Uitstralende pijn vanuit de rug naar bil, heup, been, voet ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die uitstralende pijn vanuit de rug naar bil, heup, been, voet hadden.

Ze zijn pijnvrij geworden door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun uitstralende pijn vanuit de rug naar de bil, heup, been en voet. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van uitstralende pijn te lezen.

Uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten hernia (L4-L5) met zenuwpijn 

Ervaring Marit van E.

Beste Johan en Henri,


Wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische pijn BreinMedicijn ben tegengekomen!

 

Na een herniaoperatie in 2014 (L4-L5) en littekenweefsel op dezelfde plek (failed back surgery) alleen maar ellende, ruggenprikken, epiduroscopieën en PRF behandelingen. Alles werkt maar even. Toen ik jullie tegenkwam was mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet.


Ik kon me helemaal vinden in het gedachtegoed van dokter Sarno en ben er vol voor gegaan.

Ik kan nu concluderen dat ik geen zenuwpijn meer heb. Als er al eens iets naar boven komt is dat goed te verwerken.


Ik ben zelfs na 7 jaar weer gaan badmintonnen en na een training heb ik geen zenuwpijn meer zoals ik die jaren heb gehad. Spierpijn wel maar hee, dat is normaal na zo lang niets doen.


Ik zal zeker de oefeningen blijven doen! Ik raad jullie ook zeker aan aan iedereen die klachten heeft die kunnen duiden op TMS. What's there to lose?


Succes voor iedereen en stay safe en heel erg bedankt!


Groetjes,

Marit

Uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten rug- en nekklachten, tintelingen en een doof gevoel, spierzwakte, zenuwpijn, nachtelijke hyperventilatie en paniekaanvallen, slapeloosheid. Triggerpoints


Ervaring Anja de B.


Mijn programma zit erop, de 90 dagen zijn voorbij. En wat heb ik veel geleerd van Breinmedicijn. Een half jaar geleden kwam ik bij toeval op de website omdat ik googelde op "triggerpoints". En bingo, alles viel op zijn plaats toen ik begon te lezen over TMS.

 

Na jarenlang rondjes draaien in de medische molen, vond ik eindelijk herkenning, antwoorden, en handvaten om weer een normaal leven te kunnen leiden.

 

Ik moet wel zeggen dat ik het programma niet trouw heb gevolgd volgens het schema. Ik heb tussendoor een aantal pauzes genomen, en ik kwam gewoon niet elke dag aan oefeningen toe vanwege de lockdown, thuisonderwijs aan jonge kinderen en weinig privacy omdat iedereen altijd maar thuis was.


Maar ik vond het voor een perfectionist als ik eigenlijk best knap dat ik het schema ook kon loslaten. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.


En dat het me gelukt is om in een uiterst stressvolle periode (hallo coronacrisis!) beter om te gaan met stress en veel symptomen kwijt te raken is iets waar ik trots op ben.

 

Ben ik pijnvrij? Nee, nog niet helemaal. Wel ben ik een ander mens dan toen ik aan dit programma begon. Veel klachten zijn verdwenen. Denk aan rug- en nekklachten, tintelingen en een doof gevoel, spierzwakte, zenuwpijn, nachtelijke hyperventilatie en paniekaanvallen, slapeloosheid.

 

En ik vergeet vast nog wat dingen, want ik was echt een zielig hoopje mens. Wat resteert is nog een vervelend gevoel van verminderde circulatie in bil en onderrug, vastzittende spieren, triggerpoints. Meer ongemak dan pijn. En ik kan het heel duidelijk linken aan een mild zuurstofgebrek.

 

Zo voelt het ook echt. Alsof het bloed nog niet lekker kan stromen daar. Visualisatieoefeningen helpen daarbij. Ik weet ook waardoor het komt. Ik monitor nog te veel. "Zit het er nog? ", "wat voel ik vandaag?" Ook moet ik nog een duidelijk doel hebben om naar toe te leven, moet ik mezelf meer uitdagen en moet de mindset er nog beter inslijten. Passiviteit ligt op de loer, en dat is funest weet ik nu.

 

Nu is dus de truc om zonder de structuur van het programma mezelf te blijven stimuleren en uitdagen. Misschien kom ik nog een keertje terug. Johan was bezig met iets op te zetten voor mensen die het programma hebben afgerond en hun kennis willen opfrissen.

 

Dat lijkt me wel wat om mezelf bij de les te houden en niet terug te vallen in oude patronen.

 

Johan @johanvanvliet (en Henry natuurlijk) ontzettend bedankt!

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van uitstralende pijn vanuit de rug naar bil, heup, been, voet. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Uitstralende bilpijn wat doortrekt via mijn been naar mijn enkel. Piriformis Syndroom,  Het voelt als een continue staat van spierverkramping.


Ervaring Linda V.


Voor het Breinmedicijn online TMS Behandelprogramma


Ik gebruik de term Piriformis om aan derden uit te leggen wat m'n probleem is. Een probleem in de bilspier wat doortrekt via mijn been naar mijn enkel. Het voelt als een continue staat van spierverkramping.

