Beknelde zenuw ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van onze cliënten die een beknelde zenuw hadden op diverse plekken in hun lichaam.

Ze hebben hun beknelde zenuw weten te genezen door het online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn.


Hiermee hebben zij kunnen herstellen van hun beknelde zenuw pijnklachten. 

Scroll naar beneden om de ervaringen van het genezen en verhelpen van pijnklachten met een beknelde zenuw te lezen.

Beknelde zenuw in de rug, Hernia, zenuwpijn in de benen, rugpijn, migraine

Sarah Mener, 25 jaar

Ik heb mijn leven aan dit programma te danken!


En dat bedoel ik echt letterlijk. Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks aan kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoud dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25ste!


Ik ben aan dit programma begonnen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn. Ik ben namelijk 7 jaar geleden zwaar gevallen en heb er twee hernia's aan overgehouden. Met gevolg tot pijn in mijn benen.


Ik heb van alles probeert. Epidurale spuit. Revalidatie en een speciale rugschool programma. Buikspieroefeningen. Osteopatie. Alles hielp alleen op korte termijn.


Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontsteking op meerdere plekken in mijn lichaam, prikkelbare darm syndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en sinusontstekingen, ik had last van kaakpijn, migraines.


Ik ben zelf een zeer serieuze operatie ondergaan voor de kaakpijn.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25 jarige heeft zoveel gezondheid klachten zonder redenen. Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was omdat de reactie altijd was ''alweer?''. 


Tot dat ik dit programma heb gevonden. En alles was me snel duidelijk. Ik durf zeggen dat het een nieuw start in mijn leven was. Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen enzo. Ik voel me vrij. Het is een fantastische gevoel!


Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in geest. De mannier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen met omgaan met stress en andere moeilijkheden.


Super bedankt aan Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Beknelde zenuw in de nek, nekhernia, nekpijn


Ervaring Els V.


Bijna 4 maanden geleden hoorde ik via deze website voor het eerst over TMS. Ik had chronisch vermoeidheidssyndroom, fybromyalgie, concentratie- en geheugenstoornissen.

 

Ik had heel veel pijn, voornamelijk in mijn nek waar artrose en hernia’s waren vastgesteld. Mijn rug deed regelmatig pijn, mijn hielen maakten wandelen moeilijk. Ik had al inspuitingen en een operatie wegens peesontstekingen in mijn handen.

 

 Ik was vaste klant bij fysiotherapeuten en chiropractors. En ik kan zo nog wel even doorgaan. Ik leefde met de rem op, constant met de angst te veel te doen of een foute beweging te maken. Hierdoor werden mijn kwalen alleen maar erger. Ik zat al 5 jaar thuis met een invaliditeitsuitkering omdat ik niet kon werken. Zelfs het huishouden doen was te veel.

 

Via BreinMedicijn was ik vanaf dag 1 al zonder nekpijn. Ik heb die dag ramen gepoetst en ik had er echt plezier in! Ongelooflijk.

 

De eerste weken dat ik het programma volgde, kreeg ik allerlei nieuwe kwalen: eczeem, jeuk, huiduitslag, duizeligheid, misselijkheid,...


Het was niet aangenaam, maar ik wist ‘Het is TMS’. Mijn lichaam is een andere manier aan het zoeken om mij af te leiden. En de kwalen gingen voorbij!

 

Nu kan ik zonder angst bewegen, klussen, dingen tillen, wandelen. Ik kan stilaan terug kracht en uithoudingsvermogen gaan opbouwen.

 

Ik was onlangs besmet met het coronavirus en had daardoor opnieuw vermoeidheid en pijn. Het was moeilijk om te begrijpen welke klachten door Corona en welke door TMS werden veroorzaakt.

 

Ik ben nog herstellende en heb nog her en der wat klachten, maar ik weet dat ik er weer bovenop kom en weer volop van het leven kan genieten. Ik neem over een paar dagen afscheid van dit forum.

 

Ik wens iedereen heel veel succes en volharding. Het is echt de moeite waard!! Van harte dank aan Johan en Henri voor dit online TMS Behandelprogramma, de hulp, de steun.

 Beknelde zenuw, hernia in de rug, zenuwpijn met rugpijn en bilpijn 


Ervaring Lodewijk S.


Voor het online TMS Behandelprogramma


Een verleden met meerdere hernia's L5 / S1 waar ik meerdere malen aan ben geopereerd. Bijna alle therapieën zijn inmiddels geprobeerd maar de pijn is altijd maar kortstondig verlicht. Ben dit programma bij toeval tegengekomen en raak steeds meer overtuigd dat ik TMS heb en heb de seminars van dr. Sarno met veel belangstelling bekeken en zie veel overeenkomsten. Ben dan ook nieuwsgierig naar het verloop van dit proces.


Na het online TMS Behandelprogramma


Ik ben erg gelukkig dat ik in aanraking ben gekomen met BreinMedicijn na 3 hernia operaties en een neurostimulator geïmplanteerd gekregen te hebben.


