arrow_drop_up arrow_drop_down

Wilt u ook leven zonder chronische pijn?

Vul ons intakeformulier in voor een kosteloos intakegesprek en ontdek of we u ook kunnen helpen.

Wilt u ook leven zonder chronische pijn?

Vul ons intakeformulier in voor een kosteloos intakegesprek en ontdek of we u ook kunnen helpen.

10.000+ mensen met chronische pijn zijn door deze behandelmethodiek verlost van hun pijn.

Binnen 2 á 3 maanden kunt u ook blijvend vrij zijn van uw (pijn)klachten)

De unieke voordelen van het BreinMedicijn programma

Chronische pijn revalidatie

Vaak in korte tijd een blijvend resultaat

Binnen 2 á 3 maanden heeft u geen pijn meer of een blijvende aanzienlijke vermindering.

Chronische pijn behandeling

Binnen 1 maand nemen de (pijn)klachten vaak al met 50% af

Dankzij onze bewezen behandelmethode zult u al snel resultaat merken.

U krijgt de ondersteuning die u nodig heeft

Tijdens de sessie(s) en de individuele email begeleiding kunt al uw vragen kwijt. 

Chronische pijn genezen

Pijn vrij worden en blijven

U krijgt de kennis, tools en leert technieken die u op korte termijn resultaten geven en u ook pijnvrij houden. U heeft mij na dit programma niet meer nodig.

Chronische pijnsyndroom

U hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden

Gebruik mijn ervaringsdeskundigheid en expertise. Voorkom een langere zoektocht naar mogelijke genezing en maak niet de fouten die ik gemaakt heb.

Ervaringsdeskundige therapeut/coach

U wordt begeleidt door een therapeut/coach die zelf te maken heeft gehad met chronische pijn en daardoor weet wat u meemaakt en betrokken met u is.

Chronische pijn revalidatie

Een totaaloplossing voor 1 bedrag.

U krijgt de hulpmiddelen tijd, betrokkenheid en persoonlijke aandacht die u nodig heeft zonder extra kosten.

Chronische pijn nederland

Geen lange wachtlijsten

U kunt snel worden geholpen.

Zeer praktisch en eenvoudig

U krijgt technieken en handvaten die u eenvoudig en snel kunt toepassen.

Behandeling door een ervaringsdeskundige

Mijn naam is Johan van Vliet en ik help mensen van hun chronische pijn af te komen.


Ik was 29 toen ik te maken kreeg met chronische pijn in bijna elk deel van mijn lichaam, waaronder in mijn rug, nek, borst, schouder, arm, hand, vingers, voet en maag. Deze pijn legde mijn leven compleet lam en ik kwam in de ziektewet terecht. Dit terwijl ik hiervoor vrijwel nooit ziek was.


Ik weet hoe het is om chronische pijn te hebben inclusief de bijbehorende angst dat ik nooit meer beter zou worden. 


Hier begon mijn zoektocht naar een geschikte behandelmethode. Ik vond deze niet bij de reguliere gezondheidszorg en helaas ook niet bij de alternatieve zorg.  Na een jaar ontdekte ik een nieuwe methode, gepioneerd door dr. Sarno. 


Deze methode hielp mij de oorzaak van mijn chronische pijn te ontdekken en veel belangrijker hoe ik ervan kon komen! Aan het einde van het programma was ik verlost van vrijwel al mijn chronische pijnklachten. Inmiddels heb ik deze praktijk opgericht, zodat ook u pijnvrij kunt worden.

Dit heeft deze behandelmethodiek al voor vele mensen betekent!

Robin (48 jaar)

Klachten: ischias zenuwpijn, hernia’s.

15 jaar lang heb ik dagelijks pijn gehad aan mijn rug, benen en voeten. Ik ben bij chiropractors en acupuncturisten geweest, maar dit verlichtte de pijn maar voor een tijdje. Mijn pijn werd zo erg dat ik bij pijnklinieken ben geweest, operaties heb ondergaan en hoge doseringen aan pijnstillende medicatie moest gebruiken.


Een vriend van mij wees mij op deze behandelmethode en binnen 2 maanden was ik 90-100% pijnklachten vrij en ben ik weer heerlijk betrokken in het leven van mijn vrouw en kinderen.

