Hernia ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die hernia's hadden. Denk hierbij aan o.a. een rughernia, een nekhernia met daarbij pijnklachten op diverse plekken in het lichaam.


Ze hebben hun hernia weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun hernia pijnklachten. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van pijnklachten met een hernia te lezen.

Hernia, peesontstekingen, zenuwpijn in de benen, rugpijn, migraine, prikkelbare darm syndroom 

Sarah Mener, 25 jaar


Ik heb mijn leven aan dit programma te danken!


En dat bedoel ik echt letterlijk. Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks aan kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoud dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste!


Ik ben aan dit programma begonnen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn. Ik ben namelijk 7 jaar geleden zwaar gevallen en heb er twee hernia's aan overgehouden. Met gevolg tot pijn in mijn benen.


Ik heb van alles probeert. Epidurale spuit. Revalidatie en een speciale rugschool programma. Buikspieroefeningen. Osteopatie. Alles hielp alleen op korte termijn.


Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontsteking op meerdere plekken in mijn lichaam, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en sinusontstekingen, ik had last van kaakpijn, migraines.


Ik ben zelf een zeer serieuze operatie ondergaan voor de kaakpijn.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was. Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastische gevoel!


Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in geest. De mannier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen met omgaan met stress en andere moeilijkheden.


Super bedankt aan Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

 Hernia in de rug, zenuwpijn met rugpijn en bilpijn 


Ervaring Lodewijk S.


Voor het online TMS Behandelprogramma


Een verleden met meerdere hernia's L5 / S1 waar ik meerdere malen aan ben geopereerd. Bijna alle therapieën zijn inmiddels geprobeerd maar de pijn is altijd maar kortstondig verlicht. Ben dit programma bij toeval tegengekomen en raak steeds meer overtuigd dat ik TMS heb en heb de seminars van dr. Sarno met veel belangstelling bekeken en zie veel overeenkomsten. Ben dan ook nieuwsgierig naar het verloop van dit proces.


Na het online TMS Behandelprogramma


Ik ben erg gelukkig dat ik in aanraking ben gekomen met BreinMedicijn na 3 hernia operaties en een neurostimulator geïmplanteerd gekregen te hebben.


Alle operaties, injecties en neurostimulator hebben mijn zenuwpijn niet weg kunnen nemen.


Toen ik uiteindelijk bij toeval bij dit programma kwam begon ik langzamerhand te geloven dat het niet de hernia in mijn rug was maar mijn brein die de (zeer) heftige zenuwpijnen in bil en been veroorzaakten.


Uiteindelijk heeft het meer dan een jaar geduurd maar ben nu zo goed als pijnvrij geworden. Deze week heb ik een afspraak in het ziekenhuis om te vragen om ook de neurostimulator te laten verwijderen.


Ik ben dan ook dankbaar dat ik zo goed ben begeleid in dit programma.

Nekhernia, nekpijn


Ervaring Els V.


Bijna 4 maanden geleden hoorde ik via deze website voor het eerst over TMS. Ik had chronisch vermoeidheidssyndroom, fybromyalgie, concentratie- en geheugenstoornissen.

 

Ik had heel veel pijn, voornamelijk in mijn nek waar artrose en hernia’s waren vastgesteld. Mijn rug deed regelmatig pijn, mijn hielen maakten wandelen moeilijk. Ik had al inspuitingen en een operatie wegens peesontstekingen in mijn handen.

 

 Ik was vaste klant bij fysiotherapeuten en chiropractors. En ik kan zo nog wel even doorgaan. Ik leefde met de rem op, constant met de angst te veel te doen of een foute beweging te maken. Hierdoor werden mijn kwalen alleen maar erger. Ik zat al 5 jaar thuis met een invaliditeitsuitkering omdat ik niet kon werken. Zelfs het huishouden doen was te veel.

 

Via BreinMedicijn was ik vanaf dag 1 al zonder nekpijn. Ik heb die dag ramen gepoetst en ik had er echt plezier in! Ongelooflijk.

 

De eerste weken dat ik het programma volgde, kreeg ik allerlei nieuwe kwalen: eczeem, jeuk, huiduitslag, duizeligheid, misselijkheid,...


Het was niet aangenaam, maar ik wist ‘Het is TMS’. Mijn lichaam is een andere manier aan het zoeken om mij af te leiden. En de kwalen gingen voorbij!

 

Nu kan ik zonder angst bewegen, klussen, dingen tillen, wandelen. Ik kan stilaan terug kracht en uithoudingsvermogen gaan opbouwen.

 

Ik was onlangs besmet met het coronavirus en had daardoor opnieuw vermoeidheid en pijn. Het was moeilijk om te begrijpen welke klachten door Corona en welke door TMS werden veroorzaakt.

