Genezen van aangezichtspijn? Het kan!

Hier lees je de ervaringen van onze cliënten met aangezichtspijn. Dankzij het online behandelprogramma van BreinMedicijn zijn zij hiervan genezen.

Aangezichtspijn, nekpijn en hoofdpijn

Ervaring van Joyce Beintema, 32 jaar

null


Ik had al een jaar last van aangezichtspijn, nekpijn en hoofdpijn en na een zoektocht kwam ik bij Breinmedicijn terecht. Na het maken van de pijntest ben ik begonnen met het programma van 3 maanden.


Als snel merkte ik dat mijn mindset veranderde en ik minder met mijn pijnklachten bezig was. Het programma biedt nuttige oefeningen en leesmateriaal en dat zorgt ervoor dat je focus verschuift van het lichamelijke naar het psychologische aspect.


Na 3 maanden zit ik weer beter in mijn vel en ben ik bijna (voor 90%) van mijn pijnklachten genezen. Ik pas de oefeningen nog dagelijkse toe en dit blijf ik doen, totdat de pijnklachten echt helemaal weg zijn.


Ik raad BreinMedicijn zeker aan!

Online behandelprogramma tegen chronische pijn

Ontdek onze gespecialiseerde behandeling van aangezichtspijn en andere pijnklachten. We hebben een uiterst effectief behandelprogramma ontwikkeld waardoor ook jij definitief kunt genezen van aangezichtspijn of van andere langdurige pijnklachten.

Aangezichtspijn

Ervaring van Gerry C.


Beste Johan, ik ben je enorm dankbaar dat ik door het volgen van het programma na 90 dagen pijnvrij ben van mijn klachten.

Een jaar geleden kreeg ik voor het eerst aangezichtspijn, een enorme pijn die door merg en been gaat. Er was nauwelijks mee te leven. In eerste instantie ben ik aan de medicijnen gegaan, oxcarbazepine.


Dat werkte goed, maar zat uiteindelijk aan de hoogste dosis. Ik voelde me niet fijn met al die pillen, maar zag geen andere oplossing, totdat ik per toeval tegen BreinMedicijn aanliep.


Heb gelijk de proefversie van het online behandelprogramma aangevraagd en uiteindelijk verlengd. Een vat vol emoties kwam naar boven, heb wat afgehuild en verbaasde me dat er zoveel onderdrukte emoties in mijn lijf zaten. Af en toe twijfelde ik dat dit me zou helpen om van mijn pijn af te komen en durfde de medicijnen niet af te bouwen.


Ik heb Johan hiervoor geschreven en meteen na het lezen van zijn antwoord, ging er een knop om. Mijn laatste beetje twijfel verdween en na deze stap begonnen mijn aangezichtspijn klachten te genezen en had ik vertrouwen om mijn medicijnen af te bouwen.


Van zes pillen per dag zit ik nu slechts op twee en bouw dit om de twee weken af totdat ik niets meer neem. Zou ze ook helemaal weg kunnen laten, maar blijkbaar hoor ik dit niet in één keer te doen.


Johan, ik vertel dit aan iedereen die onverklaarbare pijn heeft. Ik heb eerder gelezen dat mensen tegen je zeggen dat ze het leven aan je te danken hebben. Dit is niet overdreven, jij hebt me mijn leven teruggegeven. Ik ga verder met mijn oefeningen en schrijf over mijn emoties van de dag en hoop zo pijnvrij te kunnen blijven.


Vele malen dank en wens jou en je team alle gezondheid en hopelijk kun je nog vele mensen helpen. Groetjes Gerry

Aangezichtspijn en neuropatische pijnen

Ervaring van Christine Van R.


Al meer dan twee jaar had ik aangezichtspijn en neuropatische pijnen in mijn lichaam. Om gek van te worden. De hele medische mallemolen doorlopen, er werd niets gevonden. Het feit dat ik steeds de diagnose kreeg van: 'er is niets mis, we kunnen niets vinden', maakte dat ik steeds meer en meer pijn kreeg.


Ik snapte er niets van en was flink gefrustreerd. Die frustratie gaf als boodschap aan mijn brein dat ze toch iets over het hoofd moesten zien, dat kon niet anders (nu weet ik dat die frustratie mijn brein alleen maar triggerde).


