Kom je maar niet van je langdurige pijn af?

Ontdek onze methode om langdurige pijn te verhelpen. Daarmee kun jij genezen van je chronische pijn. Net als vele anderen die jou voorgingen.

Kom je maar niet van je langdurige pijn af?

 Ontdek onze methode om langdurige pijn te verhelpen. Daarmee kun jij genezen van je chronische pijn. Net als vele anderen die jou voorgingen.

7 jaar

Ervaring in behandeling van langdurige pijn

1200+

Cliënten geholpen

30.000+

Downloads van ons e-book

95,71%

Tevredenheidsscore van onze cliënten

google-reviews-v2024

Probeer de proefversie van ons behandelprogramma

Proefversie
Voor € 1,50 krijg je toegang tot de eerste 7 dagen van het behandelprogramma

Worstel je met langdurige pijn waar maar geen einde aan lijkt te komen?

Heb je chronische pijn waar je maar niet van afkomt? Heb je al van alles geprobeerd om van je pijnklachten te genezen?


Misschien ben je van huisarts naar specialist naar fysiotherapeut gegaan. Of heb je acupunctuur, body stress release, triggerpoint therapie of dry needling uitgeprobeerd. Of ben je zelfstandig op zoek gegaan naar een oplossing, van de ene website naar het andere boek. Mogelijk heb je zelfs een operatie overwogen. Alles in de hoop om van je pijn af te komen.


Grote kans dat het allemaal slechts tijdelijk hielp: de pijn kwam toch weer terug. Of de ene klacht verdween, maar er kwam pijn op een andere plek in je lichaam voor in de plaats. 


Waarschijnlijk ben je in een eindeloze zoektocht beland. Zonder resultaat. En dat zorgt voor teleurstelling, wanhoop en frustratie. 


Je bent één van de ruim 2 miljoen mensen die lijden aan langdurige pijnklachten waar de reguliere gezondheidszorg geen oplossing voor kan vinden. Het probleem is dat meer dan 90 procent van de behandelingen alleen de symptomen bestrijden. Ze maaien als het ware het gras, maar halen de wortels van de pijnklachten niet weg.


Maar onze unieke visie en aanpak helpen jou om inzicht te krijgen in de echte oorzaak van je pijnklachten. Én om deze voorgoed te verhelpen.


Tijd voor een methode die de oorzaak aanpakt én de pijn geneest

Ik spreek uit ervaring. Zelf heb ik dit namelijk ook allemaal meegemaakt. Ik ben Johan van Vliet, medeoprichter van BreinMedicijn. Ruim anderhalf jaar heb ik langdurige pijnklachten gehad. Daarbovenop kreeg ik ook nog een forse burn-out.


null

Johan van Vliet & Henri van de Blankevoort, oprichters BreinMedicijn


Huisartsen en specialisten konden niets vinden. Ook uit de Prescan kwam niets naar voren. Alternatieve zorg gaf hooguit tijdelijke verlichting van mijn pijnklachten.


Uiteindelijk las ik ergens over een andere visie op langdurige pijn, ontwikkeld door een aantal internationale vooruitstrevende professoren en artsen. Zij zagen in de praktijk dat veel mensen via de reguliere behandelingen niet genazen van chronische pijn. Deze artsen beseften dat een andere benadering van langdurige pijnklachten noodzakelijk was.


Uit hun vele onderzoeken bleek dat langdurige pijn niet per se hoeft te ontstaan door een structureel probleem in het lichaam: het kan ook veroorzaakt worden door (onbewuste) stress. De medische term hiervoor is Tension Myositis Syndroom (TMS). Stress veroorzaakt veranderingen in het lichaam die resulteren in pijn. Dit gebeurt vaak volledig onbewust. Dat betekent dat deze pijn zelfs kan ontstaan als je zelf denkt dat je geen stress ervaart. 


Ik bestudeerde alles wat ik kon vinden over deze vernieuwende visie. Ook kreeg ik coaching van een pijnspecialist. Ik leerde dat langdurige pijn blijvend kan verdwijnen door de juiste kennis op te doen, het juiste gedrag aan te leren en de juiste technieken toe te passen. Zo wordt de oorzaak van de pijn namelijk vanuit de wortel verwijderd.


Deze nieuwe technieken paste ik toe op mijn eigen situatie. Binnen een aantal maanden was ik 100 procent blijvend pijnvrij. Zelfs mijn burn-out was enorm verminderd.


Sindsdien heb ik samen met mijn compagnon Henri de beste oefeningen en nieuwste kennis van al deze internationale artsen en professoren voor jou verzameld. We hebben dit verwerkt in het online behandelprogramma van BreinMedicijn. Al vele cliënten zijn dankzij ons programma pijnvrij geworden.