 

Ik ben nog herstellende en heb nog her en der wat klachten, maar ik weet dat ik er weer bovenop kom en weer volop van het leven kan genieten. Ik neem over een paar dagen afscheid van dit forum.

 

Ik wens iedereen heel veel succes en volharding. Het is echt de moeite waard!! Van harte dank aan Johan en Henri voor dit online TMS Behandelprogramma, de hulp, de steun.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van een hernia en pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Hernia's (3 stuks) Pijn in billen en onderlijf.


Jeroen Erens (40 jaar)


null

Na bijna 25 jaar pijnklachten voornamelijk door 3 hernia's op L4-L5, verschillende operaties , diverse pijnbestrijdingsmiddelen en therapieën , chiropractors osteopaten en iedere alternatieve therapie denkbaar kwam BreinMedicijn voorbij.


Voor mij was dit de eye-opener, en ondanks het pittige programma waarbij echt wel het nodige zelfonderzoek wordt gevraagd is het vanaf dag 1 beter gegaan doordat oude overtuigingen over de oorzaak van mijn pijn weg konden.


Ik ervaar nu nog zelden pijn en zodra er iets ouds opspeelt kan ik dit stukken beter zie voor wat het is door de oefeningen.

Hernia in de rug (L4-L5). Zenuwpijn met uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten 


Ervaring Marit van E.


Beste Johan en Henri,


Wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische pijn, BreinMedicijn ben tegengekomen!

 

Na een herniaoperatie in 2014 (L4-L5) en littekenweefsel op dezelfde plek (failed back surgery) alleen maar ellende, ruggenprikken, epiduroscopieën en PRF behandelingen. Alles werkt maar even. Toen ik jullie tegenkwam was mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet.


Ik kon me helemaal vinden in het gedachtegoed van dokter Sarno en ben er vol voor gegaan.

Ik kan nu concluderen dat ik geen zenuwpijn meer heb. Als er al eens iets naar boven komt is dat goed te verwerken.


Ik ben zelfs na 7 jaar weer gaan badmintonnen en na een training heb ik geen zenuwpijn meer zoals ik die jaren heb gehad. Spierpijn wel maar hee, dat is normaal na zo lang niets doen.


Ik zal zeker de oefeningen blijven doen! Ik raad jullie ook zeker aan aan iedereen die klachten heeft die kunnen duiden op TMS. What's there to lose?


Succes voor iedereen en stay safe en heel erg bedankt!


Groetjes,

Marit

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van een hernia en pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Hernia, zenuwpijn, lage rugpijn, pijn in mijn linkerbeen


Ervaring Richarda R.

 

Hallo allemaal,

 

Eind deze maand stop ik met het behandelingsprogramma.

 

Wat heeft het mij gebracht:

 

- Veel kennis over het ontstaan van pijn en andere symptomen.

 

- Door de verschillende oefeningen en technieken zijn mijn onderrug klachten

  (hernia? en verschoven wervel) verdwenen en is de zenuwpijn in mijn linkerbeen verminderd.

  Daarin heb ik nog iets te doen. De tools heb ik in mijn handen. Het is een balans vinden tussen bezig zijn en mijn rust pakken.

 

- Wat een eyeopener voor mij was, dat ik altijd bezig wilde zijn, zodat ik mijn gevoelens/emoties niet hoefde te voelen.

  Nu durf ik ze te voelen d.m.v. schrijven, er verbinding mee te maken, ademen, mijn mindset toe te spreken met positieve woorden

  en de activiteit toch doen, die ik wilde doen.

 

- Ook al heb ik niet gechat en aan de coaching calls niet meegedaan,

  ik heb ze wel gelezen en beluisterd. Dank aan allen die wel vragen hebben gesteld.

 

Johan, in de coaching call waarin je benoemde van hoe belangrijk het is om de focus te houden op, emotie, mindset en het gedrag en de balans ervan, was voor mij alsof er een kwartje viel. Daarvoor ben ik je dankbaar.

 

- Door deze behandeling ben ik op het juiste pad aan het wandelen. Ik heb mijn werkzaamheden weer kunnen oppakken.

  Werken in de zorg, fietsen, tuinieren enz.

 

Johan en Henri hartelijk dank dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om online, deze behandelmethode te volgen.


Deze methode heeft me enorm geholpen om te herstellen, inzichten te krijgen, bewust te worden en een nieuwe mindset te creëren.

Nogmaals, hartelijk dank!

 

Ik wens iedereen een pijnvrije toekomst toe!

 

Lieve groet, Ricarda

Hernia, zenuwpijn rugpijn,  prikkelbare darm, ischias.