Nancy (41 jaar)

Klachten: carpaal tunnel syndroom, rugpijn, nekpijn.

Mijn pijn was zo erg dat ik vaak mijn bed niet eens uit kon komen. Ik kon niet meer dan een paar minuten rechtop zitten. Ik gebruikte spierontspanners en kreeg acupunctuur behandelingen, maar dit zorgde er alleen maar voor dat de pijn tijdelijk minder werd.


Ik heb deze behandelmethode uitgeprobeerd en het overtrof mijn verwachtingen, want na 6 weken heb ik vrijwel geen pijn meer aan mijn rug, hand en mijn nek. 

Candace (51 jaar)

Klachten: migraïne, nek-, schouder- en armpijn.

Ik was door mijn pijn niet in staat om te zitten, te wandelen of om auto te rijden. Ik lag vaak op mijn bed en ik gebruikte de hele dag door pijnstillers. Een groot deel van mijn volwassen leven was dit mijn leven.


Dankzij deze behandelmethode was ik boven mijn verwachtingen na ongeveer 11 weken 100% vrij van mijn klachten en kan ik alles weer! Ik ga weer naar Yoga en rijd weer in mijn auto!. Dankzij wat ik geleerd heb kan ik ook pijnvrij blijven! Bedankt!

Robin (48 jaar)

Klachten: ischias zenuwpijn, hernia’s.


15 jaar lang heb ik dagelijks pijn gehad. Ik ben bij chiropractors en acupuncturisten geweest, maar dit verlichtte de pijn maar voor een tijdje. 


Mijn pijn werd zo erg dat ik bij pijnklinieken ben geweest, operaties heb ondergaan en hoge doseringen aan pijnstillende medicatie moest gebruiken.


Een vriend van mij wees mij op deze behandelmethode en binnen 2 maanden was ik 90-100% vrij van mijn klachten en ben ik weer heerlijk betrokken in het leven van mijn vrouw en kinderen.

Nancy (41 jaar)

Klachten: carpaal tunnel syndroom, rugpijn, nekpijn.


Mijn pijn was zo erg dat ik vaak mijn bed niet eens uit kon komen. Ik kon niet meer dan een paar minuten rechtop zitten. 


Ik gebruikte spierontspanners en kreeg acupunctuur behandelingen, maar dit zorgde er alleen maar voor dat de pijn tijdelijk minder werd.


Ik heb deze behandelmethode uitgeprobeerd en het overtrof mijn verwachtingen, want na 6 weken heb ik vrijwel geen pijn meer aan mijn rug, hand en mijn nek. Met de inzichten en technieken die ik geleerd heb ben ik ook pijnvrij gebleven.

Candace (51 jaar)

Klachten: migraïne, schouder en arm pijn.


Ik was door mijn pijn niet in staat om te zitten, te wandelen of om auto te rijden. Ik lag vaak op mijn bed en ik gebruikte de hele dag door pijnstillers. Een groot deel van mijn volwassen leven was dit mijn leven.


Dankzij deze behandelmethode was ik boven mijn verwachtingen na ongeveer 12 weken 100% vrij van mijn klachten en kan ik alles weer! 


Ik ga weer naar Yoga en rijd weer in mijn auto!. Dankzij wat ik geleerd heb kan ik ook pijnvrij blijven! Bedankt!


 Meldt u aan voor een kosteloos intakegesprek

Neem via ons intakeformulier vrijblijvend contact op voor een intakegesprek. 


Tijdens een vrijblijvend kosteloos intakegesprek zullen we uw ingevulde intakeformulier samen doorspreken en kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Van pijn naar pijnvrij in 3 fasen met het BreinMedicijn behandelprogramma

Het BreinMedicijn behandelprogramma is gebaseerd op de ervaringen van mijn cliënten, wetenschappelijke inzichten, mijn persoonlijke ervaring met chronische pijn en kennis van artsen en wetenschappers die zich bezig houden met de psycho-fysiologische geneeskunde.


Het BreinMedicijn behandelprogramma is grofweg onder te verdelen in 3 fasen. Onderstaand vindt u uitleg over deze fasen.


