Nekpijn ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die nekpijn hadden. Ze hebben hun nekpijn weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun nekpijn . 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van nekpijn te lezen.

Rug- en nekpijn

John Mieras, 61 jaar

BreinMedicijn bedankt, ik kan iedereen dit behandelprogramma aanbevelen, zelf ben ik nu 50 dagen bezig met dit programma, het is niet zo dat verbetering komt aanwaaien.


Je moet er echt tijd en aandacht aan geven en de lessen en oefeningen goed doen, door goed te analyseren en er overtuigt van te zijn dat je pijn kan verminderen of helemaal pijnvrij te leven zal er veel veranderen in je leven, doe goed onderzoek en geloof in dit programma en je gaat resultaten boeken.


Zo heb ik het zelf ervaren en ben al verlost van veel (rug-nek) pijn en trauma's die veroorzaakt werden door emotie's in het onderbewustzijn.


Succes iedereen

Groet, John Mieras

 Nekpijn en rugklachten, Fibromyalgie, schouder,


Ervaring Sylvia W. 


Voor het behandelprogramma


Hallo allemaal,


Hierbij wil ik mij even voorstellen. Ik ben Sylvia, 51 jaar jong en woon samen met mijn man.  Gisteren heb ik de proefversie afgerond en heb me vandaag gelijk voor het volledige programma aangemeld.

 

Sinds 6 jaar heb ik pijnklachten (schouder, nek en rugklachten) die met name 's nachts het ergst waren, dit kwam en ging weer (tijdelijk) weg en heb in de afgelopen jaren veel massagetherapeuten bezocht.

 

Precies een jaar geleden, net vóór de Coronapandemie, zijn mijn klachten drastisch verergerd. Uiteindelijk kreeg ik begin juli de diagnose Fibromyalgie oftewel "spierreuma" (ook wel "weke delen" reuma genoemd).

 

De klachten waren de afgelopen zomermaanden werkelijk extreem: gigantische spierspanning en beperkingen in mijn mobiliteit. Hierdoor had ik ook weer een slaapprobleem, net als in 2017 tijdens mijn burn-out....alleen was het nu vele malen erger.

 

Heb alles geprobeerd, uit wanhoop natuurlijk; aanmelding bij het Fibrocentrum, chiropractie, acupunctuur en sinds september heb ik om de zoveel tijd een ergotherapeut aan huis. Ik stond eigenlijk voor een "pijnrevalidatie-traject" aangemeld (had alle intakes al gehad bij de revalidatiearts, somatisch fysiotherapeut en de psycholoog.!!)

 

Omdat mijn zorgverzekering dit ontzettend dure pijntraject niet volledig vergoed en omdat ik ook niets meer vernam van PRNL (poliklinische revalidatie Nederland) had ik opeens niet zo'n goed gevoel meer en besloot ik 2 weken terug eens te "googelen" op het boek:  "pijn en het brein" wat de reumaverpleegkundige mij had aangespoord te lezen.

 

En toen kwam ik vanzelf op deze site terecht.....wat een ontdekking!!

 

Heb vrijwel meteen jullie e-book gelezen en alles viel op zijn plaats. Ik sta op dit moment er voor 1000% achter dat ik TMS heb, vooral na het bekijken van de presentaties van dokter Sarno.

 

Heel erg bedankt Johan dat je deze training hebt opgestart. Ik ben heel erg benieuwd, maar heb nu al alle vertrouwen erin ?

 

Na het behandelprogramma


Hallo Allemaal,


Over een paar dagen loopt mijn abonnement helaas af. Ik ben in februari met dit programma begonnen en na het kijken van de presentaties van dr. Sarno was bij mij meteen alles zo klaar als een klontje: ik had/heb TMS en niet de diagnosticeerde fibromyalgie.