En ook jij kunt hiermee aan de slag. Ook jij kunt zo pijnvrij worden. Want wat ik kan, en wat onze cliënten kunnen, kun jij ook. Echt waar.

Meer over onze visie en werkwijze

Wil je meer informatie over genezen van langdurige pijn? We vertellen graag meer over onze werkwijze en hoe je kunt omgaan met (onbewuste) stress en emoties.

Ervaringen van cliënten

Klachten: fibromyalgie, schouderpijn, arm- en duimpijn

null

Caroline Tuijn (47 jaar)

Dertig jaar geleden ontstonden bij mij op mijn zestiende de eerste tekenen van chronische pijn in de vorm van fibromyalgie. Vanaf deze diagnose is het van kwaad tot erger gegaan, omdat - zoals ik nu weet - mijn brein gebruikmaakte van deze stempel om emoties te onderdrukken door middel van afleiding in de vorm van pijn.


Naast de fibromyalgie ontstond er zo'n acht jaar geleden een hevige pijn in mijn rechterhand, arm en schouder.


Ik heb werkelijk elke specialist, therapeut, regulier en alternatief, bezocht. Niets hielp en elke echo, röntgen of MRI wees uit dat er fysiek niets mis was.


De pijn werd zo ondraaglijk dat ik mijn beroep niet meer kon uitoefenen en ik mijn bedrijf moest verkopen. Zonder inkomen en afleiding zat ik thuis en nee.... rust hielp absoluut niet, en ik zag het leven niet meer zitten.


Totdat ik via een geweldige zorgverlener gewezen werd op de site van BreinMedicijn en het werk van Dr Sarno. Ik ben gaan lezen, filmpjes kijken en het was alsof het licht aan ging!


Ik herkende me zó in alle verhalen... alleen dat was al een verademing.


Ik heb me vrijwel direct aangemeld voor de online training van BreinMedicijn. Ongelooflijk maar waar, merkte ik na een week al verbetering en binnen twee maanden was ik pijnvrij! En dat ben ik nu 5 maanden na het starten van de training nog steeds.


Volledig pijnvrij, elk moment van de dag. Na 30 jaar doffe ellende en me aanpassen aan mijn lijf kan ik gewoon doen waar ik zin in heb. Ik kan onbelemmerd mijn werk doen en meer.
 

Dus... JA! Ik raad BreinMedicijn aan aan iedereen die langer dan een half jaar met chronische pijn rondloopt.
 

Mijn dank is groot (LOVE) 

Klachten: hernia, peesontstekingen, rugpijn, migraine, prikkelbaredarmsyndroom

Sarah Mener (25 jaar)

Ik heb mijn leven aan dit programma te danken! En dat bedoel ik echt letterlijk.


Ik was zo ziek voor ik met dit programma begon dat ik niks kon. Ik kon niet werken, nauwelijks huishoudelijke dingen doen. Ik was vaak ziek in bed. Mijn toekomst zag er niet prettig uit. En dat op mijn 25e..


Ik ben bij dit programma uitgekomen toen ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn rugpijn.


Ik heb van alles geprobeerd, epidurale spuiten, revalidatie en een speciaal rugschool programma. Ook hielpen buikspieroefeningen en osteopathie niet.


Alles hielp alleen op korte termijn. Toen ik geen rugpijn had, had ik last van zware maagontstekingen, peesontstekingen, prikkelbaredarmsyndroom, ik kreeg vaak blaasontsteking en migraines.


Op een gegeven moment verloor ik hoop. Welke 25-jarige heeft zoveel gezondheidsklachten zonder redenen? Ik schaamde me al om mijn kennissen te vertellen dat ik ziek was, omdat de reactie altijd was: ''alweer?''. 


Totdat ik dit programma vond. En alles was me snel duidelijk. Ik durf te zeggen dat het een nieuwe start in mijn leven was.


Ik heb al maanden helemaal geen pijn, ik ben blij en durf de wereld aan.


Ik doe alles wat ik leuk vind zonder te moeten bang zijn voor mijn rug of pezen. Ik voel me vrij. Het is een fantastisch gevoel! Ook ben ik veel meer bewust van mijn emoties en voel ik me gezonder in de geest.


De manier van denken en omgaan met pijn heeft me ook geholpen bij het omgaan met stress en andere moeilijkheden. Super bedankt Johan voor dit fantastische programma! Ik hoop dat je velen hiermee kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Benieuwd of jij ook kunt genezen met deze methode? 

Als je één of meerdere van de volgende chronische of langdurige pijnklachten hebt, kunnen wij je helpen.