Fase 1 van het BreinMedicijn behandelprogramma


De eerste 3 weken van uw behandelprogramma betreft: educatie met daarbij opdrachten uit het werkboek. Het doel van de eerste fase van uw behandelprogramma is dat u leert wat de pijn veroorzaakt en wat er met uw lichaam aan de hand is.


Onze educatie geeft u kennis en inzicht over de achterliggende oorzaak van uw pijn. Door onze educatie zal uw mindset veranderen en zult u begrijpen wat de oorzaak van uw pijn is. Als u de oorzaak namelijk niet weet gaat de pijn vaak niet over en weet u ook niet wat u eraan kunt doen.


Wanneer u namelijk de oorzaak van uw pijn exact begrijpt en hier vertrouwen in heeft, zult u ervaren dat ongeveer 50% tot 70% van de pijn vaak al afneemt.


De educatie verhoogt ook uw zelfvertrouwen dat u wel degelijk een einde kunt maken aan uw chronische pijn. Ook leert u om niet meer bang te zijn voor de pijn, want met name angst voor de pijn zorgt ervoor dat de pijn vaak niet overgaat.


In fase 1 van het behandelprogramma heeft u 1 coachingsessie. Tijdens deze coachingsessies, in deze fase van uw behandelprogramma, bespreken we de educatie, uw voortgang en eventuele vragen.


Fase 2 van het BreinMedicijn behandelprogramma

Week 4 en 5 van uw behandelprogramma betreft: gedragsverandering. U leert hier mentale (cognitieve) technieken, om uw brein en autonome zenuwstelsel te ‘herprogrammeren’.


Waarom dit nodig is kunnen we het beste uitleggen aan hand van het volgende voorbeeld:


Wanneer u leert fietsen, dan maakt uw brein zenuwbanen aan en op die manier leert u het fietsen aan. Deze zenuwbanen staan direct klaar om gebruikt te worden als u wilt fietsen.


Zo heeft uw brein ook pijn-zenuwbanen aangeleerd, die worden 'aangezet’ wanneer er stressvolle of emotionele situaties in uw leven plaatsvinden. Hierdoor ervaart u pijn.


U heeft echter, ook zenuwbanen, die geen pijn veroorzaken. Met de mentale technieken in deze fase van het programma leert u die zenuwbanen weer te gebruiken. Wanneer dit gebeurt zal uw pijn nog verder afnemen.


Ook leert u de triggers (uitlokkers) voor de pijn te ontdekken en hoe u deze kunt ‘uitschakelen’. Verder, zult u leren om de angst voor uw klachten te overwinnen.We gebruiken hiervoor het werkboek gecombineerd met coachingsessies en emailbegeleiding.


In fase 2 van het behandelprogramma heeft u 1 coachingsessie. Tijdens deze coachingsessies, in fase 2 van uw behandelprogramma, leer ik u deze belangrijke mentale (cognitieve) technieken en bespreken we uw voortgang en eventuele vragen.


Fase 3 van het BreinMedicijn behandelprogramma

Week 6 tot en met 12 van uw behandelprogramma betreft het identificeren en oplossen van de onbewuste emotionele oorzaak van de klacht. Uw brein gebruikt namelijk de lichamelijke (pijn)klachten om u af te leiden van uw onbewuste emoties of emotioneel conflict.


Zodra deze onderdrukte emoties worden ervaren en een eventueel emotioneel conflict bewust wordt zullen de klachten verminderen.


U leert om uw emoties gewoonweg op een veilige manier te voelen. Hierdoor wordt de onderdrukking ervan opgeheven en daarmee verdwijnt veelal de chronische pijn.


We gebruiken hiervoor o.a. het werkboek waarin u thuis de opdrachten maakt om deze emoties te uiten en innerlijke conflicten te ontdekken.


In fase 3 van uw behandelprogramma heeft u 2 coachingsessies. Tijdens deze coachingsessies, in fase 3 van uw behandelprogramma, leer ik u de technieken en oefeningen om de onbewuste emoties en eventuele innerlijke conflicten naar de oppervlakte te krijgen en te ervaren.


Daarnaast bespreken we de vragen die u heeft en uw voortgang.


Aan het einde van het behandelprogramma zijn onze meeste cliënten pijnvrij of hebben ze een aanzienlijke blijvende vermindering van hun pijnklachten.