 

Mijn zeer heftige ondraaglijke pijnklachten waren begin februari al een stuk minder t.o.v. 2020 !! maar….werden door dit programma nog veel minder tot bijna nihil. Ik zou zeggen dat mijn PIJNklachten en ongemakken (spierspanning) over het geheel ongeveer met 90% is verminderd. 'Ik ben genezen van Fibromyalgie!'


Een jaar geleden had ik dit echt niet kunnen dromen….dus het was een zeer geslaagde training.


Heel veel dank Johan!!!

 

 Na 16 maanden ben ik zowaar weer gemiddeld voor 16 uur per week weer gaan werken….echter…ik moet wel toegeven dat mijn slaapproblemen niet weg zijn.

 

De avond voordat ik moet werken, neem ik nog wel medicatie in omdat ik anders bijna altijd ’s nachts rond 3 uur wakker wordt en niet meer in slaap val en dan gebroken wakker word.

 

 Ik had eigenlijk tot gister niet de relatie/link gezien met TMS…dacht dat het echt door de overgang kwam waar ik nu midden in zit en ook omdat ik zeer HSP ben (very high sensitive person) die snel over dingen inzit en/of erover pieker, snel overprikkeld ben door allerlei dingen…enz.) en dat ik daardoor vaak niet goed slaap.


Nu realiseer ik me wel…als ik heel eerlijk ben….dat ik er nog steeds over in zit dat ik niet goed slaap en dat dat waarschijnlijk ook alles in stand houdt.

 

 Ook ben ik toen ik in mei begon te werken, gestopt bij ergens in dag 60 en heb dus niet consequent dit programma afgemaakt, omdat ik toen dacht dat ik van alles af was en kon het niet opbrengen om en te werken en heel serieus dit programma verder door te nemen (ik ben een perfectionist en ik moet dus dingen van mezelf of heel goed doen….of ik doe het niet omdat ik geen 2 dingen tegelijk goed kan doen) en ik ben ook een beetje ongeduldig van aard :-)  ….hier heb ik nu een beetje spijt van.

 

Maar goed, over het geheel genomen ben ik echt heel blij met hoe dingen gaan en ik ben ook echt van plan om mijn aantekeningen weer te gaan lezen en de oefeningen ook regelmatig te doen.


ik Vind dit BreinMedicijn programma echt geweldig en heb al veel “reclame” gemaakt bij mensen met klachten die ik tegenkwam.

 

Maar zeker heb ik alle informatie, de boeken, de video’s…alles wat je hierin heb gestopt Johan, zeer inspirerend gevonden en heb echt heel veel geleerd hiervan.

 

Ik ben zeer dankbaar dat ik dit programma tegen ben gekomen en wens jullie allemaal heel veel succes, inzicht en natuurlijk doorzettingsvermogen om verder te gaan met dit programma en hoop dat jullie klachten ook drastisch zullen verminderen of nog beter helemaal zullen verdwijnen.

 

Het allerbeste voor iedereen gewenst en wie weet tot ziens!


Sylvia W

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van nekpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Rug, nek en schouderklachten.


Thomas van Werken


Beste Johan,


De pijn is gelukkig al met zeker 70% afgenomen in de afgelopen maanden en weet zeker, met de verworven kennis en dagelijkse opdrachten en verdieping dat mijn emoties de oorzaak zijn van mijn pijnen.

 

Niet alleen mijn schouder-nek en rugklachten zijn afgenomen, maar ook voel ik me fitter! Wat ik als gevolg van de ziekte van crohn(ruim 15 jaar patiënt) vaker niet dan wel ervoer.


Ook ben ik weer gestart met fitnessen en ik kan met trots zeggen dan ik vandaag (dag 75) 100 squats(verdeeld over de dag) gedaan heb.

 

Waar ik vooral erg blij mee ben is dat ik met deze behandeling meer zelfinzicht heb verworven en zeker geen spijt heb dat ik met het breinmedicijn begonnen ben.

