Peesontsteking ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die peesontstekingen hadden. Ze hebben hun peesontstekingen weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun peesontstekingen . 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van peesontstekingen  te lezen.

Peesontstekingen, hernia, zenuwpijn in de benen, rugpijn, migraine, prikkelbare darm syndroom 

Ervaring Sarah Mener, 25 jaar


Ik heb mijn leven aan dit programma te danken!


En dat bedoel ik echt letterlijk. Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks aan kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoud dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste!


Ik ben aan dit programma begonnen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn. Ik ben namelijk 7 jaar geleden zwaar gevallen en heb er twee bulging disk aan overgehouden. Met gevolg tot pijn in mijn benen.


Ik heb van alles probeert. Epidurale spuit. Revalidatie en een speciale rugschool programma. Buikspieroefeningen. Osteopatie. Alles hielp alleen op korte termijn.


Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontsteking op meerdere plekken in mijn lichaam, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en sinusontstekingen, ik had last van kaakpijn, migraines.


Ik ben zelf een zeer serieuze operatie ondergaan voor de kaakpijn.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was. Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastische gevoel!


Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in geest. De mannier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen met omgaan met stress en andere moeilijkheden.


Super bedankt aan Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Peesontstekingen en peesblessure aan beide knieën.

Ervaring Corien Wegkamp, 35 jaar

null

Ik kreeg al 1,5 jaar geleden last van een peesblessure en een peesontsteking aan beide knieën. Het kwam plotseling na een heel fijn triatlon seizoen. Ik heb fysiotherapie gehad, osteopaat, bioresonansie, orthopeed, podoloog. Het hielp allemaal niet.


Op een gegeven moment kwam mijn man met het advies om de brein medicijn pijn test te gaan doen. Daarna besloten om het te proberen, wel een beetje sceptisch maar volledig overtuigd door de video's en uitleg in het programma.


Ik ben alweer een tijdje pijnvrij maar doe de oefeningen nog dagelijks. Ik heb de trainingen weer opgepakt en dan volgend seizoen weer van start.
 

Wonderbaarlijk hoe het brein en lichaam werken. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van peesontstekingen  en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Peesontsteking knie,  Kniepijn migraine


Ervaring Cecile H.


Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Cecile, 56 jaar en al vanaf mijn zevende 'aan het sukkelen. ' Migraine, virussen, gewrichtsklachten, ontstekingen,noem maar op. Er is altijd wel wat. Ik ben het zó, zó moe dat ik nu, een voor mij, zeer ongebruikelijke weg in sla.

Ik ben er klaar voor!!!


En toen was ik opeens bij de laatste dag. Met vallen en opstaan de training gevolgd, soms op het punt het bijltje erbij neer te gooien. Maar i.p.v. opgeven heb ik rustmomenten genomen.


Dat alleen al was een hele openbaring. Je kunt gewoon uitrusten i.p.v. stoppen!

De training heeft mij enorm veel inzichten gegeven, met name Diepgaand Vrijuit Schrijven was hierin voor mij een echte eyeopener. En ik had nooit gedacht dat ik het volgende zou zeggen, maar mijn TMS-pijn in de knie is over.


De pijnaanvallen in mijn hoofd sterk verminderd. Ik ga op de ingeslagen weg door, geen twijfel mogelijk. Zo blij dat dit op mijn pad is gekomen. De allerbeste uitgave sinds lange tijd.


Dank!

Peesontsteking voet, pijn in wreef, lage rugpijn, nekpijn en heuppijn


Ervaring Sandra R.


- ik heb al zo'n 13 jaar last van mijn rug, nek, heupen. Fysio kraakt mijn rug iedere zoveel weken aangezien al mijn gewrichten vast zitten, zowel in nek als rug.


Na 2 weken of soms langer, zit alles weer vast.


Maar daar omheen zitten allerlei triggerpoints, die altijd erg aanwezig zijn. Kunnen vastzittende gewrichten ook door die triggerpoints komen?


- Sinds een jaar heb ik ook last van mijn voeten. Eerst had ik last van de pezen van beide hielen, door dry needling is dit over gegaan.


Nu heb ik sinds een paar weken weer last van de pezen van 1 wreef en richting grote teen,


zo erg dat ik mijn voet niet meer kan strekken en ik mijn grote hobby wandelen niet meer uitoefen.

Bedankt allemaal voor de steun en ontzettend fijne tips de afgelopen maanden! Ik heb het programma afgerond en wilde even laten weten wat het voor mij gedaan heeft.


Ik had al jaaaaaaaaaaren pijn in mijn rug, nek, buik en sinds kort in mijn grote teen, hiel en wreef. De pijn op mijn wreef is helemaal weg!! De rest van de klachten niet, maar zijn wel vele malen minder geworden. Als ik nu last van mijn rug heb dan zijn de ergste klachten na 2 dagen weer weg ipv dat ik naar de fysio ren en ik een visuele cirkel rond blijf draaien.


Waar ik eerst eens in de 2 weken bij de fysio zat voor kraken, dry needling, osteopathie etc ben ik nu al 3 maanden niet geweest!! Ik weet niet wat me overkomt ;).


Ik ben er nog niet, maar zal de oefeningen blijven doen tot hopelijk alle klachten weg zijn. Ik kan gelukkig weer alles doen wat ik wil en dat vond ik het belangrijkste.


Bedankt allemaal, bedankt @johanvanvliet  en alle anderen voor alles! En succes voor jullie allemaal.


Liefs, Sandra

 

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van peesontstekingen en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.