Rugpijn ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die rugpijn of spit hadden. Ze hebben hun rugpijn weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun rugpijn. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van rugpijn te lezen.

 Rugpijn, zenuwpijn, bilpijn

Jolanda N

Ik ben nu bij dag 31 en het gaat super goed. Ik speel gitaar en dat ging het afgelopen jaar altijd gepaard met pijn in mijn rug en bil.


Ik heb doorgezet, ondanks de pijn en op advies van Johan.


En nu is het heel anders. Als ik wat voel, en dat is absoluut niet meer te vergelijken met de afgelopen 3 jaar. Normaliter had ik hevige pijn in mijn bil/rugstreek en nek wanneer ik ging gitaar spelen. Nu dankzij het programma is mijn pijn gezakt van een level 9 naar ongeveer 1.


Ik ben zo blij dat ik weer ontspannen muziek kan maken, kan hardlopen, tennissen en heerlijk een boek kan lezen. 


Zitten was nooit prettig en nu kan ik heerlijk zittend en ontspannen genieten! Ik ben zo dankbaar dat ik BreinMedicijn heb gevonden.

 

Wat heb ik er naar uitgekeken om dit succesverhaal te kunnen gaan typen:). Na 3½ jaar fysio- manuele therapie, esteopathie, dry-needling, sportarts en neuroloog ben ik gelukkig terecht gekomen bij jullie.

 

Henri, jullie zijn goed te vinden, want de enige steekwoorden die ik heb gebruikt waren: 'pijn bil'.


De proefversie sprak mij direct aan. Het enige wat ik dacht was: 'dit gaat over mij' en ik ben direct begonnen met het Online TMS behandelprogramma.

 

Ik stond al iedere dag om 6.00 uur op voor 'me-time' en besloot om de opdrachten dagelijks op dit tijdstip te doen.


Standvastig en vol vertrouwen heb ik nu het punt bereikt dat de cursus volledig is afgerond en met succes. Natuurlijk met vele hobbels waar ik enorm veel van heb geleerd.


Zelfvertrouwen, het aangaan van confrontaties, me sterker voelen dan ooit, nee durven zeggen zonder schuldgevoel, voor mezelf opkomen, genieten van alle activiteiten waarvan ik een half jaar geleden nog dacht dat dit nooit meer zou kunnen.


Deze cursus heeft mij niet alleen zo goed als van mijn pijn afgeholpen. Ik heb geleerd om me niet meer gek te laten maken door externe factoren, mijn ego en zeker niet meer mee te gaan met de massa.


Ik volg mijn intuïtie, mijn eigen pad, schrijf als ik er behoefte aan heb en gebruik de kennis die ik afgelopen half jaar eigen heb gemaakt. Ik ben enorm dankbaar en gelukkig. Ik gun jullie allemaal het allerbeste, vrijheid en heel veel geluk.

 

Heb vertrouwen, geloof in je eigen kracht en wees trots op jezelf met iedere stap die je zet. En weet dat je bij elke terugslag weer een stapje dichterbij bent van pijnvrij.

 

Als laatste wil ik jullie als lotgenoten hartelijk danken voor jullie steun en lieve berichtjes en Henry en Johan, ik kan jullie wel zoenen:), zo blij ben ik!


Ik ben ervan overtuigd dat jullie nog heel veel mensen gaan helpen en dat er steeds meer mensen gaan geloven in de kracht van de mind!

Rugpijn, hernia, peesontstekingen, zenuwpijn in de benen, , migraine, prikkelbare darm syndroom 

Sarah Mener, 25 jaar


Ik heb mijn leven aan dit programma te danken!


En dat bedoel ik echt letterlijk. Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks aan kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoudelijke dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste!


Ik ben aan dit programma begonnen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn. Ik ben namelijk 7 jaar geleden zwaar gevallen en heb er hernia's aan overgehouden. Met gevolg tot pijn in mijn benen.


Ik heb van alles probeert. Epidurale spuit. Revalidatie en een speciaal rugschool programma. Buikspieroefeningen. Osteopathie. Alles hielp alleen op korte termijn.


Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontsteking op meerdere plekken in mijn lichaam, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en sinusontstekingen, ik had last van kaakpijn, migraines.


Ik ben zelf een zeer serieuze operatie ondergaan voor de kaakpijn.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was. Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastisch gevoel!


Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in mijn geest. Deze manier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen met omgaan met stress en andere moeilijkheden.


Super bedankt aan Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Rugpijn uitstralende pijn naar mijn heup en knie, zere voeten, hielspoor


Ervaring Sasja G.


