Ischias ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die ischias hadden met pijn op diverse plekken in het lichaam.

Ze hun ischias hebben weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun ischias.

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van ischias te lezen.

Ischias Beenpijn

Ervaring Hotske W.

Voor het online TMS Behandelprogramma


Hallo, mijn naam is Hotske W, 67 jaar oud.


Sinds vijf weken last van Ischias en zenuwpijn in mijn linkerbeen. Eind vorig jaar behandeling gehad (fysio) aan mijn linkerschouder, slijmbeursontsteking.  Een jaar eerder aan mijn rechterschouder. 10 jaar geleden hernia gehad, door medicatie, rust, oefeningen en gebed hersteld.


We hebben een druk jaar achter de rug van huis ontwerpen en bouwen (we hebben best wel veel zelf gedaan) verven, sauzen en verhuizen. Toen we net verhuisd waren begin januari schoot het in mijn rug.


Ik dacht dat de drukte van het afgelopen jaar dus de oorzaak was van mijn pijn.


Ik kwam op jullie site terecht omdat de zenuwpijn in mijn been niet over gaat. Het is niet zo heftig meer als in het begin maar het zit er nog steeds. Ik wil hier van af! Ik ben benieuwd! Groetjes, Hotske.

 

 

Na het online TMS Behandelprogramma


Hallo allemaal,

 

Mijn abonnement loopt binnenkort af. Ik ben in februari begonnen. Door het programma mooie handvaten aangereikt gekregen. Niet veel deelgenomen aan de community, dat kon ik er allemaal niet bij hebben.


Eind maart is de man van een vriendin overleden, in april een vriend overleden en in juni plotseling een schoonzus. En tussendoor mijn zus nog in het ziekenhuis. Dit was erg heftig!


Mijn zenuwpijn klachten zijn zo goed als verdwenen en ik kan weer lekker bezig zijn met verven ( laatste dingen in en om huis afmaken) en plantjes in de nieuw aangelegde tuin planten.


Ik wens jullie allen sterkte toe bij het programma en Johan en Henri bedankt voor alles.

 

Een hartelijke groet,


Hotske W.

Ischias, Bilpijn, Rugpijn en bekkenpijn

 

Ervaring Linda K.

Voor het online TMS behandelprogramma


Ik ben via surfen op het  internet hier terecht gekomen. Ik ben 43 jaar en kamp sinds de geboorte van mijn dochter nu 16 jaar geleden afwisselend met ischias, lage rugklachten en soms ook bekkenpijn. Het is een heel wisselend beeld en heb super goede dagen en hele slechte dagen. En zelfs op de dag wisselt het van pijncijfer 8 naar 0.


Mijn verklaringen van de Fysio is dat ik verzwakte core spieren heb en dikwijls is een scheefstand en rotatie van mijn bekken het gevolg... Als ik dan wordt losgemaakt in mijn SI gewricht dan kan ik de hele wereld weer aan...maar lang staan of zitten of liggen of voorovergebogen tillen of een grote wandeling maken of asymmetrische houding aannemen zijn het ingrediënt voor zware pijn.


Op hakken lopen kan ik ook niet. Ik merk dat bewegen en trainen dus lekker bezig zijn wel werkt.... Dus mijn oplossing is variatie en trainen en dan heb ik ook zeker hele goede perioden van 2 wk geen pijn maar er hoeft maar 1 trigger te zijn en het is hopeloos.


Ik had nooit gedacht dat mijn brein er iets mee te maken zou hebben. Althans niet bij mij.... En ik. Ga het ontdekken hier.


Sinds 3 wk heb ik een ischias als gevolg van het tillen van echt een heel licht boodschappen kratje waarbij ik draaide van de kar naar de auto. Ik voelde een pang in mijn bil... Ik dacht nee daar gaan we weer..... Paar maanden geleden tijdens skeeleren in mijn hamstring..


Het heeft zich nu doorgezet naar een ischias.


En heerlijke combi met restless legs ook sinds ruim 2 wk nu denk ik maakt dat ik geen nacht meer slaap... Ik heb nu 2 nachten een slaappil genomen alleen dat voelt zo tegen mijn natuur in dus ben gaan Googlen en na heeeel lang surfen op deze site uitgekomen.

