieuw aangelegde tuin planten.


Ik wens jullie allen sterkte toe bij het programma en Johan en Henri bedankt voor alles.

 

Een hartelijke groet,


Hotske W.

Zenuwpijn pijn verspreid over mijn hele lichaam


Ervaring Eveline K.


Beste Johan en Henri,


Ik wil jullie beide heel erg bedanken voor het opzetten en bekendmaken van breinmedicijn in Nederland. In mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische zenuwpijn ben ik zo ontzettend blij in aanraking te zijn gekomen met het gedachtegoed van dr. Sarno.


In het begin was ik heel erg sceptisch aangezien ik al zoveel verschillende behandelingen had ondergaan die soms geen of een tijdelijke verbetering opleverde.


Tijdens mijn start met de proefversie werd ik eigenlijk steeds enthousiaster. Daarnaast heb ik de pijn score test gedaan die al heel snel liet zien dat hier heel duidelijk sprake moest zijn van TMS/MBS.


De persoonlijkheidskenmerken die werden benoemd en beschreven waren zeer herkenbaar voor mij. Door de cursus ben ik me bewust geworden waar de pijnklachten door zijn veroorzaakt en heb ik deze grotendeels kunnen aanpakken ! Ik ben nog niet geheel zenuwpijn vrij maar mijn klachten zijn zeer sterk verminderd, ik heb op een diep level veel bereikt door BreinMedicijn.


Daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor !!!


Ook de coaching calls hebben voor mij een echte toegevoegde waarde gehad. Helemaal top !


Ik wens iedereen veel sterkte en steun toe en hopelijk op naar een pijnvrije toekomst.


Johan en Henri : keep up the good work !


Groetjes,

Eveline

 

Zenuwpijn benen


Ervaring Rosemarie L.


Bij deze wil ik miv 18 januari 2022 mijn abonnement  op BREINMEDICIJN opzeggen. Ik heb er dan precies 2 maanden van genoten.


Het heeft me veel inzichten gebracht en ook mijn TMS zenuwpijn klachten zijn “over”, weliswaar soms terugkerend, maar dan eerder door mezelf opgemerkt.


Dank zover!

 

Groeten, Rosemarie Leusink, Doorn.

Zenuwpijn met uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten hernia (L4-L5)


Ervaring Marit van E.


Beste Johan en Henri,


Wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische pijn, BreinMedicijn ben tegengekomen!

 

Na een herniaoperatie in 2014 (L4-L5) en littekenweefsel op dezelfde plek (failed back surgery) alleen maar ellende, ruggenprikken, epiduroscopieën en PRF behandelingen. Alles werkt maar even. Toen ik jullie tegenkwam was mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet.


Ik kon me helemaal vinden in het gedachtegoed van dokter Sarno en ben er vol voor gegaan.

Ik kan nu concluderen dat ik geen zenuwpijn meer heb. Als er al eens iets naar boven komt is dat goed te verwerken.


Ik ben zelfs na 7 jaar weer gaan badmintonnen en na een training heb ik geen zenuwpijn meer zoals ik die jaren heb gehad. Spierpijn wel maar hee, dat is normaal na zo lang niets doen.


Ik zal zeker de oefeningen blijven doen! Ik raad jullie ook zeker aan aan iedereen die klachten heeft die kunnen duiden op TMS. What's there to lose?


Succes voor iedereen en stay safe en heel erg bedankt!


Groetjes,

Marit

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van zenuwpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Zenuwpijn rugpijn, hernia, prikkelbare darm, ischias.


Ervaring Loes, 51 jaar

null


Hallo allemaal, hierbij mijn verhaal.

Lastig om een beknopt verhaal te vertellen, maar ik wil het jullie niet onthouden ter aanmoediging.

Vanaf mijn 20er jaren heb ik al rugpijn in de vorm van 1 of meerdere keren p/j 'door mn rug gaan'.

Mn familie heeft dit ook dus dacht dat het in de familie zat.


In 2010 kon ik niet meer lopen en de neurochirurg adviseerde operatie . De hernia zat verkleefd aan de zenuw en moest hem lospeuteren. De zenuw was wat ontstoken en beschadigd.

Na de operatie kon ik weer lopen, maar de neuropathie ging niet weg en de pijn werd steeds erger. In 2012 2de operatie, want littekenweefsel zou de boosdoener zijn. Deze operatie heb ik zelf betaald omdat ik geen reguliere operatie meer aandurfde.


Deze was endoscopisch. De chirurg zei tegen mijn man:"uw vrouw is genezen.

Natuurlijk niets geholpen. Echter door de roofbouw vd jaren hevige stress kon mijn lichaam de pijn niet meer verdragen. Ik kreeg een zware burn-out. 2 jaar op bed gelegen en gehuild.


Zat zwaar onder allerlei medicijnen en de ambulance kwam geregeld om mij naar de pijnpoli te brengen.