 

Qua reviews op facebook zie ik niet zitten. Ik probeer juist zo min mogelijk gebruik te maken van dit medium.

 

Wel zal ik in mijn omgeving reclame voor uw site maken, want het heeft mij al zeer goed op weg geholpen en vertrouw erop dat dit succes doorzet.💪

 

Ook bid ik als mede christen u voorspoed en uiteraard ook gezondheid toe in deze toch hoogst bijzondere tijd.

 

Met hartelijke groeten,

Nekpijn, schouderpijn, pijn in de bovenarm en heup.

Emy van Dalen


Kortgeleden deed ik mee met het online behandelprogramma, en ik wil u graag vertellen dat de pijn in mijn nek, schouder, bovenarm

en heup verdwenen is.


Ik ben een leergierig type, de informatie heeft mij gekalmeerd. 'Ik ben gezond, de pijn komt van onverwerkte emoties' (ik zeg het

nog elke avond tegen mijzelf).


Ik verwacht niet dat de pijn voor altijd weg blijft, omdat ik 'goed ben' in het wegstoppen van emoties (al een jarenlang patroon). Maar als  ik nu emotioneel ben, ga ik schrijven, en word ik boos of ga ik huilen: heerlijk.


Vriendelijke groet,

Emy van Dalen

Nekpijn, artrose in de nek


Ervaring Els V.


Bijna 4 maanden geleden hoorde ik via deze website voor het eerst over TMS. Ik had chronisch vermoeidheidssyndroom, fybromyalgie, concentratie- en geheugenstoornissen.

 

Ik had heel veel pijn, voornamelijk in mijn nek waar artrose en hernia’s waren vastgesteld. Mijn rug deed regelmatig pijn, mijn hielen maakten wandelen moeilijk. Ik had al inspuitingen en een operatie wegens peesontstekingen in mijn handen.

 

 Ik was vaste klant bij fysiotherapeuten en chiropractors. En ik kan zo nog wel even doorgaan. Ik leefde met de rem op, constant met de angst te veel te doen of een foute beweging te maken. Hierdoor werden mijn kwalen alleen maar erger. Ik zat al 5 jaar thuis met een invaliditeitsuitkering omdat ik niet kon werken. Zelfs het huishouden doen was te veel.

 

Via BreinMedicijn was ik vanaf dag 1 al zonder nekpijn. Ik heb die dag ramen gepoetst en ik had er echt plezier in! Ongelooflijk.

 

De eerste weken dat ik het programma volgde, kreeg ik allerlei nieuwe kwalen: eczeem, jeuk, huiduitslag, duizeligheid, misselijkheid,...


Het was niet aangenaam, maar ik wist ‘Het is TMS’. Mijn lichaam is een andere manier aan het zoeken om mij af te leiden. En de kwalen gingen voorbij!

 

Nu kan ik zonder angst bewegen, klussen, dingen tillen, wandelen. Ik kan stilaan terug kracht en uithoudingsvermogen gaan opbouwen.

 

Ik was onlangs besmet met het coronavirus en had daardoor opnieuw vermoeidheid en pijn. Het was moeilijk om te begrijpen welke klachten door Corona en welke door TMS werden veroorzaakt.

 

Ik ben nog herstellende en heb nog her en der wat klachten, maar ik weet dat ik er weer bovenop kom en weer volop van het leven kan genieten. Ik neem over een paar dagen afscheid van dit forum.

 

Ik wens iedereen heel veel succes en volharding. Het is echt de moeite waard!! Van harte dank aan Johan en Henri voor dit online TMS Behandelprogramma, de hulp, de steun.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van nekpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Nek,- schouder- en elleboogklachten


Ervaring Mariët B.


Hallo allemaal, Ik ben Mariët en ben 46 jaar. Ik heb sinds een jaar last van nek,- schouder- en elleboogklachten. Heb veel therapieën en pijnmedicatie gehad, maar de klachten blijven.