Voor mezelf probeer ik die term te vergeten. Nu geef ik er de term 'spierpijn' aan samen met de mantra dat er niks mis is met mijn lijf. Gewoon om de (na)druk er vanaf te halen.


Zitten is lastig, daar kun je met een verkramping in de bilspier wel wat bij voorstellen. Opstaan is misschien nog wel veel erger. Ik heb een angst ontwikkeld voor opstaan. 


Er schiet dan zo'n enorme stroomstoot door m'n been waardoor ik de eerste paar weekenden niet eens meer kon lopen. Huilend strompelde ik door het huis: "Haal m'n been eraf, haal m'n been eraf."


Drama, ook omdat werken doordeweeks zo goed en kwaad wel ging, maar mijn hersens blijkbaar weten wanneer het weekend is en ik tijd heb voor mezelf en niet hoef te presteren.


Dan komt het keihard terug.


Na het Breinmedicijn online TMS Behandelprogramma


Mijn pijn is na het volgen van het Online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn echt veel minder, zelfs zoveel minder dat ik de coaching calls vergeet. Dat zegt voor mij wel genoeg. Johan en Henri bedankt!

Uitstralende rugpijn richting het been, zenuwpijn Ischias


Ervaring Hotske W.


Voor het online TMS Behandelprogramma


Hallo, mijn naam is Hotske W, 67 jaar oud.


Sinds vijf weken last van Ischias en zenuwpijn in mijn linkerbeen. Eind vorig jaar behandeling gehad (fysio) aan mijn linkerschouder, slijmbeursontsteking.  Een jaar eerder aan mijn rechterschouder. 10 jaar geleden hernia gehad, door medicatie, rust, oefeningen en gebed hersteld.


We hebben een druk jaar achter de rug van huis ontwerpen en bouwen (we hebben best wel veel zelf gedaan) verven, sauzen en verhuizen. Toen we net verhuisd waren begin januari schoot het in mijn rug.

Ik dacht dat de drukte van het afgelopen jaar dus de oorzaak was van mijn pijn.


Ik kwam op jullie site terecht omdat de zenuwpijn in mijn been niet over gaat. Het is niet zo heftig meer als in het begin maar het zit er nog steeds. Ik wil hier van af! Ik ben benieuwd! Groetjes, Hotske.

 

 

Na het online TMS Behandelprogramma


Hallo allemaal,

 

Mijn abonnement loopt binnenkort af. Ik ben in februari begonnen. Door het programma mooie handvaten aangereikt gekregen. Niet veel deelgenomen aan de community, dat kon ik er allemaal niet bij hebben.


Eind maart is de man van een vriendin overleden, in april een vriend overleden en in juni plotseling een schoonzus. En tussendoor mijn zus nog in het ziekenhuis. Dit was erg heftig!


Mijn zenuwpijn klachten zijn zo goed als verdwenen en ik kan weer lekker bezig zijn met verven ( laatste dingen in en om huis afmaken) en plantjes in de nieuw aangelegde tuin planten.


Ik wens jullie allen sterkte toe bij het programma en Johan en Henri bedankt voor alles.

 

Een hartelijke groet,


Hotske W.

Uitstralende pijn in de bil en benen. Piriformis syndroom, 


Ervaring Ans S.

 

Hallo Johan,

 

Ik vind het programma erg goed, voor mij vond ik het af en toe wat eentonig omdat steeds hetzelfde werd herhaald.

Maar ik begrijp dat wel want oefening baart kunst en resultaat! Voor mij was het na de lezingen van dr.  Sarno de eerste dagen gelijk duidelijk 


ik was gelijk 100% overtuigd dat het met emoties te maken had en had binnen 2 weken resultaat.

Maar vaak moeten mensen nog overtuigd worden en nieuwe gewoontes aangeleerd worden en dan is herhaling de kracht.

 

Ik had al jaren last van Piriformis Syndroom met daarbij klachten aan mijn billen en benen en dat is helemaal verdwenen, ook had ik al 2 jaar last van mijn schouder en heb hiervoor allerlei diagnoses gehad, maar ben nu zo goed als klachtenvrij.


Ik krijg er alleen af en toe nog last van als ik stress heb, duidelijk dus. Ik ben ervan overtuigd dat dit de komende tijd helemaal verdwijnt.

 

Ik wil je bedanken voor het programma, en ik zal mijn ervaring delen in de community

 

Hartelijke groet,

Ans S.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van uitstralende pijn vanuit de rug naar bil, heup, been, voet. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Uitstralende lage rugpijn naar linkkerbeen ,Hernia, zenuwpijn


Ervaring Ricarda R.

 

Hallo allemaal,

 

Eind deze maand stop ik met het behandelingsprogramma.

 

Wat heeft het mij gebracht:

 

- Veel kennis over het ontstaan van pijn en andere symptomen.

 

- Door de verschillende oefeningen en technieken zijn mijn onderrug klachten

  (hernia? en verschoven wervel) verdwenen en is de zenuwpijn in mijn linkerbeen verminderd.

