Migraine ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die migraine hadden. Ze hebben hun migraine weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun migraine. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van migraine te lezen.

Migraine.

Ervaring Heleen Visser 


Ik ben een dankbaar mens. Eind september ben ik begonnen aan dit programma. Ik was ten einde raad. De afgelopen 4 jaar waren mijn migraineaanvallen toegenomen van 1 x per week naar 7 x per maand.

Ik was onder behandeling van een neuroloog wachtend op een nieuw medicijn en gebruikte triptanen. Het kostte me veel moeite om een gewoon leven te hebben. Dit programma bracht me hoop en ik ging gedisciplineerd aan de slag.


Het ging meteen beter maar ik herkende ook de momenten waarop ik dacht dit lukt niet bij mij met de ZPN oefening bijv.

Dan raakte ik in paniek en was ik teveel gefocust op mijn pijn/genezing. Dank je wel Johan dat je op die momenten met goede antwoorden kwam : richt je niet op de pijn maar op je emoties en het andere is bijproduct.

Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik kreeg en ik kan melden dat ik al 11 weken geen migraine meer heb en genezen ervan ben. Ik ben zoveel dichter bij mezelf gekomen. Het is zo de moeite waard en nogmaals dank.

Migraine, chronische vermoeidheidssyndroom en pijn dat zich over mijn hele lichaam verspreidde

Ervaring Carly van Vuuren (45)


Dankjewel voor je mooie training.


Het was een intensieve, leerzame tijd sinds ik met de cursus ben gestart, 4 maanden geleden. Inmiddels heb ik het hele programma doorlopen en voel ik mij zeker genoeg om zelf verder te kunnen gaan.


Hoewel ik mee ben gaan doen om de migraine onder controle te krijgen, en gehoopt had op minder pijn in ledematen / gewrichten / spieren, kreeg ik als bonus nog veel meer aan resultaat.


Ik had jarenlang een scala aan klachten.


Van migraine, extreme vermoeidheid (CVS) en altijd wel een lichaamsdeel dat pijn deed had ik de meeste hinder.


Maar ook klachten als derealisatie (alsof ik in een vissenkom zat of achter een dikke glasplaat), evenwichts stoornissen, vervorming van geluid en beeld, vervormde waarneming van mijn lichaam (voelde alsof ik bijv een extreem dik been had, maar wanneer ik er naar keek zag het er gewoon normaal uit).


Ook had ik regelmatig hartkloppingen of zakte de bloeddruk plotseling naar 70/40. Spierslapte en een zwak gevoel zorgden er nogal eens voor dat ik niet meer overeind kon blijven zitten of staan, liggen was dan de enige optie.


Om maar even een deel van de klachten aan te kaarten.

Dus ja, euhhhh... Een eindeloze lijst van (pijn)klachten die mijn leven aan alle kanten inperkte.


Hoewel de spreekwoordelijke 10.000 therapieen die ik gedaan heb, allemaal wel voor verbetering hebben gezorgd, hebben ze nooit afdoende de klachten kunnen oplossen.


Tot aan jou programma.


En, zoals ik dat altijd gedaan heb, ik ben er ook nu weer vol voor gegaan.

Heftig, een enorme rollercoaster, met een paar knoeperts van dieptepunten, echt mijzelf opnieuw moeten uitvinden én...... Met resultaat! 😀


Ik durf gerust te stellen dat mijn kwaliteit leven enorm is verbeterd.

Veel meer energie, heel veel minder migraine en andere klachten (sommige zijn geheel verdwenen), ik kan weer een nagenoeg normaal leven leiden.


Wandelingen maken, skieen / op wintersport, kamperen, naar feestjes etc. En bovenal, in 90 % van de dagen is het mogelijk om het dagelijks leven een fijne invulling te geven en vol te houden.


Het zal voorlopig mijn aandacht nog nodig hebben, om de opwaartse groei voort te zetten en uiteindelijk te stabiliseren. Daar heb ik alle vertrouwen in; ik heb tenslotte behoorlijk wat kennis opgedaan tijdens de cursus die ik nog steeds dagelijks inzet.

Ik wens jou (Johan) en iedereen hier in de community liefde & aandacht, zowel van en voor je dierbaren om je heen, alswel voor zelf.
En bovenal een goede gezondheid.Kortom: Ik ben weer een happy mens 😊

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van migraine en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Migraine. Peesontsteking knie, kniepijn


Ervaring Cecile H.


Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Cecile, 56 jaar en al vanaf mijn zevende 'aan het sukkelen. ' Migraine, virussen, gewrichtsklachten, ontstekingen,noem maar op. Er is altijd wel wat. Ik ben het zó, zó moe dat ik nu, een voor mij, zeer ongebruikelijke weg in sla.

Ik ben er klaar voor!!!


En toen was ik opeens bij de laatste dag. Met vallen en opstaan de training gevolgd, soms op het punt het bijltje erbij neer te gooien. Maar i.p.v. opgeven heb ik rustmomenten genomen. Dat alleen al was een hele openbaring.


Je kunt gewoon uitrusten i.p.v. stoppen!


De training heeft mij enorm veel inzichten gegeven, met name Diepgaand Vrijuit Schrijven was hierin voor mij een echte eyeopener. En ik had nooit gedacht dat ik het volgende zou zeggen, maar mijn TMS-pijn in de knie is over.


De pijnaanvallen in mijn hoofd sterk verminderd en daarmee bijna helemaal genezen. Ik ga op de ingeslagen weg door, geen twijfel mogelijk. Zo blij dat dit op mijn pad is gekomen. De allerbeste uitgave sinds lange tijd.


Dank!

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van migraine en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.