Ben iemand die niet bij de pakken neer wil zitten en wil graag verder zonder allerlei pijnklachten.

 

Mijn hobby's zijn tuinieren, schilderen en naaien.

Vanwege mijn pijnklachten kan ik deze niet meer uitvoeren of dat er na het uitvoeren van de activiteiten in aller hevigheid terugkomen.

 

Tijdens de proefsessie kwam ik er achter dat bepaalde persoonlijke kenmerken kenmerkend zijn.

Voor mij een openbaring.

 

Eind februari dit jaar ben ik begonnen met Breinmedicijn.


Het heeft een tijd geduurd voordat ik de vruchten kon plukken, maar met veel doorzettingsvermogen en door bepaalde onderdelen

van het traject opnieuw door te lopen zijn mijn ogen geopend en is mijn mindset veranderd.

 

Mijn klachten zijn grotendeels weg en op bepaalde momenten steekt het wel op. Mijn brein wil nog dat ik naar hem luister , maar door de handvatten van dit programma toe te passen, worden de symptomen minder.


Nu is het een kwestie van beheren en onderhouden.

 

Het lezen van het PRI boeken van Ingeborg Bosch is de gouden tip geweest.

Hierbij heb ik mijn aangeleerde gedragspatronen en -gedachten vanuit mijn kindertijd goed onder de loep genomen.

 

Ik ben sinds november weer volledig weer aan het werk en heb hobby's 🧵🪡weer opgepakt, waaronder het klussen in huis 🎨🪛🛠

 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zover ben gekomen.

 

Ik blijf nog een tijdje deelnemen in de community en coaching calloptie. Dus nog geen definitieve afscheid 😉

Pijn in nek, schouders, rechterarm krachtverlies, RSI allergie


Ervaring Mirjam D.


Beste allemaal,

 

Het is vandaag mijn laatste dag bij Breinmedicijn. Mijn 90 dagen zitten erop. Het gaat nu ook heel goed met mij.

 

Ik ben begin januari begonnen. Eerst sceptisch, maar al heel snel was in na het bekijken van de video‘s van dr Sarno voor een groot deel van mijn pijn af.

 

Ik had vanaf november flinke RSI klachten. Zat helemaal vast in nek en schouders. Krachtverlies in mijn rechter arm. Kon mijn werk (grotendeels computer) niet meer doen. Ook kon ik niet meer sporten, koken, stofzuigen.

 

 De pijn beheerste mijn leven. Ik moest mij ziek melden. Na 6 weken fysio en chiropractor was ik nog niet veel beter. Toen kwam ik Breinmedicijn tegen via Google.

 

Nadat het vrij snel beter ging ben ik allerlei activiteiten stap voor stap gaan oppakken. Een rondje rijden in mijn auto, weer een lesje meedoen met yoga enzovoort.


 Uiteindelijk voelde ik mij goed genoeg om mij gedeeltelijk weer beter te melden.

 

per 1 april ben ik volledig aan het werk en kan ik alles weer doen. Ik heb nog steeds soms wel eens klachten, maar ik weet dat het TMS is en doe de oefeningen.

 

Het is dan niet altijd gelijk weg, maar probeer het dan niet te veel aandacht te geven. Dat helpt.

 

Afgelopen zondag bedacht ik een vraag voor de coachingscall van vanavond over allergie en twijfelde of ik die vraag zou gaan stellen.

 

Die avond kreeg ik rode branderige uitslag over mijn hele gezicht. Dat is raar. Ik heb niets anders gedaan en zoiets heb ik al jaren niet gehad. Het is gewoon TMS en die heeft mij voor de gek.

 

Oefeningen gedaan en verder geen aandacht geven. Dat was nu best wel een uitdaging. Precies een dag later was de uitslag helemaal verdwenen.

 

Bedankt voor alles! Ik wens jullie nog veel succes en geef niet op!

 

Groet,


Mirjam

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van nekpijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.