Kniepijn ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die pijn in de knie hadden.

Ze hebben hun kniepijn weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun knieklachten. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van kniepijn te lezen.

Pijn in knie, kuiten, achillespees en bij mijn pees aan de onderkant van mijn voet.

Ervaring Richard W.

Ik heb nu 2,5 maand dit programma gevolgd en kan zeggen dat ik pijnvrij ben. Dit programma heeft mij de inzichten en tools gegeven die ik nodig had. Vooral het besef dat ik TMS heb en niet dat mijn pijn wordt veroorzaakt door blessures, overbelasting, verkeerd lopen, verkeerde schoenen, beenlengteverschil en weet ik veel wat ik allemaal heb gehoord.


Ik had heel veel last van mijn kuiten, achillespees en bij mijn pees aan de onderkant van mijn voet. Kon niet lang lopen, staan en sporten zoals hardlopen deed ik al lang niet meer. Toen ben ik begonnen met wielrennen en kreeg ik pijn in mijn knie. Mijn rug deed ook vaak pijn. Genoeg pijn en al vele jaren.


Nu fiets ik 5x per week en heb ik nergens last van. Gewoon lopen en staan gaat weer goed. Hardlopen doe ik nog niet. Dit vind ik nog steeds spannend, maar dit doe ik vooral niet omdat ik er geen behoefte aan heb nu ik op de racefiets zit.


Het besef dat ik TMS heb, had ik al heel snel. De filmpjes van Dr. Sarno waren een echte eye-opener. Maar voordat ik 100% overtuigd was, was ik toch al gauw een paar weken verder. Ik dacht wel dat ik 100% overtuigd was, maar op het moment dat ik nadat ik even pijnvrij was toch weer ergens last kreeg, sloeg de twijfel toch toe. Maar na verloop van tijd niet meer en toen was ik echt 100% overtuigd en nu nog steeds.


Tijdens mijn proces heb ik ook gelijk mijn schoenzooltjes weggedaan en ben ik gelijk weer gaan sporten. Goed opgebouwd met een trainingsschema, maar zonder angst en met het volste vertrouwen in mijn lichaam. Ik hou nu gewoon van mijn kuiten en knieën. 


Het behandelprogramma werkt op dit moment zo goed dat ik durf te spreken over dat ik pijnvrij ben.


Johan, bedankt voor het opzetten van deze website. Je hebt mij enorm geholpen en hopelijk kun je andere mensen ook nog helpen.

Verder iedereen die hier op dit moment mee bezig is, ga door. Blijf erin geloven. Ik weet hoe sceptisch ik tegen zweverige dingen aankijk als praten tegen jezelf ed., maar het werkt echt. Net als mediteren etc. Blijf er echt in geloven zonder twijfel.  


Groeten Richard

Knie klachten. Piriformis syndroom

Ervaring Wijnand Terpstra, 39 jaar

Na een fietsongeluk waarbij ik mijn knie hard stootte, bleef ik maar knieklachten houden. Zelfs na een jaar was het nog steeds niet over. Mijn grote passie hardlopen kon ik daardoor niet uitoefenen, tot mijn grote teleurstelling.


In dat jaar en de jaren erna heb ik van alles geprobeerd, waaronder fysiotherapie, dry needling, sportmasseur, osteopaat en medical taping.


Soms leek het even te helpen, maar telkens kwam het dan weer terug, of verschoof het probleem naar andere plekken zoals de heup en de rug. Het gekke was dat ik al die jaren op vakantie altijd weinig tot geen klachten had.  


Hoe langer ik daarover nadacht, hoe meer ik besefte dat de oorzaak dus eigenlijk niet meer fysiek kon zijn. Ik begon toen gewoon eens op Google te zoeken of er meer mensen waren die fysieke klachten hebben, maar niet op vakantie.


Zo kwam ik op de website van BreinMedicijn, omdat dit daar één van de vragen is in de pijntest.


Behalve het verdwijnen van de klachten op vakantie waren veel van de andere daar genoemde symptomen voor mij erg herkenbaar, zoals het verschuiven van de klachten en het optreden van de klachten bij specifieke handelingen, zoals in mijn geval sporten.


Daardoor begon ik erin te geloven dat deze cursus voor mij de oplossing zou zijn.


Dat bleek uiteindelijk gelukkig ook zo te zijn, maar het heeft wel moeite gekost. Omdat ieder mens uniek is, helpt de cursus bij de één sneller dan bij de ander. En bij mij duurde het wel een tijdje voor ik verbetering begon te merken.


Het is namelijk logisch dat je op verbetering focust (daar doe je tenslotte de cursus voor), maar juist dan werkt het niet.


