Carpaal tunnel syndroom herstel ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die carpaal tunnel syndroom hadden. Ze hebben hun carpaal tunnel syndroom weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun carpaal tunnel syndroom. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van carpaal tunnel syndroom te lezen.

Carpaal tunnel syndroom, RSI, pijn in de hand en vingers

Herstel ervaring H van Es

Ongeveer 5 jaar geleden had ik een tijd dat ik erg druk bezig was met mijn handen, ik speelde veel gitaar, computerde veel en gebruik mijn handen veel tijdens mijn werk. Rond deze tijd stond ik ook onder veel prestatiedrang en diverse andere mentale druk.


Op een dag begon slechts 1 vinger mijn linkerhand ringvinger vervelend te zeuren. dit duurde ongeveer 2 weken. Toen ik op mijn werk aan een paal moest trekken gebeurde er ineens iets geks ik voelde een raar gevoel in die vinger. 


En dacht dat het overbelasting was dus deed rustig aan maar het gaf een enorm schrik effect op mij omdat mijn handen zo belangrijk voor mij zijn.


Het ging niet over. het zeurende effect werd erger en het was er vaak ook spontaan als ik helemaal niets met mijn handen aan het doen was, het zeurde gewoon terwijl ik niets deed.


Als ik ging slapen en s morgens opstond had ik geen last maar na een uur kwam het spontaan opzetten terwijl ik mijn handen niet eens gebruikt had. Ik werd angstiger en ging met bijna alles rekening houden wat ik dee.

Zoals alleen mijn rechterhand gebruiken voor de meeste dingen.


De huisarts zei tegen mij dat ik rust moest houden, en dat deed ik dus overdreven veel. Maar de pijn ging niet weg, het werd alleen maar gevoeliger. ik kon na een tijdje nog geen 15 min gitaar spelen. toetsenbord gebruiken deed al heel snel pijn. en op mijn werk kon ik bijna niet meer normaal functioneren, alleen maar door 1 vinger.


Ik werd doorgestuurd naar een Hand clinic, ze gaven mij Braces, oefeningen, injecties. niets hielp. Ik heb toen shockwave geprobeerd ook dat hielp niet. Ergotherapie hielp niets. Manuele therapie deed ook niets. Alternatieve geneeskunde zoals acupunctuur: geen effect. Ziekenhuis onderzoek?


Ik heb zenuw onderzoeken gehad. Alles was goed. MRI scan zelfs: niets te zien. onderzoeken op Reuma etc: negatief. Ik raakte hier zwaar depressief door. en zag mijn dromen vervagen. Doorgestuurd naar een revalidatiearts voor hulp. Konden ook niets voor mij doen. Er werd gezegd: Het is jammer dat je nog zo jong bent maar je moet er maar mee leven en kijken of je het werk kan volhouden.


Tot ik een keer een stukje tegen kwam over pijn herinneringen in het brein en de nodige uitleg daarbij. Ik herkende dingen: mijn klachten waren echt geen logisch peil op te trekken, het kon soms heel erg zijn en soms niet zonder aanleiding. soms verplaatste het naar een andere vinger.

Maar ik bleef wel twijfelen omdat meer activiteiten doen toch de pijn vaak wel verergerde.  


Toch bleef dit stukje wat ik gelezen had in mijn hoofd ronddwalen en ik heb toen een keuze gemaakt. In dit leven wil ik van mijn passie genieten en dat is gitaar spelen. toen ben ik s' avonds thuis gekomen en heb ik tegen mijzelf gezegd; ik ga vandaag de hele avond gitaar spelen; Pijn what are you gonna do about it?


En tot mijn verbazing had ik wel pijn op dat moment en de volgende dag ook maar het werd niet erger. het bleef gewoon dezelfde pijn. Toen wist ik dat er iets anders moest zijn dan een lichamelijke kwaal.


Kort daarna ben ik op Breinmedicijn gekomen, ik zag filmpjes van Sarno en Schubiner. Toen ik een filmpje zag van Schubiner kwamen de tranen in mijn ogen, deze man vertelde zoveel waar ik me precies in kon vinden. Er kwam iets los in mij.


Ik heb toen het BreinMedicijn plan gevolgd. Al snel in het plan heb ik de definitieve keuze gemaakt: ik stop met mijn hand te beschermen, ik ga doen wat ik wil doen Ik ga niet meer bang zijn voor de pijn.


Het hielp niet direct het koste echt tijd maar ik wist dat ik hier moest zijn omdat ik alles al geprobeerd had.

Nu heb ik het 90 dagen plan gevolgd. en de carpaal tunnel syndroom klachten zijn bijna helemaal weg en herstelt, het is fantastisch.


Af en toe zijn ze er nog wel maar met wat ik hier geleerd heb kan ik ze direct aan. Het is belangrijk om niet bang te zijn voor de klachten en gewoon door te gaan en je hersenen te overtuigen dat er niets mis is met jezelf.


Mensen die dit lezen en twijfelen of deze mindbody behandeling wel echt werkt wil ik graag tegen zeggen: Ja het werkt 100% Als je overtuigd bent dat er niets mis is met fysieke toestand en je hebt de nodige testen gehad Focus dan hierop.


Ik vind het verbazend dat deze therapie nog niet vaker wordt toegepast in de zorg.


Ik ben heel dankbaar dat ik deze site en theorie heb mogen vinden.


Ramon

Carpaal Tunnel Syndroom, triggerfinger, migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn.

Herstel ervaring Joke, 61 jaar


Voordat Joke bij BreinMedicijn kwam heeft ze osteopathie behandelingen gehad en overwoog te een operatie voor haar Carpaal Tunnel Syndroom

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van carpaal tunnel syndroom en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.