 • Rug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: onder andere (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, aspecifieke lage rugpijn, ischias, verwaarloosde ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers- en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom of zonder gevonden oorzaak.
 • Nek-, schouder-, (boven of onder)arm-, elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: onder andere pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, Thoracic outlet syndroom, impingement schouder of zonder gevonden oorzaak.
 • Pijn in het hoofd: onder andere spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn (tandpijn en kiespijn, niet gerelateerd aan gaatjes), oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen (tinnitus), bijholteontstekingen (sinus) of zonder gevonden oorzaak.
 • Buik- en borstpijn: onder andere prikkelbaredarmsyndroom, reflux en brandend maagzuur of zonder gevonden oorzaak.
 • RSI/CANS-pijnklachten: onder andere carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfarm, tennisarm, WhatsApp-vinger, muisarm, skiduim, peesontstekingen en aspecifieke RSI.
 • Pijn in je hele lichaam: onder andere fibromyalgie of zonder gevonden oorzaak.
 • Overige pijnaandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, chronisch vermoeidheidssyndroom (cvs), triggerpoints, pijnlijke spieren, Mortons neuroom, syndroom van Tietze, neuropathie (CIAP), zenuwpijn, allergieën, terugkerende en overdruksyndroom en Tarlov-cysten.
 • Onverklaarbare en onbegrepen pijn: Somatische Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) en Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK).

Start met de proefversie van ons behandelprogramma

Meer over de proefversie
Voor € 1,50 krijg je toegang tot de eerste 7 dagen van het behandelprogramma

De juiste oorzaak + de juiste kennis + de juiste technieken =

eliminatie van langdurige pijn

Al meer dan 4 jaar ondersteunen wij mensen met langdurige pijn. Inmiddels hebben we al meer dan 700 mensen geholpen om pijnvrij te worden of de klachten (drastisch) te verminderen. Zij kunnen eindelijk weer werken, sporten, normaal slapen en  genieten op het terras.


Met ons behandelprogramma leer je om op een gezonde manier om te gaan met onbewuste stress en emoties. Hiervoor bieden we je heldere theorie en praktische technieken. Je leert wat je moet doen, hoe je dit doet en waarom deze methode zo goed werkt.

Dit krijg je in ons online behandelprogramma


null
 Een korte impressie van ons online behandelprogramma


nullWekelijkse coaching van een expert in chronische pijn

coaching breinmedicijn

Iedere week een online vragenuur

We vinden het heel belangrijk om je zo goed mogelijk te begeleiden in een leven zonder pijn. Daarom bieden we iedere week een gratis vragenuur aan. Deze online sessie kun je vrijwillig bijwonen als je ons behandelprogramma of de proefversie volgt.


Onze chronische pijnexperts beantwoorden dan al je vragen over het programma of je persoonlijke proces. Deze online begeleiding is optioneel. Toch raden we je aan om de coaching calls ook bij te wonen als je zelf geen vragen hebt. De vragen van anderen kunnen jou namelijk ook nieuwe inzichten geven. Dit helpt je verder op weg naar genezing. 

1-op-1 coachingsessies op aanvraag


Loop je vast? Heb je een duwtje in de goede richting nodig? Wij helpen je graag weer op weg. In een 1-op-1 coachingsessie kun jij al je vragen stellen aan een van onze experts in chronische pijn. Met een frisse blik geven we je advies en nieuwe inzichten. Zo ga je vol goede moed weer aan de slag. 


Voor zo'n 95% van onze cliënten is ons volledige behandelprogramma meer dan voldoende om van hun (pijn)klachten af te komen. Maar soms biedt een persoonlijk gesprek de uitkomst. Daarvoor zijn deze persoonlijke calls ideaal. Een sessie duurt 45 minuten en kost €75,-. Is dit iets voor jou? Stuur ons dan een mail. 

Online begeleiding van ervaringsdeskundige
Begeleiding van specialist, ervaringsdeskundige en coach Johan van Vliet. Hij beantwoordt binnen 24 uur al je vragen.
Het online behandelprogramma
Gestructureerde online cursus van 90+ dagen, gericht op het verhelpen van je pijn.
BreinMedicijn-community
Leer van elkaar, help elkaar, deel je successen en vind steun. Je kunt je vragen ook privé aan ons stellen.

De voordelen van ons behandelprogramma

Vaak al snel een blijvend resultaat

Al na enkele weken, of hooguit maanden, kun je blijvend pijnvrij worden. Binnen de eerste maand nemen de (pijn)klachten vaak al met 50 procent af.

Gestructureerd behandelprogramma

We bieden een gestructureerd en praktisch online programma van 90+ dagen. Je krijgt dagelijks duidelijke instructies om het geleerde in de praktijk te brengen. Ga aan de slag met video’s, printbare instructies en hand-outs.

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 24 uur beantwoorden we al je vragen. Vaak zelfs al binnen een paar uur. Stel je vragen in onze online community, of stuur ons een privébericht via de chat.

Compleet én efficiënt programma

Dit is het meest complete online behandelprogramma voor chronische pijn dat er is. En het werkt. De succesverhalen van onze cliënten zijn daar het bewijs van.