Alle operaties, injecties en neurostimulator hebben mijn zenuwpijn niet weg kunnen nemen.


Toen ik uiteindelijk bij toeval bij dit programma kwam begon ik langzamerhand te geloven dat het niet de hernia in mijn rug was maar mijn brein die de (zeer) heftige zenuwpijnen in bil en been veroorzaakten.


Uiteindelijk heeft het meer dan een jaar geduurd maar ben nu zo goed als pijnvrij geworden. Deze week heb ik een afspraak in het ziekenhuis om te vragen om ook de neurostimulator te laten verwijderen.


Ik ben dan ook dankbaar dat ik zo goed ben begeleid in dit programma.

Beknelde zenuw, hernia in de rug (L4-L5). Zenuwpijn met uitstralende pijn vanuit onderrug bil/heup naar de benen/voeten 


Ervaring Marit van E.


Beste Johan en Henri,


Wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een behandeling tegen chronische pijn, BreinMedicijn ben tegengekomen!

 

Na een herniaoperatie in 2014 (L4-L5) en littekenweefsel op dezelfde plek (failed back surgery) alleen maar ellende, ruggenprikken, epiduroscopieën en PRF behandelingen. Alles werkt maar even. Toen ik jullie tegenkwam was mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet.


Ik kon me helemaal vinden in het gedachtegoed van dokter Sarno en ben er vol voor gegaan.

Ik kan nu concluderen dat ik geen zenuwpijn meer heb. Als er al eens iets naar boven komt is dat goed te verwerken.


Ik ben zelfs na 7 jaar weer gaan badmintonnen en na een training heb ik geen zenuwpijn meer zoals ik die jaren heb gehad. Spierpijn wel maar hee, dat is normaal na zo lang niets doen.


Ik zal zeker de oefeningen blijven doen! Ik raad jullie ook zeker aan aan iedereen die klachten heeft die kunnen duiden op TMS. What's there to lose?


Succes voor iedereen en stay safe en heel erg bedankt!


Groetjes,

Marit

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van beknelde zenuw pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Beknelde zenuw, piriformis syndroom, schouderpijn, pijn in de bil en benen.


Ervaring Ans S.

 

Hallo Johan,

 

Ik vind het programma erg goed, voor mij vond ik het af en toe wat eentonig omdat steeds hetzelfde werd herhaald.

Maar ik begrijp dat wel, voor mij was het na de lezingen van dr.  Sarno de eerste dagen gelijk duidelijk 


ik was gelijk 100% overtuigd dat het met emoties te maken had en had binnen 2 weken resultaat.

Maar vaak moeten mensen nog overtuigd worden en nieuwe gewoontes aangeleerd worden en dan is herhaling de kracht.

 

Ik had al jaren last van Piriformis Syndroom met een beknelde zenuw,  met daarbij klachten aan mijn billen en benen en dat is helemaal verdwenen, ook had ik al 2 jaar last van mijn schouder en heb hiervoor allerlei diagnoses gehad, maar ben nu zo goed als klachtenvrij.


Ik krijg er alleen af en toe nog last van als ik stress heb, duidelijk dus. Ik ben ervan overtuigd dat dit de komende tijd helemaal verdwijnt.

 

Ik wil je bedanken voor het programma, en ik zal mijn ervaring delen in de community

 

Hartelijke groet,

Ans S.

Beknelde zenuw, piriformis Syndroom, bilpijn wat doortrekt via mijn been naar mijn enkel. Het voelt als een continue staat van spierverkramping.


Ervaring Linda V.


Voor het Breinmedicijn online TMS Behandelprogramma


Ik gebruik de term Piriformis om aan derden uit te leggen wat m'n probleem is. Een probleem in de bilspier met een  beknelling van een zenuw wat doortrekt via mijn been naar mijn enkel. Het voelt als een continue staat van spierverkramping.

Voor mezelf probeer ik die term te vergeten. Nu geef ik er de term 'spierpijn' aan samen met de mantra dat er niks mis is met mijn lijf. Gewoon om de (na)druk er vanaf te halen.


Zitten is lastig, daar kun je met een verkramping in de bilspier wel wat bij voorstellen. Opstaan is misschien nog wel veel erger. Ik heb een angst ontwikkeld voor opstaan. 


Er schiet dan zo'n enorme stroomstoot door m'n been waardoor ik de eerste paar weekenden niet eens meer kon lopen. Huilend strompelde ik door het huis: "Haal m'n been eraf, haal m'n been eraf."


Drama, ook omdat werken doordeweeks zo goed en kwaad wel ging, maar mijn hersens blijkbaar weten wanneer het weekend is en ik tijd heb voor mezelf en niet hoef te presteren.


Dan komt het keihard terug.