Zonder medicijnen had ik een pijnscore van 10 en met medicijnen een 8a9 met alle bijwerkingen erbij.


Mn oudste zus overleed ook nog en een vriend pleegde onverwachts zelfmoord. Ik zat in een rouwproces omdat ik geen contact meer met mn zoon had. Stad en land in binnen en buitenland opgezocht voor hulp. Geobsedeerd met voeding, hormonen bezig geweest.

De internist gaf mij zijn witte jas om de kennis die ik had! Behalve rugpijn, neuropathie had ik ook pds, pms en later hevige overgangsklachten, gewrichtspijnen, spierpijnen en overal ontstekingen.

Sommige klachten samen maar ook afwisselend. Had een enorme bewegingsangst. De gynacologe snapte maar niet dat ze mijn hormonen niet stabiel kreeg. Ik zag tijdens mijn dagenlange zoektocht op internet Dr. Sarno's boek Healing back pain.


Ik snapte het zo goed, geloofde erin en nooit meer door mn rug gegaan! Bij de andere klachten legde ik de link niet bij MBS omdat alle testen iets lichamelijks uitwezen. Niks deugde fysieks.

Was al 20.000 euro kwijt aan testen, supplementen, consults en mn 2de operatie. Ik ben gelovig en dat gaf me de kracht niet op te geven.
 

In september kreeg ik prompt ischias. We gingen op wandelvakantie naar Oostenrijk. De 1ste wandeling duurde 6 uur! Dwars door de ischias heen gelopen. Langzaam verdween de pijn.

Dit jaar feb naar Gran Canaria. Weer ischias en griep. 2 wkn op bed gelegen. Was best eng want had het gevoel dat er geen bloedsomloop in mijn benen was. Dacht angstig aan MS. Thuis TMS filmpjes opgezocht en zo kwam ik bij Brein Medicijn.


Het programma bevestigde in 1ste instantie al wat ik wist, maar het was goed om me er weer aan te herinneren.

Wat voor mij het laatste beslissende puzzelstuk was 1 van de boeken die behandelt werd in dit behandelprogramma en hoe BreinMedicijn dit praktisch maakte tot een effectieve aanpak.


Zo zijn er veel meer zaken waar ik achter ben gekomen. En dat heeft mij in combinatie met de educatie geheeld. Het is het totaalplaatje van dit programma. Ondanks dat tms/MBS zich nog wel laat zien ben ik er niet meer angstig voor en is het veel sneller weg.

De kennis heb ik nu, het kwartje is gevallen alleen mb brein moet er nog even aan wennen:)) Ik voel me bevrijd en voel innerlijke vrede. Ik maak deze 3 maanden af en kijk daarna nog veel in mn samenvattingen.


Mijn pijn is nu van een 10 naar een 3 en met de handvaten en inzichten die ik nu heb krijg ik dit zeker naar een 1..

Iedereen die TMS/ MBS een warm hart toe draagt petje af!!!! Ik wens iedereen alle geluk vd wereld. Het gevoel dat ik ervaar gun ik iedereen die met het programma begint of bijna klaar is.

 Johan super bedankt!! Het was niet echt beknopt maar hoop dat jullie er wat aan hebben . Xxxxxxxxx

Zenuwpijn Nekpijn


Ervaring Nikki H.    


Ik ben aan het einde van het programma gekomen. Nog niet 100% pijnvrij maar het einde is in zicht.

Na 20 jaar nekpijn vind ik dat er al heel wat is bereikt. Zodra de zenuwpijn opkomt doe ik de oefeningen en dat werkt! Ik heb wat meer tijd nodig maar het gaat zeker lukken.


Mijn blaaspijnsyndroom is helemaal over zoals ook de problemen met m'n darmen.

Vooral het 2e boek wat we lezen vind ik erg goed. Zit er zelfs aan te denken de papieren versie te kopen en het nog eens te lezen.


De methode die Johan en Henri opgesteld hebben in dit programma vind ik erg behulpzaam. Er kwamen voor mij dingen naar boven waarvan ik nooit had gedacht dat het een rol kon spelen in relatie tot mijn zenuwpijn. Heel interessant, soms kan het ook wel zwaar zijn.


Dan vond ik het wel goed een extra rustdag te nemen.


De coaching calls kon ik vanwege het tijdstip nooit direct luisteren maar gelukkig is de mogelijkheid die achteraf te beluisteren. Ook heel behulpzaam omdat vaak anderen met dezelfde vragen zitten.

 

Ik wens iedereen veel succes toe en Johan en Henri bedankt!

Zenuwpijn, lage rugpijn, hernia, pijn in mijn linkerbeen


Ervaring Richarda R.

 

Hallo allemaal,

 

Eind deze maand stop ik met het behandelingsprogramma.