Ik.


Vind het psychische  nog steeds voor mijn situatie geen logische verklaring en zie het puur fysiek maar ik ga er zeker aan! Ik ben een vrolijk mens en heb zin in het leven en laat me door de pijn nooit tegenhouden en ben geen piepert.. Nou mss zit hier wel een boodschap in ?


Dinsdag, ga ik naar de osteopaat die hopelijk  de triggerpoints kan behandelen. Als hij mijn bindweefsel behandelt van mijn iliospoas en organen dan is dat mijn herkenbare pijn van mijn rugpijn.....


Nu een andere weg inslaan.... Hoop dat er een wereld voor mij opengaat... En een wereld waarin pijn niet meer vanzelfsprekend is


Na het online TMS behandelprogramma


Ik heb na de eerste paar weken van het programma al geen pijn meer. Sinds ik de instructie video's gekeken heb en de oefeningen heb uitgevoerd, begrijp ik het en is het weg, na jaren. Ik ben 1 van de gelukkigen waar het al heel snel resultaat geeft.


Dank je wel je doet goed werk!

Ischias zenuwpijn, candida, prikkelbare darmsyndroom en diverse allergieën. 

Ervaring Annemarie van Dam, 62 jaar


Voordat Annemarie bij BreinMedicijn kwam heeft ze fysiotherapie, chiropractie, dry needling en body stress release behandelingen gehad.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van Ischias en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Ischias met uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten hernia (L4-L5)


Ervaring Marit van E.


Beste Johan en Henri,


Wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische Ischias pijn, BreinMedicijn ben tegengekomen!

 

Na een herniaoperatie in 2014 (L4-L5) en littekenweefsel op dezelfde plek (failed back surgery) alleen maar ellende, ruggenprikken, epiduroscopieën en PRF behandelingen. Alles werkt maar even. Toen ik jullie tegenkwam was mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet.


Ik kon me helemaal vinden in het gedachtegoed van dokter Sarno en ben er vol voor gegaan.

Ik kan nu concluderen dat ik geen zenuwpijn meer heb. Als er al eens iets naar boven komt is dat goed te verwerken.


Ik ben zelfs na 7 jaar weer gaan badmintonnen en na een training heb ik geen Ischias zenuwpijn meer zoals ik die jaren heb gehad. Spierpijn wel maar hee, dat is normaal na zo lang niets doen.


Ik zal zeker de oefeningen blijven doen! Ik raad jullie ook zeker aan aan iedereen die klachten heeft die kunnen duiden op TMS. What's there to lose?


Succes voor iedereen en stay safe en heel erg bedankt!


Groetjes,

Marit

Ischias pijnklachten.

Henk Lanters, 60 jaar

Ik ben Henk en ik ben 60 jaar. Ik ben ruim 32 jaar ondernemer en actief sporter. Ik heb last van terugkerende Piriformis Syndroom/Ischias klachten. Ben lichamelijk topfit.


Stress op het werk en PTSS klachten als gevolg van een zwaar ongeluk in mijn militaire diensttijd lang geleden. Hiervoor ben ik 6 jaar geleden door een psycholoog behandeld met EMDR, 


Na wat ik gelezen heb over TMS (tension mysotitis syndroom/too much stress syndroom) ben ik er voor 100% van overtuigd dat mijn klachten TMS gerelateerd zijn.


Eind november & hele maand december 2019 enorm veel last van ischias, werd zo erg dat ik bijna niet meer kon lopen, niet kon liggen in bed, kortom dik vet drama. Via google op deze site gekomen en rond 30 december begonnen met 7 dagen proef.


Na een paar dagen had ik door dat ik op het juiste spoor zat en begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen.


En nu, eind februari bij dag 55 en....pijnvrij !, Af en toe nog een tegensputtering van het brein, dan voel ik iets pijn in m'n been maar door de oefeningen te doen verdwijnt het zeer snel, ongelooflijk! 


Ik ben zeer blij dat ik dit programma ben tegengekomen en het heeft mij echt de ogen geopend. Het is af en toe wel confronterend maar het werkt, en daar gaat het om.


Ik ga zekers nog een maand door om alles definitief weg te krijgen en om meer inzicht te krijgen.
 

