Spanningshoofdpijn ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die spanningshoofdpijn hadden. Ze hebben hun spanningshoofdpijn weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij hun spanningshoofdpijn verholpen. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van spanningshoofdpijn te lezen.

Spanningshoofdpijn, aangezichtspijn, nekpijn

Ervaring van Joyce Beintema, 32 jaar

null


Ik had al een jaar last van aangezichtspijn, nekpijn en spanningshoofdpijn en na een zoektocht kwam ik bij Breinmedicijn terecht. Na het maken van de pijntest ben ik begonnen met het programma van 3 maanden.


Als snel merkte ik dat mijn mindset veranderde en ik minder met mijn pijnklachten bezig was. Het programma biedt nuttige oefeningen en leesmateriaal en dat zorgt ervoor dat je focus verschuift van het lichamelijke- naar het psychologische aspect.


Na 3 maanden zit ik weer beter in mijn vel en ben ik bijna (voor 90%) van mijn pijnklachten genezen. Ik pas de oefeningen nog dagelijkse toe en dit blijf ik doen totdat de pijnklachten echt helemaal weg zijn.


Ik raad het Breinmedicijn zeker aan!

Spanningshoofdpijn, aangezichtspijn,  nek- en schouderpijn, hooikoorts


Ervaring van Addy G.


Beste Johan en Henri,


Dertig jaar geleden kreeg ik nek- en schouderpijn En kort daarna 1a 2 dagen per week spanningshoofdpijn en aangezichtspijn die alleen reageerde op migraine pillen.


 Omdat ik in die tijd een drukke, verantwoordelijke baan had als hoofd van een intensive care afdeling en de spanningshoofdpijn mij flink belemmerde in mijn werk, ging ik naar een neuroloog die alleen spanningshoofdpijn patiënten behandelden.


Heel veel medicijnen heb ik geprobeerd en uiteindelijk bleef er 1 over die in mijn geval het beste werkte. Omdat ik moeilijk 2 dagen per week thuis kon blijven ging ik toch op zoek in het alternatieve circuit.


Alles heb ik geprobeerd, maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik me erbij neergelegd dat het de rest van mijn leven zo zou blijven.

Totdat ik een half jaar geleden op de website van BreinMedicijn terecht kwam. Ik weet niet meer hoe, want ik heb er niet naar gezocht, ik denk dat ik er iets over gelezen heb in een tijdschrift.


Wat een eyeopener!!! Ik wist gelijk dat het TMS was, geen twijfel mogelijk. Ook mijn andere klachten zoals darmproblemen, maagproblemen, aangezichtspijn, eczeem, hooikoorts, het klopte allemaal. Inmiddels heb ik de cursus beëindigd .


Ik heb bijna geen klachten meer. Heel soms nog spanningshoofdpijn en van de andere klachten komt er af en toe ook nog een langs, maar dat is van korte duur.


Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog van pijnklachten af zou komen en genezen zou kunnen worden, dus Johan en Henri enorm bedankt voor het opzetten van deze website en de support en de coachingcalls.


Ik stop met het Online TMS behandelprogramma  en wens iedereen ook een goed resultaat toe.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van spanningshoofdpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Spanningshoofdpijn, artrose nek, uitstralende pijn vanuit nek/schouder naar de armen/handen, 


Ervaring Corina de J.


Graag wil ik een ieder heel hartelijk danken voor de lieve en steunende berichtjes die ik heb mogen ontvangen tijdens deze cursus. Wat was het een eyeopener dat dit programma op mijn pad is gekomen en wat heb ik een hoop geleerd de afgelopen maanden.


Mijn dank is ook heel groot naar @Johan v Vliet die mij nog wat persoonlijke informatie heeft gegeven echt het gaat goed MAAR ik ben er nog niet helemaal er zal zeker nog werk aan de winkel zijn MAAR nu hebben we een goed gevulde gereedschapskist en weet ik nu wat er speelt .


Sinds het begin in februari had ik al na een korte tijd geen spanningshoofdpijn meer en let op ik had een berichtje gestuurd om op te zeggen eind van de maand.


Ook ben ik goed op weg met mijn diabetesmedicatie ook hiervoor moet ik gewoon de tijd nemen MAAR MIJN allergrootste verbazing is dat het een stuk rustiger is met mijn ogen ONBEGRIJPELIJK en eigenlijk ook weer niet NU ik weet wat TMS met ons kan doen.


Voor nu ga ik stoppen met het programma maar het is wel mijn nieuwe levensstijl geworden nogmaals heel hartelijk dank hiervoor allemaal met name het team van Brein Medicijn??

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van spanningshoofdpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.