Na de zoveelste ronde Google search kwam ik terecht op de site van BreinMedicijn. Ik heb me ingeschreven voor een proefperiode en de video van Dr. Sarno heeft heel wat eurootjes doen vallen.


Vermits ik ook een pijndagboek bijhield, was ik teruggegaan in de tijd en ik vond er een passage waar ik schreef dat ik een onderzoek had laten doen voor maagzuur door een ph-metrie.


Een sonde die door je neus tot in de maag wordt gezet voor 24 uur. En ik vond die dag een opmerkelijke notitie: geen zenuwpijn vandaag. Terwijl ik elke dag krom liep van de pijn. Dr Sarno zei dat het brein zich maar kon focussen op één ding tegelijk bij TMS. Dus inderdaad, dat onderzoek was zo vervelend dat mijn brein geen tijd meer had om mij zenuwpijn door te sturen.


Deze vaststelling heeft me ervan overtuigd om mij in te schrijven en het online behandelprogramma van BreinMedicijn te volgen. Ik ben nu helemaal door de cursus en zowaar is mijn neuropatische pijn gezakt van een dagelijkse 9/10 naar een 2/10.


Helemaal weg is de aangezichtspijn en de neuropatische pijn nog niet, maar ik hoef niet meer dagelijks met een TENS-apparaat rond te lopen, en de pijn die overschiet, kan ik gemakkelijk wegwuiven en negeren. Ik heb de hulp ook van een psychologe, want alleen kom ik niet door mijn erge trauma's uit het verleden.


Wat mij hier het enorm heeft geholpen is het feit dat ik eindelijk serieus werd genomen, dat er naar mij werd geluisterd, dat ik niet werd bestempeld als een hypochonder.


Als de pijn toch omhoog gaat dan spreek ik hem toe zeggende: maar ga weg, je bent me weer in de luren aan het leggen, ik ben gezond, zie maar hoeveel CT-scans en MRI's en wat nog allemaal dat ik allemaal al heb laten doen zonder één vaststelling dat er iets mis is!


En dat helpt dan weer om de pijn weer te laten zakken. Ik hoop op een dag helemaal pijnvrij en genezen te zijn, maar dankzij deze cursus ben ik helemaal op de goede weg!


Dank Johan en succes aan alle leden!

 

Aangezichtspijn, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, hooikoorts

Ervaring van Addy G.


Beste Johan en Henri,


Dertig jaar geleden kreeg ik nek- en schouderpijn. En kort daarna 1 à 2 dagen per week hoofdpijn en aangezichtspijn, die alleen reageerden op migrainepillen.


Omdat ik in die tijd een drukke, verantwoordelijke baan had als hoofd van een intensive care afdeling en de hoofdpijn mij flink belemmerde in mijn werk, ging ik naar een neuroloog die alleen hoofdpijnpatiënten behandelde.


Ik heb heel veel medicijnen geprobeerd en uiteindelijk bleef er 1 over die in mijn geval het beste werkte. Omdat ik moeilijk 2 dagen per week thuis kon blijven, ging ik toch op zoek in het alternatieve circuit.


Alles heb ik geprobeerd, maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik me erbij neergelegd dat het de rest van mijn leven zo zou blijven.

Totdat ik een half jaar geleden op de website van BreinMedicijn terechtkwam. Ik weet niet meer hoe, want ik heb er niet naar gezocht. Ik denk dat ik er iets over gelezen heb in een tijdschrift.


Wat een eyeopener!!! Ik wist gelijk dat het zenuwbaanpijn (TMS) was, geen twijfel mogelijk. Ook mijn andere klachten zoals darmproblemen, maagproblemen, aangezichtspijn, eczeem, hooikoorts, het klopte allemaal.


Inmiddels heb ik de cursus beëindigd. Ik heb bijna geen klachten meer. Heel soms nog hoofdpijn en van de andere klachten komt er af en toe ook nog een langs, maar dat is van korte duur.


Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog van pijnklachten af zou komen en genezen zou kunnen worden, dus Johan en Henri: enorm bedankt voor het opzetten van deze website en het support en de coachingcalls.


Ik stop nu met het online behandelprogramma en wens iedereen ook een goed resultaat toe.

Online behandelprogramma voor chronische pijn

Wil je ook genezen van je aangezichtspijn of andere langdurige pijnklachten? Start met ons online behandelprogramma en leer hoe je geneest van je chronische pijn.