Groeten, Henk 


Einde van het online behandelprogramma


Dag Johan, ik heb vandaag dag 84 afgerond en daarmee aan het eind van mijn programma. Ik wil je hierbij heel heel hartelijk danken voor al je ondersteuning en tips en het beschikbaar stellen van de kennis van dr. Sarno aan ons.


Ook wil ik je groot compliment geven voor dit zeer goed opgezette programma.


Ik heb in 3 maanden zeer veel geleerd, met name over mijn donkerste hoeken en gaten waar van alles en nog wat in weggestopt was. Het is nu eruit en mijn pijn is weg en ik mag elke dag doen wat ik wil zonder pijn.


Aan mijn collega-cursisten wil ik graag meegeven; "volg trouw elke dag het programma, accepteer tegenslag als het een keer niet lijkt te gaan lukken want uiteindelijk zal je beloont worden!". Het ga jullie goed en veel succes met jullie verdere programma.  


Met vriendelijke groeten, Henk 

Ischias


Ervaring Eefje D.


Ik heb inmiddels het hele programma afgerond en mijn ischias  klachten zijn flink verminderd. Ik heb er vertrouwen in dat het laatste stuk ook zal lukken en dat dat gedeelte gewoon iets langer tijd nodig zal hebben.


Ik kan bijvoorbeeld weer zonder pijn en zorgen sporten, maar belangrijker vind ik denk ik de inzichten die ik heb op gedaan de afgelopen maanden. Op deze manier heb ik veel geleerd en ben ik verder gegroeid!

 

Dank voor al het materiaal, ook de coaching calls van de afgelopen maanden zijn heel waardevol! Keep up the good work en succes aan een ieder met dit programma.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van ischias en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Ischias, zenuwpijn rugpijn, hernia, prikkelbare darm


Ervaring Loes, 51 jaar

null


Hallo allemaal, hierbij mijn verhaal.

Lastig om een beknopt verhaal te vertellen, maar ik wil het jullie niet onthouden ter aanmoediging.

Vanaf mijn 20er jaren heb ik al rugpijn in de vorm van 1 of meerdere keren p/j 'door mn rug gaan'.

Mn familie heeft dit ook dus dacht dat het in de familie zat.


In 2010 kon ik niet meer lopen en de neurochirurg adviseerde operatie . De hernia zat verkleefd aan de zenuw en moest hem lospeuteren. De zenuw was wat ontstoken en beschadigd.

Na de operatie kon ik weer lopen, maar de neuropathie ging niet weg en de pijn werd steeds erger. In 2012 2de operatie, want littekenweefsel zou de boosdoener zijn. Deze operatie heb ik zelf betaald omdat ik geen reguliere operatie meer aandurfde.


Deze was endoscopisch. De chirurg zei tegen mijn man:"uw vrouw is genezen.

Natuurlijk niets geholpen. Echter door de roofbouw vd jaren hevige stress kon mijn lichaam de pijn niet meer verdragen. Ik kreeg een zware burn-out. 2 jaar op bed gelegen en gehuild.


Zat zwaar onder allerlei medicijnen en de ambulance kwam geregeld om mij naar de pijnpoli te brengen.

Zonder medicijnen had ik een pijnscore van 10 en met medicijnen een 8a9 met alle bijwerkingen erbij.


Mn oudste zus overleed ook nog en een vriend pleegde onverwachts zelfmoord. Ik zat in een rouwproces omdat ik geen contact meer met mn zoon had. Stad en land in binnen en buitenland opgezocht voor hulp. Geobsedeerd met voeding, hormonen bezig geweest.

De internist gaf mij zijn witte jas om de kennis die ik had! Behalve rugpijn, neuropathie had ik ook pds, pms en later hevige overgangsklachten, gewrichtspijnen, spierpijnen en overal ontstekingen.

Sommige klachten samen maar ook afwisselend. Had een enorme bewegingsangst. De gynacologe snapte maar niet dat ze mijn hormonen niet stabiel kreeg. Ik zag tijdens mijn dagenlange zoektocht op internet Dr. Sarno's boek Healing back pain.


Ik snapte het zo goed, geloofde erin en nooit meer door mn rug gegaan! Bij de andere klachten legde ik de link niet bij MBS omdat alle testen iets lichamelijks uitwezen. Niks deugde fysieks.