De sessies met uw therapeut/coach
De coachingsessies vinden plaats in mijn praktijkruimte, in een ‘huiskamer setting’. De sessies kunnen ook via skype; mocht u daar behoefte aan hebben.


Tijdsinvestering

Er wordt minimaal 30 minuten 'huiswerk' per dag van u gevraagd. Deze toewijding is er één die nodig is om de lichamelijke symptomen kwijt te raken die u al maanden of jaren heeft. 

Het BreinMedicijn behandelprogramma is gebaseerd op de ervaringen van mijn cliënten, wetenschappelijke inzichten, mijn persoonlijke ervaring met chronische pijn en kennis van artsen en wetenschappers die zich bezig houden met de psycho-fysiologische geneeskunde.


Het BreinMedicijn behandelprogramma is grofweg onder te verdelen in 3 fasen. Onderstaand vindt u uitleg over deze fasen.


Fase 1 van het BreinMedicijn behandelprogramma: 

De eerste 3 weken van uw behandelprogramma betreft: educatie met daarbij opdrachten uit het werkboek. Het doel van de eerste fase van uw behandelprogramma is dat u leert wat de pijn veroorzaakt en wat er met uw lichaam aan de hand is.


Onze educatie geeft u kennis en inzicht over de achterliggende oorzaak van uw pijn. Door onze educatie zal uw mindset veranderen en zult u begrijpen wat de oorzaak van uw pijn is. Als u de oorzaak namelijk niet weet gaat de pijn vaak niet over en weet u ook niet wat u eraan kunt doen.

Wanneer u namelijk de oorzaak van uw pijn exact begrijpt en hier vertrouwen in heeft, zult u ervaren dat ongeveer 50% tot 70% van de pijn vaak al afneemt.


De educatie verhoogt ook uw zelfvertrouwen dat u wel degelijk een einde kunt maken aan uw chronische pijn. Ook leert u om niet meer bang te zijn voor de pijn, want met name angst voor de pijn zorgt ervoor dat de pijn vaak niet overgaat.


In fase 1 van het behandelprogramma heeft u 1 coachingsessie. Tijdens deze coachingsessies, in deze fase van uw behandelprogramma, bespreken we de educatie, uw voortgang en eventuele vragen.


Fase 2 van het BreinMedicijn behandelprogramma:

Week 4 en 5 van uw behandelprogramma betreft: gedragsverandering. U leert hier mentale (cognitieve) technieken, om uw brein en autonome zenuwstelsel te ‘herprogrammeren’. Waarom dit nodig is kunnen we het beste uitleggen aan hand van het volgende voorbeeld:

Wanneer u leert fietsen, dan maakt uw brein zenuwbanen aan en op die manier leert u het fietsen aan. Deze zenuwbanen staan direct klaar om gebruikt te worden als u wilt fietsen.


Zo heeft uw brein ook pijn-zenuwbanen aangeleerd, die worden 'aangezet’ wanneer er stressvolle of emotionele situaties in uw leven plaatsvinden. Hierdoor ervaart u pijn. U heeft echter, ook zenuwbanen, die geen pijn veroorzaken. Met de mentale technieken in deze fase van het programma leert u die zenuwbanen weer te gebruiken. Wanneer dit gebeurt zal uw pijn nog verder afnemen.


Ook leert u de triggers (uitlokkers) voor de pijn te ontdekken en hoe u deze kunt ‘uitschakelen’. Verder, zult u leren om de angst voor uw klachten te overwinnen.


We gebruiken hiervoor het werkboek gecombineerd met coachingsessies en emailbegeleiding.

In fase 2 van het behandelprogramma heeft u 1 coachingsessie. Tijdens deze coachingsessies, in fase 2 van uw behandelprogramma, leer ik u deze belangrijke mentale (cognitieve) technieken en bespreken we uw voortgang en eventuele vragen.


Fase 3 van het BreinMedicijn behandelprogramma:

Week 6 tot en met 12 van uw behandelprogramma betreft het identificeren en oplossen van de onbewuste emotionele oorzaak van de klacht.


Uw brein gebruikt namelijk de lichamelijke (pijn)klachten om u af te leiden van uw onbewuste emoties of emotioneel conflict.

