Fibromyalgie ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die fibromyalgie of CVS hadden. Ze hebben hun fibromyalgie weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun Fibromyalgie.

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van Fibromyalgie, te lezen.

Fibromyalgie, schouderpijn, arm- en duimpijn.

Caroline Huis, 47 jaar, ik ben genezen van fibromyalgie.
null

30 jaar geleden ontstonden bij mij op mijn 16e de eerste tekenen van chronische pijn in de vorm van Fibromyalgie, welke 8 jaar later werden gediagnostiseerd door een reumatoloog.


Vanaf deze diagnose is het van kwaad tot erger gegaan omdat, zoals ik nu weet, mijn brein gebruik maakte van dit stempel om emoties te onderdrukken doormiddel van afleiding in de vorm van pijn.


Naast de Fibromyalgie ontstond er zo'n 8 jaar geleden een hevige pijn in mijn rechter hand, arm er schouder. Ik heb werkelijk elke specialist, therapeut regulier en alternatief bezocht. Niets hielp en elke echo, röntgen of MRI wees uit dat er fysiek niets mis was.


In een traject van 5 maanden revalidatie leerde ik dat mijn pijn nooit meer over zou gaan en hoe ik hiermee moest leven. En dat was blijkbaar de laatste druppel voor mijn brein.


De pijn werd zo ondragelijk dat ik mijn beroep niet meer kon uitoefenen en ik moest mijn bedrijf verkopen. Zonder inkomen en afleiding zat ik thuis en nee.... rust hielp absoluut niet, en ik zag het leven niet meer zitten.


Altijd vreselijke pijn èn geen zinvolle dagindeling meer, de stekker mocht er wat mij betreft uit.


Totdat.....ik via een geweldige zorgverlener gewezen werd op de site van Breinmedicijn en het werk van dr Sarno. Ik ben bij gebrek aan iets beters te doen maar gaan lezen, en filmpjes kijken en het was alsof het licht aan ging!


Ik herkende me zó in alle verhalen...alleen dàt was al een verademing.


 Ik heb me vrijwel direct aangemeld voor de online training van Breinmedicijn. Ongelooflijk maar waar merkte ik na een week al verbetering en binnen twee maanden was ik pijn vrij en ben ik genezen van Fibromyalgie! En dat ben ik nu 5 maanden na het starten van de training nog steeds.


Volledig pijnvrij elk moment van de dag. Na 30 jaar doffe ellende en me aanpassen aan mijn lijf kan ik gewoon doen waar ik zin in heb. Ik kan onbelemmerd mijn werk doen en meer.
 

Dus...JA! Ik raad Breinmedicijn aan iedereen aan!
 

Mijn dank is groot (LOVE) 

Fibromyalgie, schouder, nek en rugklachten


Ervaring Sylvia W. 


Voor het behandelprogramma


Hallo allemaal,


Hierbij wil ik mij even voorstellen. Ik ben Sylvia, 51 jaar jong en woon samen met mijn man.  Gisteren heb ik de proefversie afgerond en heb me vandaag gelijk voor het volledige programma aangemeld.

 

Sinds 6 jaar heb ik pijnklachten (schouder, nek en rugklachten) die met name 's nachts het ergst waren, dit kwam en ging weer (tijdelijk) weg en heb in de afgelopen jaren veel massagetherapeuten bezocht.

 

Precies een jaar geleden, net vóór de Coronapandemie, zijn mijn klachten drastisch verergerd. Uiteindelijk kreeg ik begin juli de diagnose Fibromyalgie oftewel "spierreuma" (ook wel "weke delen" reuma genoemd).

 

De klachten waren de afgelopen zomermaanden werkelijk extreem: gigantische spierspanning en beperkingen in mijn mobiliteit. Hierdoor had ik ook weer een slaapprobleem, net als in 2017 tijdens mijn burn-out....alleen was het nu vele malen erger.

