Bilpijn en pijn aan het stuitje ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die bilpijn of pijn aan het stuitje hadden. Ze hebben hun bilpijn weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun bilpijn of pijn aan het stuitje . 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van bilpijn te lezen.

Pijn bij zitten en bilpijn

Ervaring Manon S.

Voor het online TMS Behandelprogramma

Hoi ik ben Manon, 40 jaar en ik heb sinds een paar maanden zenuwpijn in mijn gehele linkerbeen wat steeds erger is geworden. Chiropractor hielp altijd bij nekklachten maar helpt nu niet. Ik ben wel bekend met deze richting in mind body en weet al heel lang dat ik daar gevoelig voor ben  en heb er ook al veel mee gedaan.


Ons zelf genezend vermogen is veel groter dan we denken. Maar BreinMedicijn is nieuw voor mij en kwam ik tegen en ik las het ebook in één adem uit tranen van herkenning en geluk dat ik begrepen word.


Dus net 7 dagen proef gehad en nu volledig aangemeld.. ik heb hier 1000% vertrouwen in!!! Ik was beetje depressief en angstig maar nu heb ik alle vertrouwen dat ik ga genezen. Fantastisch wat jullie doen, dankjewel!!!

 

Na het online TMS Behandelprogramma

Hoi! Ik wil hier graag mijn succesverhaal delen. Ik weet nog dat ik maanden geleden hieraan begon en succesverhalen las ..en zo hoopte dat ik dat op een dag ook zou schrijven..  Nu is het zover.


Ik had erg veel zenuwpijn, kon niet zitten en niet slapen van de pijn.. pijnstillers hielpen niet, het was zo erg, ik werd depressief en wist niet waar ik het zoeken moest.


Het programma van BreinMedicijn heeft mij ontzettend veel inzichten en kennis gebracht. En natuurlijk de opdrachten, vooral het schrijven was heel belangrijk.. ik zat en zit nog steeds in heftige periode met veel stress op woon en werkgebied maar ik ben er veel sterker door geworden.


De zenuwpijn is bijna helemaal weg en ik heb alle vertrouwen dat het laatste beetje alleen nog wat tijd nodig heeft.

 

Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is mindset en hoeveel invloed dat heeft.


Ik ben heel dankbaar dat dit op mijn pad kwam. Prachtig wat jullie doen!! Ga zo door.. en voor iedereen veel succes en liefs!

Bilpijn, zenuwpijn met uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten hernia (L4-L5)


Ervaring Marit van E.


Beste Johan en Henri,


Wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische pijn, BreinMedicijn ben tegengekomen!

 

Na een herniaoperatie in 2014 (L4-L5) en littekenweefsel op dezelfde plek (failed back surgery) alleen maar ellende, ruggenprikken, epiduroscopieën en PRF behandelingen. Alles werkt maar even. Toen ik jullie tegenkwam was mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet.


Ik kon me helemaal vinden in het gedachtegoed van dokter Sarno en ben er vol voor gegaan.

Ik kan nu concluderen dat ik geen zenuwpijn meer heb. Als er al eens iets naar boven komt is dat goed te verwerken.


Ik ben zelfs na 7 jaar weer gaan badmintonnen en na een training heb ik geen zenuwpijn meer zoals ik die jaren heb gehad. Spierpijn wel maar hee, dat is normaal na zo lang niets doen.


Ik zal zeker de oefeningen blijven doen! Ik raad jullie ook zeker aan aan iedereen die klachten heeft die kunnen duiden op TMS. What's there to lose?


Succes voor iedereen en stay safe en heel erg bedankt!


Groetjes,

Marit

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van bilpijn en pijn aan het stuitje en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

 Bilpijn, rugpijn, zenuwpijn, 


Ervaring Jolanda N


Ik ben nu bij dag 31 en het gaat super goed. Ik speel gitaar en dat ging het afgelopen jaar altijd gepaard met pijn in mijn rug en bil.


Ik heb doorgezet, ondanks de pijn en op advies van Johan.


En nu is het heel anders. Als ik wat voel, en dat is absoluut niet meer te vergelijken met de afgelopen 3 jaar. Normaliter had ik hevige pijn in mijn bil/rugstreek en nek wanneer ik ging gitaar spelen. Nu dankzij het programma is mijn pijn gezakt van een level 9 naar ongeveer 1.


Ik ben zo blij dat ik weer ontspannen muziek kan maken, kan hardlopen, tennissen en heerlijk een boek kan lezen. 


Zitten was nooit prettig en nu kan ik heerlijk zittend en ontspannen genieten! Ik ben zo dankbaar dat ik BreinMedicijn heb gevonden.

 

Wat heb ik er naar uitgekeken om dit succesverhaal te kunnen gaan typen:). Na 3½ jaar fysio- manuele therapie, esteopathie, dry-needling, sportarts en neuroloog ben ik gelukkig terecht gekomen bij jullie.

 

Henri, jullie zijn goed te vinden, want de enige steekwoorden die ik heb gebruikt waren: 'pijn bil'.


De proefversie sprak mij direct aan. Het enige wat ik dacht was: 'dit gaat over mij' en ik ben direct begonnen met het Online TMS behandelprogramma.

 

Ik stond al iedere dag om 6.00 uur op voor 'me-time' en besloot om de opdrachten dagelijks op dit tijdstip te doen.


Standvastig en vol vertrouwen heb ik nu het punt bereikt dat de cursus volledig is afgerond en met succes. Natuurlijk met vele hobbels waar ik enorm veel van heb geleerd.