Je moet proberen om juist niet met de klachten bezig te zijn en niet wachten tot ze minder worden, dan gaat het vanzelf beter. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, en dat vond ik ook wel het moeilijke aan de cursus.


Maar als je dit eenmaal kan, dan komt de verbetering. De cursus kan daarom zeker veel van je doorzettingsvermogen vergen, maar uiteindelijk  wordt je geduld beloond!

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van kniepijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Knieklachten en prikkelbare (spastische) darm syndroom.


Henny, 51 jaar


null


Voor het online behandelprogramma 


Ik ben een zeer sportief ingestelde man van 51 en heb sinds een paar jaar terugkerende pijn aan de patella pees waar ik een jaar of 4 terug een z.g. tendinopathie aan heb gehad in een vrij ver gevorderd stadium.


Ook heb ik afwisselend van die klacht last van prikkelbaar darm syndroom.  De twee wisselen elkaar zonder duidelijke reden af.


De afgelopen jaren ben ik in behandeling geweest van diverse fysiotherapeuten, een chiropractor, orthopeed, sportarts en iternist (voor PDS). Al die jaren heb ik trouw de voorgeschreven oefeningen uitgevoerd om beter te worden.
 

Volgens de specialisten ben ik fysiek nu helemaal tip top in orde. de patella pees ziet er perfect uit en ik zou helemaal geen klachten moeten hebben gezien de conditie van de pezen, kraakbeen, meniscus e.d. (ook de MRI scan ziet er perfect uit).


Toch blijft de pijn terugkomen bij het wielrennen, wat voor mij en mijn vrouw een heel belangrijk deel uitmaakt van onze vrije tijd besteding daar ligt waarschijnlijk ook mijn kwetsbare punt. 


Omdat onze vriendenkring, vakanties, weekends zich op en rond het fietsen afspelen is de angst dit te alles verliezen in hoge mate aanwezig.
 

Ik hoop dat BreinMedicijn mij kan helpen de oplossing te vinden naar herstel en het weer pijnvrij kunnen fietsen.


Na het programma


Ongeveer een maand of 6 geleden ben ik gestart met het programma.

Ik zat vast in terugkerende knieklachten die door specialisten niet verklaard konden worden. (scans en onderzoeken leverden niets op).

Ik ben dus gestart met Breinmedicijn om mijn interne gemoedstoestand nader te onderzoeken en niet blind te staren op een fysieke oorzaak van de problemen.

Dit ging natuurlijk met ups en downs. Soms dacht je erdoorheen te zijn om vervolgens weer de deksel op de neus te krijgen.
momenteel ben ik niet alleen vrijwel pijnvrij, maar heb ik ook enorm veel over mijzelf geleerd wat een aanwinst is voor de toekomst.

Die zie ik dan ook zonnig tegemoet :-)

 Ik wil iedereen die het programma volgt succes wensen naar een pijnvrij leven en Johan bedanken voor de input.
 Ik ben zelf inmiddels mentaal zo sterk geworden dat ik besloten heb zelfstandig zonder het programma verder te kunnen.

 @Johan.
 Bedankt voor de support

 Vriendelijke groet Henny

Peesontstekingen en peesblessure aan beide knieën.

Corien Wegkamp, 35 jaar

null

Ik kreeg al 1,5 jaar geleden last van een peesblessure en een peesontsteking aan beide knieën. Het kwam plotseling na een heel fijn triatlon seizoen. Ik heb fysiotherapie gehad, osteopaat, bioresonansie, orthopeed, podoloog. Het hielp allemaal niet.


Op een gegeven moment kwam mijn man met het advies om de brein medicijn pijn test te gaan doen. Daarna besloten om het te proberen, wel een beetje sceptisch maar volledig overtuigd door de video's en uitleg in het programma.


Ik ben alweer een tijdje pijnvrij maar doe de oefeningen nog dagelijks. Ik heb de trainingen weer opgepakt en dan volgend seizoen weer van start.
 

Wonderbaarlijk hoe het brein en lichaam werken. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen.

 Kniepijn, rugpijn, Vooral tintelingen in mijn enkel en voeten


Ervaring Fleur S.


Hallo Johan,

 

Afgelopen augustus ben ik begonnen met Brein Medicijn. Inmiddels heb ik het hele programma doorlopen.

Toen ik een aantal maanden geleden begon had ik diverse klachten. Vooral tintelingen in mijn enkel en voeten, en tevens pijnklachten in mijn knieën en rug.


Door dit programma te volgen zijn mijn knie en andere klachten niet alleen verdwenen/grotendeels afgenomen, maar heb ik ook ontzettend veel over mezelf geleerd. Hier ben ik heel blij mee en erg dankbaar voor😊

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van knieklachten en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.