 

Heb alles geprobeerd, uit wanhoop natuurlijk; aanmelding bij het Fibrocentrum, chiropractie, acupunctuur en sinds september heb ik om de zoveel tijd een ergotherapeut aan huis. Ik stond eigenlijk voor een "pijnrevalidatie-traject" aangemeld (had alle intakes al gehad bij de revalidatiearts, somatisch fysiotherapeut en de psycholoog.!!)

 

Omdat mijn zorgverzekering dit ontzettend dure pijntraject niet volledig vergoed en omdat ik ook niets meer vernam van PRNL (poliklinische revalidatie Nederland) had ik opeens niet zo'n goed gevoel meer en besloot ik 2 weken terug eens te "googelen" op het boek:  "pijn en het brein" wat de reumaverpleegkundige mij had aangespoord te lezen.

 

En toen kwam ik vanzelf op deze site terecht.....wat een ontdekking!!

 

Heb vrijwel meteen jullie e-book gelezen en alles viel op zijn plaats. Ik sta op dit moment er voor 1000% achter dat ik TMS heb, vooral na het bekijken van de presentaties van dokter Sarno.

 

Heel erg bedankt Johan dat je deze training hebt opgestart. Ik ben heel erg benieuwd, maar heb nu al alle vertrouwen erin ?

 

Na het behandelprogramma


Hallo Allemaal,


Over een paar dagen loopt mijn abonnement helaas af. Ik ben in februari met dit programma begonnen en na het kijken van de presentaties van dr. Sarno was bij mij meteen alles zo klaar als een klontje: ik had/heb TMS en niet de diagnosticeerde fibromyalgie.

 

Mijn zeer heftige ondraaglijke pijnklachten waren begin februari al een stuk minder t.o.v. 2020 !! maar….werden door dit programma nog veel minder tot bijna nihil. Ik zou zeggen dat mijn PIJNklachten en ongemakken (spierspanning) over het geheel ongeveer met 90% is verminderd. 'Ik ben genezen van Fibromyalgie!'


Een jaar geleden had ik dit echt niet kunnen dromen….dus het was een zeer geslaagde training.


Heel veel dank Johan!!!

 

 Na 16 maanden ben ik zowaar weer gemiddeld voor 16 uur per week weer gaan werken….echter…ik moet wel toegeven dat mijn slaapproblemen niet weg zijn.

 

De avond voordat ik moet werken, neem ik nog wel medicatie in omdat ik anders bijna altijd ’s nachts rond 3 uur wakker wordt en niet meer in slaap val en dan gebroken wakker word.

 

 Ik had eigenlijk tot gister niet de relatie/link gezien met TMS…dacht dat het echt door de overgang kwam waar ik nu midden in zit en ook omdat ik zeer HSP ben (very high sensitive person) die snel over dingen inzit en/of erover pieker, snel overprikkeld ben door allerlei dingen…enz.) en dat ik daardoor vaak niet goed slaap.


Nu realiseer ik me wel…als ik heel eerlijk ben….dat ik er nog steeds over in zit dat ik niet goed slaap en dat dat waarschijnlijk ook alles in stand houdt.

 

 Ook ben ik toen ik in mei begon te werken, gestopt bij ergens in dag 60 en heb dus niet consequent dit programma afgemaakt, omdat ik toen dacht dat ik van alles af was en kon het niet opbrengen om en te werken en heel serieus dit programma verder door te nemen (ik ben een perfectionist en ik moet dus dingen van mezelf of heel goed doen….of ik doe het niet omdat ik geen 2 dingen tegelijk goed kan doen) en ik ben ook een beetje ongeduldig van aard :-)  ….hier heb ik nu een beetje spijt van.

 

Maar goed, over het geheel genomen ben ik echt heel blij met hoe dingen gaan en ik ben ook echt van plan om mijn aantekeningen weer te gaan lezen en de oefeningen ook regelmatig te doen.


ik Vind dit Breinmedicijn programma echt geweldig en heb al veel “reclame” gemaakt bij mensen met klachten die ik tegenkwam.

 

Maar zeker heb ik alle informatie, de boeken, de video’s…alles wat je hierin heb gestopt Johan, zeer inspirerend gevonden en heb echt heel veel geleerd hiervan.