Na het Breinmedicijn online TMS Behandelprogramma


Mijn pijn is na het volgen van het Online TMS Behandelprogramma van BreinMedicijn echt veel minder, zelfs zoveel minder dat ik de coaching calls vergeet. Dat zegt voor mij wel genoeg. Johan en Henri bedankt!

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van een beknelde zenuw pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor 

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.

Beknelde zenuw, lumbale stenose, rugpijn, spanningen trekkend naar linkerarm, been. scoliose, hernia thoracaal, bulging and black disks, cervicaal met facet afwijkingen


Ervaring Angelique P.


Hallo allemaal, Hierbij wil Ik mijn succesverhaal delen. Ik ben pijnvrij na heeft volgen van dit programma, sinds een maand geen spit meer of zelfs spanningen of pijn in mijn rug.


Dit na beknelde zenuw diagnoses als;  scoliose, hernia thoracaal, bulging and black disks lumbaal en stenose cervicaal met facet afwijkingen. Heb sinds mijn 10de rugpijn en de laatste jaren elke 4 à 6 weken een lumbago met tussendoor spanningen trekkend naar linkerarm, been, die weer een aanval uitlokten.


De maanden voor het begin van het programma zat ik aan diclofenac, cortisonen tabletten en maagbeschermers. Ik kon geen auto meer rijden en ik liep als een oude vrouw, krom en voorover.


Nu rijd ik weer paard, wandel kilometers en beklim lichte hellingen hier in de bergen. Gebruik geen medicatie meer. Als ik een pijntje voel opkomen dan gebruik ik de selftalk, trigger talk en het visualiseren heeft me een enorme stap vooruit gebracht.


Ik ben nog een kleine 3 maanden lid van dit forum om back up te hebben in Coaching Calls, ik heb nog enkele relevante boeken waarin in elke dag een stuk lees, doe de schrijfoefeningen, die een goede uitlaatklep is gebleken en zal blijven.


Ook voeg ik er dagelijks aan toe, in een apart schriftje, waar ik dankbaar voor ben, om positief in t leven te blijven staan.


Dit programma zou bekend moeten worden bij Arbo artsen, zodat zij chronische patiënten kunnen doorverwijzen naar jullie. Het zou voorkomen dat vele chronische pijnpatiënten afgekeurd worden met alle mentale narigheid die daarbij komt.


Dan wens ik jullie nog een fijn nieuwjaar met veel courtage, gezondheid en positiviteit

 Beknelde zenuw in de rug, stenose, artrose rug  lage rugpijn, pijn in stuitje,


Josephine H.

 

Mijn naam is Josephine en ik ben 66 jaar. Sinds 1,5 jaar heb ik een zeer pijnlijk stuitje. Vooral aan de rechterkant van mijn stuitje heb ik een zeurende pijn. Het begon met een linker prikkelende, slapende knie en dat werd langzaam erger. Nu heb ik een dove knie en linker voet.


De MRI toont enkele stenoses en ernstige artrose in mijn onderrug want een beknelde zenuw zou veroorzaken. De zeurende pijn aan mijn stuitje is niet te verklaren en tijdens een heerlijke vakantie in Thailand vorig jaar februari was de pijn bijna weg!


Bij thuiskomst was het er weer!! Ik ben ervan overtuigt, nadat ik de proefversie heb doorgenomen, dat dit TMS is en ga mij opgeven voor de volledige cursus om zo van deze zeurende pijn af te komen. Bij voorbaat alvast dank voor het aanbieden van deze cursus

Dag Johan en Henri,

 

Al een aantal weken ben ik aan het einde van het programma gekomen en in eerste instantie wilde ik nog niet stoppen met het programma.


Ik vond het jammer dat ik bij de laatste dag was!! Ik heb veel herlezen en vragen weer opnieuw bekeken

 

Hoewel ik jou Johan tijdens het programma niet persoonlijk om hulp heb gevraagd was het voor mij genoeg te weten dat er een vangnet was.


En de community was voor mij een soort houvast en herkenning evenals de donderdagavonden.

Door het programma met zeer goede voorbeeld vragen  heb ik geleerd mijzelf te bevragen en door te vragen.


Volgens mijn dochters hebben ze nu een moeder die soms “lastige” vragen kan stellen! Leuk he?

 

Nu heb ik een aantal weken geen pijn meer en dat is fantastisch. Heel af en toe voel ik nog mijn stuitje een beetje maar dat is niet noemenswaardig.


Ik heb ook heel wat hobbels genomen en nu na een half jaar ben ik een gezonder en beter mens geworden.

 

Het is tijd om afscheid te nemen van jullie en jullie te bedanken voor jullie prachtige programma.

Heel veel heil en zegen wens ik jullie toe en nogmaals bedankt.

 

Nogmaals dank en alle goeds en liefs

 

Josephine

Online TMS Behandelprogramma

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van beknelde zenuw pijnklachten . We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor

u definitief kunt genezen van uw langdurige pijnklachten.