Zodra deze onderdrukte emoties worden ervaren en een eventueel emotioneel conflict bewust wordt zullen de klachten verminderen.

U leert om uw emoties gewoonweg op een veilige manier te voelen. Hierdoor wordt de onderdrukking ervan opgeheven en daarmee verdwijnt veelal de chronische pijn.


We gebruiken hiervoor o.a. het werkboek waarin u thuis de opdrachten maakt om deze emoties te uiten en innerlijke conflicten te ontdekken.


In fase 3 van uw behandelprogramma heeft u 2 coachingsessies. Tijdens deze coachingsessies, in fase 3 van uw behandelprogramma, leer ik u de technieken en oefeningen om de onbewuste emoties en eventuele innerlijke conflicten naar de oppervlakte te krijgen en te ervaren. Daarnaast bespreken we de vragen die u heeft en uw voortgang.


Aan het einde van het behandelprogramma zijn onze meeste cliënten pijnvrij of hebben ze een aanzienlijke blijvende vermindering van hun pijnklachten.

De sessies met uw therapeut/coach

 De coachingsessies vinden plaats in mijn praktijkruimte, in een ‘huiskamer setting’. De sessies kunnen ook via skype; mocht u daar behoefte aan hebben.


Tijdsinvestering

Er wordt minimaal 30 minuten 'huiswerk' per dag van u gevraagd. Deze toewijding is er één die nodig is om de lichamelijke symptomen kwijt te raken die u al maanden of jaren heeft. 

Het BreinMedicijn programma geeft de volgende resultaten

 • Grotendeelse of volledige wegnemen van pijn en andere aanverwante klachten
 • Toename in energie in het desbetreffende lichaamsdeel en/of lichaam
 • U in staat stellen om met minder of zonder pijn door het leven te gaan.
 • U kunt met minder of zonder pijnstillers en lichamelijke handelingen uw leven leiden. Dit kan u in de toekomst veel geld zal besparen!
 • Kortom: u weer laten genieten van het leven!

Het 3 maanden BreinMedicijn behandelprogramma

 • 4 INDIVIDUELE COACHING SESSIES van 120 min per sessie door middel van een bezoek in onze praktijk of via Skype.

+

 • EEN UITGEBREID WERKBOEK DIE DOOR BREINMEDICIJN IS ONTWORPEN (volledig in het Nederlands). Dit werkboek gebruikt u gedurende het 3 maanden programma.

+

 • EEN BOEK MET PRAKTISCHE EDUCATIE over zowel de oorzaak als de oplossing van de meestvoorkomende chronische pijn aandoeningen. Met daarin vele succesverhalen.

+

 • 2 ONDERSTEUNENDE DVD’s met interactieve seminars met (voormalige) chronische pijnpatiënten, waarin de oorzaak en oplossing voor de meestvoorkomende chronische pijn aandoeningen verder wordt uitgelegd en praktisch gemaakt wordt (Nederlands ondertiteld).

+

 • INDIVIDUELE  BEGELEIDING PER EMAIL tijdens de volledige duur van het BreinMedicijn programma inclusief een maand nazorg.

Wij spenderen liever veel tijd aan weinig cliënten dan te weinig tijd aan veel cliënten.

Deze pijnklachten kunnen we behandelen met het BreinMedicijn behandelprogramma.

 • Rug-, heup-, bekken-, bil-, been- en voetpijn: O.a. hernia, 'a-specifieke lage rugpijn', ischias (eventueel uitstralende naar de benen), 'spit, 'lumbago', piriformis syndroom, discopathie, artrose, hielspoor.
 • Nek- en schouderpijn: o.a., pijn tussen schouderbladen, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), vastzittende wervels en stijve nekspieren)
 • Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn, oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen.
 • Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur.
 • RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, tendinitis, a-specifiek RSI etc.
 • Pijn in uw hele lichaam: o.a. fibromyalgie.
 • Overige pijn aandoeningen: chronische peesontsteking, chronische vermoeidheidssyndroom, veel triggerpoints, pijnlijke spieren, allergieën, huiduitslag.

Meld u aan voor een kosteloos intakegesprek!

Tijdens een vrijblijvend kosteloos intakegesprek zullen we uw ingevulde intakeformulier samen  doorspreken en kunt u al uw vragen aan ons stellen.