 

Ik ben zeer dankbaar dat ik dit programma tegen ben gekomen en wens jullie allemaal heel veel succes, inzicht en natuurlijk doorzettingsvermogen om verder te gaan met dit programma en hoop dat jullie klachten ook drastisch zullen verminderen of nog beter helemaal zullen verdwijnen.

 

Het allerbeste voor iedereen gewenst en wie weet tot ziens!


Sylvia W

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van Fibromyalgie  en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Fibromyalgie, allergieën, chronische vermoeidheidssyndroom (cvs).

Ervaring Jessica Hoekstra (35 jaar)


Beste Johan van Vliet,  

Ik heb bijna geen lichamelijke klachten meer; ik ben genezen van fibromyalgie, geen allergieën, cvs, en nog veel meer, echt een heel ander leven! 

Toen mensen om me heen zagen dat ik al heel erg opgeknapt was, en ze vroegen hoe dat kon, heb ik een uitgebreid verslag gemaakt dat ik ze kon toesturen. Zoals te verwachten vinden ze het prachtig, maar doen ze er niets mee. 😏


Wat heeft deze aanpak mij gebracht? 


Ik heb zo veel therapieën, diëten, medicijnen en andere dingen uit het reguliere en alternatieve medische circuit geprobeerd. Die allemaal geen blijvende oplossing gaven. 


Bij het hardlopen kreeg ik altijd wel ergens pijn. De ene keer in mijn knie, de andere keer in mijn enkel of in mijn heup, dan weer links, dan weer rechts, soms hield het weken aan en soms stopte het na het hardlopen. Niks logisch aan, wat mij hielp in te zien dat mijn lichaam zelf niet kapot was. Ik ben gaan doorlopen ondanks de pijn. Overtuigd dat het er niet kapotter van zou gaan. En inderdaad, als je de pijn geen aandacht geeft (let op, negeren is wat anders), merk je dat hij verdwijnt! Ik loop nu pijnvrij.


Als ik in de auto zat, wist ik na een uurtje écht niet meer hoe ik moest zitten van de pijn. Ik heb de pijn geaccepteerd. Er geen aandacht aan gegeven en ondersteunende kussentjes en goed rechtop zitten en zo achterwege gelaten. Normale mensen kunnen in de auto normaal zitten. Ik ben normaal. We zijn met de auto naar Italië gereden. 12 uur lang zitten. Geen pijn. 


Ik was vaak erg moe en futloos. Maar bedacht me dan dat ik als ik iets aan het doen zou zijn wat me positief zou afleiden, ik minder last zou hebben van de vermoeidheid. Wat voor mij een bewijs was dat het gebrek aan energie dus ook een afleiding was. Ik zette me er overheen en de uitputting verdween. 


Ik verdroeg geen tarwe en gist, reageerde daar lichamelijk heftig op. Vroeger was dit door suiker. Daarvoor was het door vlees. Nu? Kan ik alles eten zonder er énige last van te hebben. Gewoon, door het te gaan doen. Niet meer alle energie steken in speciale dingen kopen, alle etiketten lezen, steeds bezig zijn met wat wel en niet te eten. Gewoon, zoals een normaal mens. Zoals ik. 


Ik liet scherp bestek in mijn teen vallen. Flink gat erin en bloed over de hele vloer gespetterd (sorry voor de nasty details). Het deed erg zeer. Zo’n minuutje. En toen ging de pijn weer weg. De teen zag er niet uit. Paste niet meer in mijn schoen. Maar pijn deed het niet. Tenzij ik erover nadacht. Op deze manier was pijn ook niet meer de vijand. 


Als ik om 10u nog geen koffie op had, kreeg ik migraine. Ik nam de proef op de som. Nam geen koffie en ging naar mijn werk. Om 14u dacht ik voor het eerst aan de gemiste koffie en was blij dat ik nog steeds geen hoofdpijn had. Tot 5 minuten later. Echt, ik moest bijna kotsen van de hoofdpijn! Ik heb het gevoel geaccepteerd en herkend als afleiding, waarna het meteen weer verdween. Ik heb nu de vrijheid om zelf te kiezen of ik zin heb in koffie of niet. 


