Prikkelbare darm syndroom (pds) ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die een prikkelbare darm syndroom (pds) hadden. Ze hebben hun prikkelbare darm weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun prikkelbare darm syndroom (pds). 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van prikkelbare darm syndroom (pds) te lezen.

Prikkelbare darm syndroom (pds),  Hernia, peesontstekingen, zenuwpijn in de benen, rugpijn en migraine

Ervaring: Sarah Mener, 25 jaar

Ik heb mijn leven aan dit programma te danken!


En dat bedoel ik echt letterlijk. Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks aan kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoudelijke dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste!


Ik ben aan dit programma begonnen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn. Ik ben namelijk 7 jaar geleden zwaar gevallen en heb er twee hernia's aan overgehouden. Met gevolg tot pijn in mijn benen.


Ik heb van alles probeert. Epidurale spuit. Revalidatie en een speciale rugschool programma. Buikspieroefeningen. Osteopathie. Alles hielp alleen op de korte termijn.


Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontsteking op meerdere plekken in mijn lichaam, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en sinusontstekingen, ik had last van kaakpijn, migraines.


Ik ben zelf een zeer serieuze operatie ondergaan voor de kaakpijn.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was. Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastische gevoel!


Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in geest. De manier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen met omgaan met stress en andere moeilijkheden.


Super bedankt aan Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Prikkelbare darm syndroom (pds), Ischias zenuwpijn, candida,  en diverse allergieën. 

Annemarie van Dam, 62 jaar


Voordat Annemarie bij BreinMedicijn kwam heeft ze fysiotherapie, chiropractie, dry needling en body stress release behandelingen gehad.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van prikkelbare darm syndroom (pds) en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Prikkelbare darm syndroom (pds) Buikpijn

 

Ervaring Lidwien A.


Er zijn vele wegen om naar Rome te gaan,


zo ook om meer bewustzijn te krijgen over mijn gevoelsleven.

 

 Ik ben ca.6 mind geleden met dit traject begonnen omdat ik weer eens een steuntje in mijn rug nodig had en me wilde focussen op mijn darm klachten, de diepere liggende oorzaak hiervan. Het toestaan en erkennen van pijn, boosheid en verdriet wat zich vast zette in mijn darmen heeft door dit programma meer “ lucht” gekregen.

 

Omdat de oplossing bij mezelf ligt en niet buiten mij kan en wil ik deze verantwoordelijkheid nu “blijvend” dragen en ben nu  ondernemer van mijn eigen bestaan. (Geen slachtoffers want dat zet mijn darmen vast)  ik ben inmiddels al 4 maanden zonder pijn, prikkelbare darm syndroom (pds)  en heb alle vertrouwen dat dit op de positieve stroom door kan gaan. (Ondanks dat ik het programma nog niet af heb)

 

 De weg naar Rome gaat vaak ook in etappes. Ik wil ieder danken voor zijn bijdrage, het delen en het vertrouwen. Allen een blij en gezond leven toegewenst. Liefs Lidwien.

Prikkelbare darm syndroom (pds),  erge rugpijn


Ervaring Tom E.


Beste community,


Johan vroeg me om mijn dank ook hier te delen en dat doe ik graag.


Een maand geleden luisterde ik een podcast met Jan Bommerez over 'Er zit trauma onder bijna alles dat chronisch is'. Hij vertelde daarin dat hij aan alle symptomen leed waar ik op dat moment last van had... Hij raadde hierbij oa Healing Backpain van John Sarno aan.


Online zocht ik dit meteen op en keek naar een online cursus en vond Brein Medicijn dat mij meteen aansprak. Die dag deed ik de introductiecursus en herkende alles wat ik hoorde en las over TMS. Geweldig!


De meeste van mijn pijn en verstijving zakte die dag al weg. Wow...

In de dagen erna las ik met heel veel interesse de rest van de cursus, wat heel fijn voortborduurde op onderzoek en ervaring die ik in de jaren hiervoor al had gedaan. Het belang van stilstaan bij jezelf en wat je gevoelens en emoties je te vertellen hebben. 


Terwijl ik dit schrijf stop ik met deze cursus en richt me verder op nog een aantal stappen die mij nu ondersteunen in mijn proces.


Veel dank aan Johan en team voor het opzetten van deze hele heldere en overzichtelijke methode om meer inzicht in de herkomst van pijn en emoties te krijgen.


Wens iedereen hier veel sterkte en wijsheid in zijn/haar onderzoeken.

Ik ben heel blij dat mijn rugpijn en de prikkelbare darm syndroom (pds) darmklachten weg zijn en  de grote stap die ik mede dankzij Brein Medicijn heb kunnen zetten.


Grote groet!

Tom

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van prikkelbare darm syndroom (pds)  en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.