 

Wat heeft het mij gebracht:

 

- Veel kennis over het ontstaan van pijn en andere symptomen.

 

- Door de verschillende oefeningen en technieken zijn mijn onderrug klachten

  (hernia? en verschoven wervel) verdwenen en is de zenuwpijn in mijn linkerbeen verminderd.

  Daarin heb ik nog iets te doen. De tools heb ik in mijn handen. Het is een balans vinden tussen bezig zijn en mijn rust pakken.

 

- Wat een eyeopener voor mij was, dat ik altijd bezig wilde zijn, zodat ik mijn gevoelens/emoties niet hoefde te voelen.

  Nu durf ik ze te voelen d.m.v. schrijven, er verbinding mee te maken, ademen, mijn mindset toe te spreken met positieve woorden

  en de activiteit toch doen, die ik wilde doen.

 

- Ook al heb ik niet gechat en aan de coaching calls niet meegedaan,

  ik heb ze wel gelezen en beluisterd. Dank aan allen die wel vragen hebben gesteld.

 

Johan, in de coaching call waarin je benoemde van hoe belangrijk het is om de focus te houden op, emotie, mindset en het gedrag en de balans ervan, was voor mij alsof er een kwartje viel. Daarvoor ben ik je dankbaar.

 

- Door deze behandeling ben ik op het juiste pad aan het wandelen. Ik heb mijn werkzaamheden weer kunnen oppakken.

  Werken in de zorg, fietsen, tuinieren enz.

 

Johan en Henri hartelijk dank dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om online, deze behandelmethode te volgen.


Deze methode heeft me enorm geholpen om te herstellen, inzichten te krijgen, bewust te worden en een nieuwe mindset te creëren.

Nogmaals, hartelijk dank!

 

Ik wens iedereen een pijnvrije toekomst toe!

 

Lieve groet, Ricarda

Aangezichtspijn en neuropatische pijnen in mijn lichaam.


Ervaring van Christine Van R.


Al meer dan twee jaar had ik aangezichtspijn en neuropatische pijnen in mijn lichaam.


Om gek van te worden. De hele medische mallemolen doorlopen, er werd niets gevonden. Het feit dat ik steeds de diagnose kreeg van : er is niets mis, we kunnen niets vinden, maakte dat ik steeds meer en meer pijn kreeg.


Ik snapte er niets van en was behoorlijk flink gefrustreerd, die frustratie gaf als boodschap aan mijn brein dat ze toch iets over het hoofd moesten zien, dat kon niet anders (nu weet ik dat die frustratie mijn brein alleen maar triggerde).


Na de zoveelste ronde Google search kwam ik terecht op de site van BreinMedicijn. Ik heb me dan ingeschreven voor een proefperiode en de video van Dr Sarno heeft heel wat eurootjes doen vallen.


 Vermits ik ook een pijndagboek bijhield, was ik teruggegaan in de tijd en ik vond er een passage waar ik schreef dat ik een onderzoek had laten doen voor maagzuur door een ph-metrie.


Een sonde die door je neus tot in de maag wordt gezet voor 24u. En ik vond die dag een opmerkelijke notitie: geen zenuwpijn vandaag.

Terwijl ik elke dag krom liep van de pijn. Dr Sarno zei dat het brein zich maar kon focussen op één ding tegelijk bij TMS. Dus inderdaad, dat onderzoek was zo vervelend dat mijn brein geen tijd meer had om mij zenuwpijn door te sturen.


Deze vaststelling heeft me ervan overtuigd om mij in te schrijven en het online TMS behandelprogramma van BreinMedicijn te volgen. Ik ben nu helemaal door de cursus en zowaar is mijn neuropatische pijn gezakt van een dagelijkse 9/10 naar een 2/10.


Helemaal weg is de aangezichtspijn en de neuropatische pijn  nog niet, maar ik hoef niet meer dagelijks met een tens apparaat rond te lopen, en de pijn die overschiet kan ik gemakkelijk wegwuiven en negeren. Ik heb de hulp ook van een psychologe want alleen geraak ik niet door mijn erge  trauma's uit het verleden.


Wat mij hier het enorm heeft geholpen is het feit dat ik eindelijk serieus werd genomen, dat er naar mij werd geluisterd, dat ik niet werd bestempeld als een hypochonder.


Als de pijn toch omhoog gaat dan spreek ik hem toe zeggende: maar ga weg, je bent me weer in de luren aan het leggen, ik ben gezond, zie maar hoeveel CT scans en MRI's en wat nog allemaal dat ik allemaal al heb laten doen zonder één vaststelling dat er iets mis is!


En dat helpt dan weer om de pijn weer te laten zakken. Ik hoop op een dag helemaal pijnvrij en genezen  te zijn maar dank zij deze cursus ben ik helemaal op de goede weg!


Dank Johan en succes aan alle leden!

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van zenuwpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.