Golfarm ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die een golfarm hadden. Ze hebben hun golfarm weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun golfarm. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van een golfarm  te lezen.

Golfarm, nek- en schouderpijn, hielspoor.

Ervaring Ans Leijdelmeier (42 jaar)

null

Goedemorgen Johan en allen, ik ben op dag 68 en vandaag de tuin gesnoeid en geschoffeld, ongelofelijk dat ik dat weer kon zonder pijn. Ben breinmedicijn enorm dankbaar.


Het is mijn laatste dag, zo jammer, ik wil eigenlijk meer. Hoop dat er een vervolg cursus komt, dan ben ik meteen van de partij. Wat is dit fijn om te doen.

Het was niet makkelijk, het kostte me heel veel energie, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben me nu bewust geworden van een aantal onbewuste emoties en dat heeft veel rust, berusting en acceptatie gebracht.


Het heeft ervoor gezorgd dat mijn pijn veel minder is geworden (90% minder) en dat ik weer alles goed kan doen. Uit het traject neem ik mee dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn.


Ik had niet verwacht dat er zoveel onbewuste emoties waren. Maar ik weet nu ook hoe ik bij de onbewuste emoties moet komen.

Elke morgen deed ik dit, ga het zo missen.

Johan, super, super bedankt voor alles, ga ook hier iedereen missen, al de verhalen in de community, ben een ander mens geworden door deze cursus.


Geef ook eerder mijn grenzen aan, en ik doe gewoon alles.....alles, niet te geloven.

Keep the Faith en take care allemaal and go for it. Bedankt voor alles.
 

Liefs ANS

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van een golfarm en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.