Ik slaap nu goed, na jaren van onderzoeken die me absoluut niks hebben opgeleverd. 


Na veel successen wilde ik ook stoppen met medicijnen en supplementen. Ik ben gezond en heb het niet nodig. In overleg met de voorschrijvend arts netjes afgebouwd en gestopt. 


Ik ging nog steeds naar de fysio. Hij raadde me aan niet te stoppen met de therapie, omdat behandeling sowieso goed voor me zou zijn. En omdat hij niet wilde dat ik terug viel. Ik ging vanaf mijn 15e (?) tot mijn 39e heel regelmatig naar de fysio, maar het was altijd om een beetje op te lappen. Terwijl TMS therapie een blijvende oplossing is. En als je toch voor de zekerheid naar de fysio blijft gaan, is dat een opening voor de TMS-pijn omdat je toch niet voldoende vertrouwt dat de pijn door hersenen wordt aangestuurd als mild zuurstofgebrek en er lichamelijk niets aan de hand is. Zo zou je de pijn onnodig in stand houden.


Bij een muggenbeet kreeg ik altijd super grote rode jeukende schijven. Ik had er apparaatjes voor, de ene gaf een elektrisch schokje, de andere brandde het gif weg, maar nu ik weet van TMS, zie ik de muggenbeet, ik voel dat het jeukt, ik accepteer het en hij blijft inimini. Morgen zie je hem niet meer en over een minuut jeukt hij ook niet meer. Geen muggenstress meer. 


Ik kan drie dagen aantekeningen maken op een congres. De pijn in mijn hand verdwijnt zodra ik hem heb opgemerkt. Concentratie prima. Handschrift nog steeds belabberd. 


Parfum, gaf mij hoofdpijn, brainfog, niezen, dikke keel, hersendood gevoel, traanogen en uiteindelijk alleen nog maar huilen en geen kracht meer om op te staan en weg te lopen. Blijkt een lichamelijke reactie op onbewuste emoties te zijn. Ik weet niet welke, maar dat doet er ook niet toe. Als het het zie zoals het is, kan ik gewoon een parfumerie in lopen en lekker spuiten en ervan genieten. 


Soms had ik een terugval. Maar dit was meestal in een periode dat ik dacht: “Nu weet ik het wel.” En ik moet elke dag mezelf herinneren aan de feiten over pijn. Door twee bladzijden te lezen, of een ervaring van iemand te lezen.


Ik weet zeker dat er nog veel meer dingen zijn waar ik van af gekomen ben. Maar mijn leven is nu een stuk eenvoudiger en veel leuker en spontaner geworden! En dat gun ik iedereen. BreinMedicijn bedankt voor jullie Behandelprogramma!

Fibromyalgie en een Burn out


Ervaring Iris R.


Voor het behandelprogramma


Momenteel burn-out en fibromyalgie. Ik ben hoog gevoelig . In mijn jeugd/opvoeding vind ik de antwoorden waar ik naar op zoek was. Ik heb mezelf aangeleerd dat ik me altijd moest aanpassen omdat mijn intense karakter en emoties niet begrepen werden en ik als lastig bestempeld werd. Ik ben zeer empathisch en ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.


Het gevoel dat ik mezelf niet kon en mocht zijn heeft me gebracht waar ik nu ben : gespannen, angstig, gevangen en verstard. Met brein medicijn wil ik me losbreken van dat. Ik wil mezelf kunnen zijn, altijd. Mijn grenzen kunnen aangeven.


Het perfectionisme waarvan ik dacht dat het mijn karakter was ,klopt niet. Mijn gevoel zegt dat het niet perfect hoeft te zijn maar ik heb me wel altijd ingezet om iets perfect te doen….mezelf aangeleerd omdat ik het idee had dat ik beter moest zijn om geaccepteerd te worden.