Hoi allemaal,


Ik ben nu bij dag 41 en al drie weken rugpijn vrij. De uitstralende pijn naar mijn heup en knie heb ik sindsdien ook niet meer ervaren. Ik had vaak last van zere voeten aan het eind van de dag, maar de laatste tijd vergeet ik gewoon mijn voeten, ik loop erop maar heb nergens last van ?...heel erg fijn kan ik wel zeggen.


Nu de tinnitus nog..voor mij de grootste uitdaging, want dat is een echte afleider om me goed te focussen en te concentreren op het schrijven en voelen en daar zal vast ook wel het probleem liggen. Het is soms om knettergek van te worden.


De eerste week van het programma was dat nog een heel zachte ruis, maar het is nu wel weer meer aanwezig, en dan soms weer een halve dag niet. Ik merk verschil als ik helemaal op ga in het schrijven, dat is het moment dat de tinnitus wat minder word. Waarschijnlijk brengt dat ook wat ontspanning.


Waar ik achter ben gekomen is dat ik met mijn kaak klem, ik zet dat vast, vooral in mijn slaap. Ik ben in ieder geval al heel erg blij met de verlichting die ik tot nu toe heb ervaren zowel lichamelijk als geestelijk.


Mijn vriend kijkt ook met me mee, volgt de calls en doet ook alle oefeningen, en ook hij ervaart minder nek/ hoofdpijn klachten, en heeft gedurende de dag meer energie. We gaan dus echt de goede kant op! Thx Johan en Henri, jullie zijn toppers??

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van rugpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Rug- en nekpijn


John Mieras, 61 jaar

null


BreinMedicijn bedankt, ik kan iedereen dit behandelprogramma aanbevelen, zelf ben ik nu 50 dagen bezig met dit programma, het is niet zo dat verbetering komt aanwaaien.


Je moet er echt tijd en aandacht aan geven en de lessen en oefeningen goed doen, door goed te analyseren en er overtuigt van te zijn dat je pijn kan verminderen of helemaal pijnvrij te leven zal er veel veranderen in je leven, doe goed onderzoek en geloof in dit programma en je gaat resultaten boeken.


Zo heb ik het zelf ervaren en ben al verlost van veel (rug-nek) pijn en trauma's die veroorzaakt werden door emotie's in het onderbewustzijn.


Succes iedereen Groet John Mieras

Rug, nek en schouderklachten.


Thomas van Werken


Beste Johan,


De pijn is gelukkig al met zeker 70% afgenomen in de afgelopen maanden en weet zeker, met de verworven kennis en dagelijkse opdrachten en verdieping dat mijn emoties de oorzaak zijn van mijn pijnen.

 

Niet alleen mijn schouder-nek en rugklachten zijn afgenomen, maar ook voel ik me fitter! Wat ik als gevolg van de ziekte van crohn(ruim 15 jaar patiënt) vaker niet dan wel ervoer.


Ook ben ik weer gestart met fitnessen en ik kan met trots zeggen dan ik vandaag (dag 75) 100 squats(verdeeld over de dag) gedaan heb.

 

Waar ik vooral erg blij mee ben is dat ik met deze behandeling meer zelfinzicht heb verworven en zeker geen spijt heb dat ik met het breinmedicijn begonnen ben.

 

Qua reviews op facebook zie ik niet zitten. Ik probeer juist zo min mogelijk gebruik te maken van dit medium.

 

Wel zal ik in mijn omgeving reclame voor uw site maken, want het heeft mij al zeer goed op weg geholpen en vertrouw erop dat dit succes doorzet.💪

 

Ook bid ik als mede christen u voorspoed en uiteraard ook gezondheid toe in deze toch hoogst bijzondere tijd.

 

Met hartelijke groeten,

Lage rugpijn, Hernia, zenuwpijn, , pijn in mijn linkerbeen


Ervaring Richarda R.

 

Hallo allemaal,

 

Eind deze maand stop ik met het behandelingsprogramma.

 

Wat heeft het mij gebracht:

 

- Veel kennis over het ontstaan van pijn en andere symptomen.

 

- Door de verschillende oefeningen en technieken zijn mijn onderrug klachten

  (hernia? en verschoven wervel) verdwenen en is de zenuwpijn in mijn linkerbeen verminderd.

  Daarin heb ik nog iets te doen. De tools heb ik in mijn handen. Het is een balans vinden tussen bezig zijn en mijn rust pakken.

 

- Wat een eyeopener voor mij was, dat ik altijd bezig wilde zijn, zodat ik mijn gevoelens/emoties niet hoefde te voelen.

  Nu durf ik ze te voelen d.m.v. schrijven, er verbinding mee te maken, ademen, mijn mindset toe te spreken met positieve woorden

  en de activiteit toch doen, die ik wilde doen.

