Scoliose ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die een scoliose hebben met daarbij pijnklachten in vrijwel hun hele lichaam.

Ze hun scoliose weten te genezen dankzij het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun scoliose pijnklachten. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van pijnklachten met een scoliose te lezen.

Scoliose, pijn in onderrug en benen.

Ervaring Janine Hof, 60 jaar

Beste Johan,

 

Hierbij het verslag van mijn ervaringen met BreinMedicijn.

 

Ik heb al vanaf mijn 15e een ernstige scoliose. Daar is geen röntgenfoto voor nodig, dat kun je goed met het blote oog zien.

Ik had daar echter nooit pijn door. Ik heb het alleen altijd heel vervelend gevonden dat het zo goed zichtbaar is. 

 

Doordat ik nooit pijn had of niet eerder moe was dan anderen heb ik altijd alles kunnen doen wat ik wilde.

Ik heb altijd een fysiek zware baan gehad in de horeca. Veel staan, veel lopen, lange werkdagen. Maar ik deed het met plezier.

 

Zo'n 10 jaar geleden, ik was toen rond de 50, kreeg ik last van pijn in mijn onderrug en rechter bovenbeen.

Ik kwam bij een fysiotherapeut terecht en die zei dat het een beknelde zenuw was, ontstaan door mijn scoliose.


Dat leek mij toen ook een logische verklaring.

 

Hij kon mij echter niet van de pijn afhelpen. Ook een osteopaat, die mij nog jaren behandeld heeft, kon dat niet.


Rond dezelfde tijd dat de pijn ontstond had ik wat conflicten in mijn familie die me veel stress bezorgden. Tegelijkertijd wilde ik ook graag voor mijn familieleden zorgen.

 

Ik kwam dus ernstig in conflict met mezelf en stopte mijn emoties grotendeels weg omdat ik bang was de mensen waar ik van hield te verliezen.

 

Een half jaar geleden maakte ik kennis met "Breinmedicijn". Dat programma maakte mij duidelijk dat mijn pijn niets te maken had met mijn scoliose, maar eerder met de onderdrukte emoties en mijn eigen persoonlijkheid.

 

De pijn was er niet constant, alleen in situaties waar ik moeite mee had. B.v. bij bepaalde mensen of als ik geïrriteerd was of als ik het gevoel had dat er teveel van mij verwacht werd.

 

Naarmate ik verder in het programma kwam werd ook mijn pijn minder. 

Ik werk nog steeds in de horeca maar kan nu hele dagen werken zonder pijn te hebben.

 

De pijn is nog niet 100% weg, maar als ik nu pijn heb, weet ik dat het een waarschuwing is van mijn onderbewuste dat ik een bepaalde emotie negeer. Zodra ik me dat bewust ben, kan ik de pijn weer handelen en gaat die vanzelf weer weg.

 

Ik hoop dat mijn verhaal andere mensen die een scoliose hebben kan helpen met beseffen dat pijn in je lijf die je hebt verklaard door de scoliose, eigenlijk komt door het "mind body syndroom/TMS (too much stress syndrome)" en dat je niet hoeft te leven met pijn.

Scoliose, rugpijn, spanningen trekkend naar linkerarm, been, hernia thoracaal, bulging and black disks lumbaal en stenose cervicaal met facet afwijkingen


Ervaring Angelique P.


Hallo allemaal, Hierbij wil Ik mijn succesverhaal delen. Ik ben pijnvrij na t volgen van dit programma, sinds een maand geen spit meer of zelfs spanningen in mijn rug voordien.


Dit na diagnoses als;  scoliose, hernia thoracaal, bulging and black disks lumbaal en stenose cervicaal met facet afwijkingen.


Heb sinds mijn 10de rugpijn en de laatste jaren elke 4 à 6 weken een lumbago met tussendoor spanningen trekkend naar linkerarm, been, die weer een aanval uitlokten.


De maanden voor het begin van het programma zat ik aan diclofenac, cortisonen tabletten en maagbeschermers. Ik kon geen auto meer rijden en ik liep als een oude vrouw, krom en voorover.


Nu rijd ik weer paard, wandel kilometers en beklim lichte hellingen hier in de bergen. Gebruik geen medicatie meer. Als ik een pijntje voel opkomen dan gebruik ik de selftalk, trigger talk en het visualiseren heeft me een enorme stap vooruit gebracht.


Ik ben nog een kleine 3 maanden lid van dit forum om back up te hebben in Coaching Calls, ik heb nog enkele relevante boeken waarin in elke dag een stuk lees, doe de schrijfoefeningen, die een goede uitlaatklep is gebleken en zal blijven.


Ook voeg ik er dagelijks aan toe, in een apart schriftje, waar ik dankbaar voor ben, om positief in hett leven te blijven staan.

Dit programma zou bekend moeten worden bij Arbo artsen, zodat zij chronische patiënten kunnen doorverwijzen naar jullie.


Het zou voorkomen dat vele chronische pijnpatiënten afgekeurd worden met alle mentale narigheid die daarbij komt.


Dan wens ik jullie nog een fijn nieuwjaar met veel courtage, gezondheid en positiviteit

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van scoliose  en pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.