Loes, 51 jaar

null


Hallo allemaal, hierbij mijn verhaal.

Lastig om een beknopt verhaal te vertellen, maar ik wil het jullie niet onthouden ter aanmoediging.

Vanaf mijn 20er jaren heb ik al rugpijn in de vorm van 1 of meerdere keren p/j 'door mn rug gaan'.

Mn familie heeft dit ook dus dacht dat het in de familie zat.


In 2010 kon ik niet meer lopen en de neurochirurg adviseerde operatie . De hernia zat verkleefd aan de zenuw en moest hem lospeuteren. De zenuw was wat ontstoken en beschadigd.

Na de operatie kon ik weer lopen, maar de neuropathie ging niet weg en de pijn werd steeds erger. In 2012 2de operatie, want littekenweefsel zou de boosdoener zijn. Deze operatie heb ik zelf betaald omdat ik geen reguliere operatie meer aandurfde.


Deze was endoscopisch. De chirurg zei tegen mijn man:"uw vrouw is genezen.

Natuurlijk niets geholpen. Echter door de roofbouw vd jaren hevige stress kon mijn lichaam de pijn niet meer verdragen. Ik kreeg een zware burn-out. 2 jaar op bed gelegen en gehuild.


Zat zwaar onder allerlei medicijnen en de ambulance kwam geregeld om mij naar de pijnpoli te brengen.

Zonder medicijnen had ik een pijnscore van 10 en met medicijnen een 8a9 met alle bijwerkingen erbij.


Mn oudste zus overleed ook nog en een vriend pleegde onverwachts zelfmoord. Ik zat in een rouwproces omdat ik geen contact meer met mn zoon had. Stad en land in binnen en buitenland opgezocht voor hulp. Geobsedeerd met voeding, hormonen bezig geweest.

De internist gaf mij zijn witte jas om de kennis die ik had! Behalve rugpijn, neuropathie had ik ook pds, pms en later hevige overgangsklachten, gewrichtspijnen, spierpijnen en overal ontstekingen.

Sommige klachten samen maar ook afwisselend. Had een enorme bewegingsangst. De gynacologe snapte maar niet dat ze mijn hormonen niet stabiel kreeg. Ik zag tijdens mijn dagenlange zoektocht op internet Dr. Sarno's boek Healing back pain.


Ik snapte het zo goed, geloofde erin en nooit meer door mn rug gegaan! Bij de andere klachten legde ik de link niet bij MBS omdat alle testen iets lichamelijks uitwezen. Niks deugde fysieks.

Was al 20.000 euro kwijt aan testen, supplementen, consults en mn 2de operatie. Ik ben gelovig en dat gaf me de kracht niet op te geven.
 

In september kreeg ik prompt ischias. We gingen op wandelvakantie naar Oostenrijk. De 1ste wandeling duurde 6 uur! Dwars door de ischias heen gelopen. Langzaam verdween de pijn.

Dit jaar feb naar Gran Canaria. Weer ischias en griep. 2 wkn op bed gelegen. Was best eng want had het gevoel dat er geen bloedsomloop in mijn benen was. Dacht angstig aan MS. Thuis TMS filmpjes opgezocht en zo kwam ik bij Brein Medicijn.


Het programma bevestigde in 1ste instantie al wat ik wist, maar het was goed om me er weer aan te herinneren.

Wat voor mij het laatste beslissende puzzelstuk was 1 van de boeken die behandelt werd in dit behandelprogramma en hoe BreinMedicijn dit praktisch maakte tot een effectieve aanpak.


Zo zijn er veel meer zaken waar ik achter ben gekomen. En dat heeft mij in combinatie met de educatie geheeld. Het is het totaalplaatje van dit programma. Ondanks dat tms/MBS zich nog wel laat zien ben ik er niet meer angstig voor en is het veel sneller weg.

De kennis heb ik nu, het kwartje is gevallen alleen mb brein moet er nog even aan wennen:)) Ik voel me bevrijd en voel innerlijke vrede. Ik maak deze 3 maanden af en kijk daarna nog veel in mn samenvattingen.


Mijn pijn is nu van een 10 naar een 3 en met de handvaten en inzichten die ik nu heb krijg ik dit zeker naar een 1..

Iedereen die TMS/ MBS een warm hart toe draagt petje af!!!! Ik wens iedereen alle geluk vd wereld. Het gevoel dat ik ervaar gun ik iedereen die met het programma begint of bijna klaar is.

 Johan super bedankt!! Het was niet echt beknopt maar hoop dat jullie er wat aan hebben . Xxxxxxxxx

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van een hernia en pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.