 

- Ook al heb ik niet gechat en aan de coaching calls niet meegedaan,

  ik heb ze wel gelezen en beluisterd. Dank aan allen die wel vragen hebben gesteld.

 

Johan, in de coaching call waarin je benoemde van hoe belangrijk het is om de focus te houden op, emotie, mindset en het gedrag en de balans ervan, was voor mij alsof er een kwartje viel. Daarvoor ben ik je dankbaar.

 

- Door deze behandeling ben ik op het juiste pad aan het wandelen. Ik heb mijn werkzaamheden weer kunnen oppakken.

  Werken in de zorg, fietsen, tuinieren enz.

 

Johan en Henri hartelijk dank dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om online, deze behandelmethode te volgen.


Deze methode heeft me enorm geholpen om te herstellen van mijn rugpijn, inzichten te krijgen, bewust te worden en een nieuwe mindset te creëren.

Nogmaals, hartelijk dank!

 

Ik wens iedereen een pijnvrije toekomst toe!

 

Lieve groet, Ricarda

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van rugpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

 Rugpijn, hernia in de rug, zenuwpijn en bilpijn 


Ervaring Lodewijk S.


Voor het online TMS Behandelprogramma


Een verleden met meerdere hernia's L5 / S1 waar ik meerdere malen aan ben geopereerd. Bijna alle therapieën zijn inmiddels geprobeerd maar de pijn is altijd maar kortstondig verlicht. Ben dit programma bij toeval tegengekomen en raak steeds meer overtuigd dat ik TMS heb en heb de seminars van dr. Sarno met veel belangstelling bekeken en zie veel overeenkomsten. Ben dan ook nieuwsgierig naar het verloop van dit proces.


Na het online TMS Behandelprogramma


Ik ben erg gelukkig dat ik in aanraking ben gekomen met BreinMedicijn na 3 hernia operaties en een neurostimulator geïmplanteerd gekregen te hebben.


Alle operaties, injecties en neurostimulator hebben mijn zenuwpijn niet weg kunnen nemen.


Toen ik uiteindelijk bij toeval bij dit programma kwam begon ik langzamerhand te geloven dat het niet de hernia in mijn rug was maar mijn brein die de (zeer) heftige zenuwpijnen in bil en been veroorzaakten.


Uiteindelijk heeft het meer dan een jaar geduurd maar ben nu zo goed als pijnvrij geworden van mijn rugpijn. Deze week heb ik een afspraak in het ziekenhuis om te vragen om ook de neurostimulator te laten verwijderen.


Ik ben dan ook dankbaar dat ik zo goed ben begeleid in dit programma.

Rugpijn, spanningen trekkend naar linkerarm, been. scoliose, hernia thoracaal, bulging and black disks lumbaal en stenose cervicaal met facet afwijkingen


Ervaring Angelique Paridaen


Hallo allemaal, Hierbij wil Ik mijn succesverhaal delen. Ik ben pijnvrij na heeft volgen van dit programma, sinds een maand geen spit meer of zelfs spanningen of pijn in mijn rug.


Dit na diagnoses als;  scoliose,hernia thoracaal, bulging and black disks lumbaal en stenose cervicaal met facet afwijkingen. Heb sinds mijn 10de rugpijn en de laatste jaren elke 4 à 6 weken een lumbago met tussendoor spanningen trekkend naar linkerarm, been, die weer een aanval uitlokten.


De maanden voor het begin van het programma zat ik aan diclofenac, cortisonen tabletten en maagbeschermers. Ik kon geen auto meer rijden en ik liep als een oude vrouw, krom en voorover.


Nu rijd ik weer paard, wandel kilometers en beklim lichte hellingen hier in de bergen. Gebruik geen medicatie meer. Als ik een pijntje voel opkomen dan gebruik ik de selftalk, trigger talk en het visualiseren heeft me een enorme stap vooruit gebracht.


Ik ben nog een kleine 3 maanden lid van dit forum om back up te hebben in Coaching Calls, ik heb nog enkele relevante boeken waarin in elke dag een stuk lees, doe de schrijfoefeningen, die een goede uitlaatklep is gebleken en zal blijven.


Ook voeg ik er dagelijks aan toe, in een apart schriftje, waar ik dankbaar voor ben, om positief in t leven te blijven staan.


Dit programma zou bekend moeten worden bij Arbo artsen, zodat zij chronische patiënten kunnen doorverwijzen naar jullie. Het zou voorkomen dat vele chronische pijnpatiënten afgekeurd worden met alle mentale narigheid die daarbij komt.


Dan wens ik jullie nog een fijn nieuwjaar met veel courtage, gezondheid en positiviteit

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van rugpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.