  Daarin heb ik nog iets te doen. De tools heb ik in mijn handen. Het is een balans vinden tussen bezig zijn en mijn rust pakken.

 

- Wat een eyeopener voor mij was, dat ik altijd bezig wilde zijn, zodat ik mijn gevoelens/emoties niet hoefde te voelen.

  Nu durf ik ze te voelen d.m.v. schrijven, er verbinding mee te maken, ademen, mijn mindset toe te spreken met positieve woorden

  en de activiteit toch doen, die ik wilde doen.

 

- Ook al heb ik niet gechat en aan de coaching calls niet meegedaan,

  ik heb ze wel gelezen en beluisterd. Dank aan allen die wel vragen hebben gesteld.

 

Johan, in de coaching call waarin je benoemde van hoe belangrijk het is om de focus te houden op, emotie, mindset en het gedrag en de balans ervan, was voor mij alsof er een kwartje viel. Daarvoor ben ik je dankbaar.

 

- Door deze behandeling ben ik op het juiste pad aan het wandelen. Ik heb mijn werkzaamheden weer kunnen oppakken.

  Werken in de zorg, fietsen, tuinieren enz.

 

Johan en Henri hartelijk dank dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om online, deze behandelmethode te volgen.


Deze methode heeft me enorm geholpen om te herstellen, inzichten te krijgen, bewust te worden en een nieuwe mindset te creëren.

Nogmaals, hartelijk dank!

 

Ik wens iedereen een pijnvrije toekomst toe!

 

Lieve groet, Ricarda

Uitstralende rugpijn naar mijn heup en knie, zere voeten, hielspoor


Ervaring Sasja G.


Hoi allemaal,


Ik ben nu bij dag 41 en al drie weken rugpijn vrij. De uitstralende pijn naar mijn heup en knie heb ik sindsdien ook niet meer ervaren. Ik had vaak last van zere voeten aan het eind van de dag, maar de laatste tijd vergeet ik gewoon mijn voeten, ik loop erop maar heb nergens last van ?...heel erg fijn kan ik wel zeggen.


Nu de tinnitus nog..voor mij de grootste uitdaging, want dat is een echte afleider om me goed te focussen en te concentreren op het schrijven en voelen en daar zal vast ook wel het probleem liggen. Het is soms om knettergek van te worden.


De eerste week van het programma was dat nog een heel zachte ruis, maar het is nu wel weer meer aanwezig, en dan soms weer een halve dag niet. Ik merk verschil als ik helemaal op ga in het schrijven, dat is het moment dat de tinnitus wat minder word. Waarschijnlijk brengt dat ook wat ontspanning.


Waar ik achter ben gekomen is dat ik met mijn kaak klem, ik zet dat vast, vooral in mijn slaap. Ik ben in ieder geval al heel erg blij met de verlichting die ik tot nu toe heb ervaren zowel lichamelijk als geestelijk.


Mijn vriend kijkt ook met me mee, volgt de calls en doet ook alle oefeningen, en ook hij ervaart minder nek/ hoofdpijn klachten, en heeft gedurende de dag meer energie. We gaan dus echt de goede kant op! Thx Johan en Henri, jullie zijn toppers??

Uitstralende pijn vanuit de rug naar heup, billen, benen, knie, kuit en voet.


Hilde Triou, 34 jaar

null

Ik ben BreinMedicijn heel dankbaar dat ze het gedachtegoed van Dr. Sarno Nederland hebben binnengebracht.


Na een zoektocht van anderhalf jaar langs diverse behandelaars(ongeveer 16 in totaal) kwam ik van de zomer op de website van BreinMedicijn terecht. Wat een enorme herkenning had ik in het eigen verhaal van Johan!


Ook vond ik het fijn dat hij zo snel contact opnam en de tijd nam om mijn verhaal aan te horen.


Voor de cursus had ik al wel geloof in het feit dat ik pijnvrij zou kunnen zijn, aangezien ik niet 24 uur per dag pijn had. Alleen wist ik niet hoe ik volledig pijnvrij zou kunnen worden.


Dankzij de online cursus was ik al vrij snel overtuigd dat ik TMS (Tension Myositus syndrome) had.


Waarbij ik voor de zomervakantie nog niet fulltime op m'n werk aanwezig was en een paar rustmomenten (ligmomenten) per dag nodig had, werk ik sinds eind augustus fulltime en gaat dit goed. Ik heb zelfs een periode pijnvrij kunnen zijn.


Halverwege september nam de spierspanning toe, maar dit had te maken met een verdrietige privé-kwestie. Nu weet ik dat als ik spierspanning voel, dat dit TMS is. Hierdoor word ik niet meer angstig en blijf ik alle lichamelijke activiteiten doen, die ik deed.


Ook weet ik dat ik stil moet staan bij waarom die spierspanning optreedt. Met de tools die ik geleerd heb tijdens de online cursus, ga ik met vertrouwen de toekomst tegemoet.


Ik hoop dat alle chronische pijn-patiënten (met TMS, ) jouw behandelprogramma mogen ontdekken!

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van uitstralende pijn vanuit de rug naar bil, heup, been, voet. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.