De afgelopen jaren heb ik mezelf helemaal weggecijferd vanwege heftige situaties met alle gevolgen van dien, maar ik had het niet anders willen doen. Nu is het tijd voor mezelf. Weer terug naar mezelf. Alles mag er zijn , ik weet nu dat het oké is en dat het normaal en menselijk is om gevoelens en gedachten te hebben en te voelen.


Nu nog leren uiten….gaat steeds beter. Ik vind het zelfs leuk om mezelf opnieuw te leren kennen. Het is zeker een lastig en zeer confronterend programma, brein medicijn, maar ik ben er erg blij mee .


Mijn pijn en spanningen nemen langzaam af, ik kan me beter ontspannen en zelfs weer genieten van kleine dingen. Omdat fibromyalgie het hele systeem ontregeld, gebruik ik dit programma niet alleen voor de pijn. Maar ook om balans te vinden. Ik merk dat mijn energie terugkomt. Stapje voor stapje.

 

Jarenlang heb ik me verdiept in spirituele stromingen waardoor de theorie van dit programma bekend is voor mij en ook het schrijven en het confronterende heb ik ervaring mee. Toch kwam ik niet “diep” genoeg. Brein Medicijn is voor mij de bevestiging en dus doorslaggevend.


Nu heb ik de antwoorden vanuit het spirituele en uit het wetenschappelijke. Ik sta er 100 % achter. Het leren “controle” over je brein ontwikkelen is voor mij het ultieme. Ik voelde me altijd geleefd worden, onderworpen aan etc. Nu niet meer. Vrij zijn in mijn hoofd en lichaam is het doel , mijn doel.❤️


Na het behandelprogramma


Mijn bewustzijn is absoluut verbeterd betreft het onderdrukken van mijn gevoelens/emoties. Angst en spanningen zijn naar mijn idee de oorzaak van mijn fibromyalgie. Maar nu door brein medicijn ben ik niet meer bang voor mijn klachten en deze zijn zeer divers!


Slaap problemen, spijsverteringsproblemen, verstoord hormoonsysteem, chronische pijn en het niet of nauwelijks kunnen ontspannen…..bizar.


Maar op alle fronten merk ik verbetering. Kleine stapjes en het wisselt steeds van klacht waar ik mee worstel. Ik ben klaar met mijn 88 lessen en ik heb alles uitgeschreven zodat ik verder kan blijven gaan met de oefeningen.


Elke dag iets in ieder geval. Ik doe al veel meer . Ik fiets meer, loop meer en mijn dagelijkse productiviteit is verbeterd .mijn energie neemt langzaam maar zeker toe en mijn angst voor van alles is aan het afnemen. Zo ook de pijn. Dank jullie wel Brein Medicijn, veel succes verder.


Ik wens iedereen doorzettingsvermogen en kracht toe. Alvast hele fijne feestdagen en een pijnvrij nieuwjaar 😘

Fibromyalgie


Ervaring Annelies H.


Dag allemaal. Ik heb het programma helemaal doorlopen. Ik ben een blij mens. Fibromyalgie, Spierklachten en rusteloze benen zijn vrijwel weg en genezen. Vooral de kriebel in m'n benen voel ik nog wel eens maar dat mag geen naam hebben.

 

De medicijnen daarvoor zijn helemaal afgebouwd en ik kan zonder! Helaas loopt dat anders met de amitriptyline. Ik had het helemaal afgebouwd, maar slapen bleef een probleem.

 

 Ik heb 6 nachten na het laatste tabletje maar 3-4 uurtjes geslapen. Ik was daar in de 1e instantie best relaxed onder, maar op den duur brak me dat helemaal op. Zwaar vermoeid en spierpijn.

 

Zo kon het ook niet. Nu weer aan de amitriptyline maar geen 25 mg maar 10 mg. Ik kan er mee leven en wie weet.... Ook het hoesten is echt nog niet over, maar ook daar ben ik meestal ontspannen onder en ik leer er steeds beter mee omgaan.

 

Ik wil Johan heel erg bedanken voor dit programma, en wens jou en Henry, en natuurlijk alle mede cursisten Gods zegenende Liefde, geduld en genezing toe.


Liefs Annelies

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van Fibromyalgie en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.