Zelfvertrouwen, het aangaan van confrontaties, me sterker voelen dan ooit, nee durven zeggen zonder schuldgevoel, voor mezelf opkomen, genieten van alle activiteiten waarvan ik een half jaar geleden nog dacht dat dit nooit meer zou kunnen.


Deze cursus heeft mij niet alleen zo goed als van mijn pijn afgeholpen. Ik heb geleerd om me niet meer gek te laten maken door externe factoren, mijn ego en zeker niet meer mee te gaan met de massa.


Ik volg mijn intuïtie, mijn eigen pad, schrijf als ik er behoefte aan heb en gebruik de kennis die ik afgelopen half jaar eigen heb gemaakt. Ik ben enorm dankbaar en gelukkig. Ik gun jullie allemaal het allerbeste, vrijheid en heel veel geluk.

 

Heb vertrouwen, geloof in je eigen kracht en wees trots op jezelf met iedere stap die je zet. En weet dat je bij elke terugslag weer een stapje dichterbij bent van pijnvrij.

 

Als laatste wil ik jullie als lotgenoten hartelijk danken voor jullie steun en lieve berichtjes en Henry en Johan, ik kan jullie wel zoenen:), zo blij ben ik!


Ik ben ervan overtuigd dat jullie nog heel veel mensen gaan helpen en dat er steeds meer mensen gaan geloven in de kracht van de mind!

 Rugpijn, hernia in de rug, zenuwpijn en bilpijn 


Ervaring Lodewijk S.


Voor het online TMS Behandelprogramma


Een verleden met meerdere hernia's L5 / S1 waar ik meerdere malen aan ben geopereerd. Bijna alle therapieën zijn inmiddels geprobeerd maar de pijn is altijd maar kortstondig verlicht. Ben dit programma bij toeval tegengekomen en raak steeds meer overtuigd dat ik TMS heb en heb de seminars van dr. Sarno met veel belangstelling bekeken en zie veel overeenkomsten. Ben dan ook nieuwsgierig naar het verloop van dit proces.


Na het online TMS Behandelprogramma


Ik ben erg gelukkig dat ik in aanraking ben gekomen met BreinMedicijn na 3 hernia operaties en een neurostimulator geïmplanteerd gekregen te hebben.


Alle operaties, injecties en neurostimulator hebben mijn zenuwpijn niet weg kunnen nemen.


Toen ik uiteindelijk bij toeval bij dit programma kwam begon ik langzamerhand te geloven dat het niet de hernia in mijn rug was maar mijn brein die de (zeer) heftige zenuwpijnen in bil en been veroorzaakten.


Uiteindelijk heeft het meer dan een jaar geduurd maar ben nu zo goed als pijnvrij geworden van mijn rugpijn. Deze week heb ik een afspraak in het ziekenhuis om te vragen om ook de neurostimulator te laten verwijderen.


Ik ben dan ook dankbaar dat ik zo goed ben begeleid in dit programma.

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van bilpijn en pijn aan het stuitje en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Pijn in stuitje, beknelde zenuw, stenose, artrose rug  lage rugpijn


Josephine H.

 

Mijn naam is Josephine en ik ben 66 jaar. Sinds 1,5 jaar heb ik een zeer pijnlijk stuitje. Vooral aan de rechterkant van mijn stuitje heb ik een zeurende pijn. Het begon met een linker prikkelende, slapende knie en dat werd langzaam erger. Nu heb ik een dove knie en linker voet.


De MRI toont enkele stenoses en ernstige artrose in mijn onderrug. De zeurende pijn aan mijn stuitje is niet te verklaren en tijdens een heerlijke vakantie in Thailand vorig jaar februari was de pijn bijna weg!


Bij thuiskomst was het er weer!! Ik ben ervan overtuigt, nadat ik de proefversie heb doorgenomen, dat dit TMS is en ga mij opgeven voor de volledige cursus om zo van deze zeurende pijn af te komen. Bij voorbaat alvast dank voor het aanbieden van deze cursus

Dag Johan en Henri,

 

Al een aantal weken ben ik aan het einde van het programma gekomen en in eerste instantie wilde ik nog niet stoppen met het programma.


Ik vond het jammer dat ik bij de laatste dag was!! Ik heb veel herlezen en vragen weer opnieuw bekeken

 

Hoewel ik jou Johan tijdens het programma niet persoonlijk om hulp heb gevraagd was het voor mij genoeg te weten dat er een vangnet was.


En de community was voor mij een soort houvast en herkenning evenals de donderdagavonden.

Door het programma met zeer goede voorbeeld vragen  heb ik geleerd mijzelf te bevragen en door te vragen.


Volgens mijn dochters hebben ze nu een moeder die soms “lastige” vragen kan stellen! Leuk he?

 

Nu heb ik een aantal weken geen pijn meer en dat is fantastisch. Heel af en toe voel ik nog mijn stuitje een beetje maar dat is niet noemenswaardig.


Ik heb ook heel wat hobbels genomen en nu na een half jaar ben ik een gezonder en beter mens geworden.

 

Het is tijd om afscheid te nemen van jullie en jullie te bedanken voor jullie prachtige programma.

Heel veel heil en zegen wens ik jullie toe en nogmaals bedankt.

 

Nogmaals dank en alle goeds en liefs

 

Josephine

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van bilpijn en pijn aan het stuitje en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.