Was al 20.000 euro kwijt aan testen, supplementen, consults en mn 2de operatie. Ik ben gelovig en dat gaf me de kracht niet op te geven.
 

In september kreeg ik prompt ischias. We gingen op wandelvakantie naar Oostenrijk. De 1ste wandeling duurde 6 uur! Dwars door de ischias heen gelopen. Langzaam verdween de pijn.

Dit jaar feb naar Gran Canaria. Weer ischias en griep. 2 wkn op bed gelegen. Was best eng want had het gevoel dat er geen bloedsomloop in mijn benen was. Dacht angstig aan MS. Thuis TMS filmpjes opgezocht en zo kwam ik bij Brein Medicijn.


Het programma bevestigde in 1ste instantie al wat ik wist, maar het was goed om me er weer aan te herinneren.

Wat voor mij het laatste beslissende puzzelstuk was 1 van de boeken die behandelt werd in dit behandelprogramma en hoe BreinMedicijn dit praktisch maakte tot een effectieve aanpak.


Zo zijn er veel meer zaken waar ik achter ben gekomen. En dat heeft mij in combinatie met de educatie geheeld. Het is het totaalplaatje van dit programma. Ondanks dat tms/MBS zich nog wel laat zien ben ik er niet meer angstig voor en is het veel sneller weg.

De kennis heb ik nu, het kwartje is gevallen alleen mb brein moet er nog even aan wennen:)) Ik voel me bevrijd en voel innerlijke vrede. Ik maak deze 3 maanden af en kijk daarna nog veel in mn samenvattingen.


Mijn pijn is nu van een 10 naar een 3 en met de handvaten en inzichten die ik nu heb krijg ik dit zeker naar een 1..

Iedereen die TMS/ MBS een warm hart toe draagt petje af!!!! Ik wens iedereen alle geluk vd wereld. Het gevoel dat ik ervaar gun ik iedereen die met het programma begint of bijna klaar is.

 Johan super bedankt!! Het was niet echt beknopt maar hoop dat jullie er wat aan hebben . Xxxxxxxxx

Ischias, zenuwpijn, lage rugpijn, hernia, pijn in mijn linkerbeen


Ervaring Richarda R.

 

Hallo allemaal,

 

Eind deze maand stop ik met het behandelingsprogramma.

 

Wat heeft het mij gebracht:

 

- Veel kennis over het ontstaan van pijn en andere symptomen.

 

- Door de verschillende oefeningen en technieken zijn mijn onderrug klachten

  (hernia? en verschoven wervel) verdwenen en is de zenuwpijn in mijn linkerbeen verminderd.

  Daarin heb ik nog iets te doen. De tools heb ik in mijn handen. Het is een balans vinden tussen bezig zijn en mijn rust pakken.

 

- Wat een eyeopener voor mij was, dat ik altijd bezig wilde zijn, zodat ik mijn gevoelens/emoties niet hoefde te voelen.

  Nu durf ik ze te voelen d.m.v. schrijven, er verbinding mee te maken, ademen, mijn mindset toe te spreken met positieve woorden

  en de activiteit toch doen, die ik wilde doen.

 

- Ook al heb ik niet gechat en aan de coaching calls niet meegedaan,

  ik heb ze wel gelezen en beluisterd. Dank aan allen die wel vragen hebben gesteld.

 

Johan, in de coaching call waarin je benoemde van hoe belangrijk het is om de focus te houden op, emotie, mindset en het gedrag en de balans ervan, was voor mij alsof er een kwartje viel. Daarvoor ben ik je dankbaar.

 

- Door deze behandeling ben ik op het juiste pad aan het wandelen. Ik heb mijn werkzaamheden weer kunnen oppakken.

  Werken in de zorg, fietsen, tuinieren enz.

 

Johan en Henri hartelijk dank dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om online, deze behandelmethode te volgen.


Deze methode heeft me enorm geholpen om te herstellen, inzichten te krijgen, bewust te worden en een nieuwe mindset te creëren.

Nogmaals, hartelijk dank!

 

Ik wens iedereen een pijnvrije toekomst toe!

 

Lieve groet, Ricarda

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van ischias en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.