Persoonlijke aandacht en begeleiding van een ervaringsdeskundige

We geven je de aandacht en begeleiding die je nodig hebt om van je pijnklachten af te komen. We doen dit onder andere door live coaching via een wekelijks online vraag- en antwoord uur. 

Geen wachttijd: 

direct van start

Je kunt binnen 5 minuten al beginnen met het online programma. Waar ter wereld je ook bent. Het enige wat je nodig hebt,

is een internetverbinding.

Praktisch en actiegericht

Alleen leren of lezen over chronische pijn leidt tot geen of zeer weinig resultaat. Het is tijd voor actie. Wij helpen je om niet alleen maar dingen te leren, maar ook om het geleerde direct toe te passen.

Anti-terugval-garantie

Kom je er niet uit? Loop je vast? Wij staan voor je klaar. We helpen je weer op weg naar een pijnvrij leven. Dit kan zowel online als telefonisch. 

Wetenschappelijk onderbouwd door de beste medici

Ons programma is gebaseerd op een wetenschappelijke behandelmethode van internationale professoren en artsen. Zij zagen dat reguliere behandelingen onvoldoende effect hadden en ontdekten hoe je de échte oorzaak van chronische pijn geneest.

Klantervaringen

Marjolein L

Mireille 

(44 jaar)

Ik kan de gewone dingen weer doen

Ik ben jarenlang belemmerd geweest door ernstige pijn in mijn onderrug en heup. De artsen hadden artrose in mijn heup geconstateerd en gaven aan dat ik met de pijn zou moeten leren leven. Ook fysiotherapie en het trainen van mijn rug en beenspieren had weinig nut.

Ik kon gelijk beginnen met het behandelprogramma en alles werd tiptop in orde voor mij geregeld.

Na twee maanden ben ik nu dankzij BreinMedicijn eindelijk vrij van mijn pijn en ook nog eens voor een betaalbaar bedrag!


Ik kan weer zonder pijn sporten en mijn kinderen optillen en naar school brengen.

Joke W.  (59 jaar)

Ik kon vanwege de pijn niet eens meer een appel schillen

Door de praktische technieken van het BreinMedicijn behandelprogramma heb ik geen last meer van het carpaal tunnel syndroom, triggerfinger, migraine en nekpijn.

Ik kan nu na 3 maanden eindelijk weer normaal schrijven met een pen en zonder pijn de aardappels schillen.

Annemarie van Dam (62 jaar)

De artsen wisten zich geen raad

Door de zeer fijne persoonlijke begeleiding ben ik dankzij deze behandelmethode in drie maanden tijd genezen van ischias, candida, prikkelbaredarmsyndroom en diverse allergieën.

Wat ik vooral fijn vond is dat ik alle vragen kon stellen die ik wilde en niets was gek of raar en ik kreeg ook netjes binnen een dag antwoord.

Heel soms heb ik nog een klein beetje last van ischiasklachten maar dit stelt totaal niets meer voor van wat het was.

Benieuwd of BreinMedicijn iets voor jou is? Start met de proefversie 

Meer over proefversie
Voor € 1,50 krijg je toegang tot de eerste 7 dagen van het behandelprogramma

Onderdelen van het behandelprogramma

Fase 1: de juiste kennis opdoen en de échte oorzaak achterhalen

 • Je doet in deze fase veel zelfinzicht op. Je leert alle factoren herkennen die je pijn in stand houden. Ook leer je hoe je deze kunt elimineren.
 • Je leert alles over de oorzaak van je langdurige pijn. We leggen je haarfijn uit wat stress daarmee te maken heeft.
 • Je leert wat je moet doen om van je klachten af te komen. We leggen je uit waarom deze methode zo goed werkt en heeft gewerkt voor anderen.
 • Je leert effectieve technieken om de juiste kennis in de praktijk te brengen. Zo krijg jij de mindset die nodig is om het vertrouwen op te bouwen. Dit is cruciaal om pijnvrij te worden.                          
 • Je leest succesverhalen van patiënten die in detail beschrijven welke klachten ze hadden, hoe ze beter zijn geworden en hoe dit ook voor jou kan werken.                                                                         
  • Je leert waarom naar de psycholoog gaan, een (manueel) therapeut bezoeken of een operatie ondergaan, alleen de symptomen bestrijdt en de pijn niet definitief elimineert.                                                                  
  • De meeste cliënten ervaren na fase 1 al 50 procent verbetering van hun pijnklachten.

Fase 2: factoren elimineren die jouw pijn in stand houden

 • In deze fase ontdek je welke triggers bij jou pijn veroorzaken en hoe je deze feilloos uitschakelt.
 • Je leert hoe lichaam en geest jouw lichamelijke pijn veroorzaken. We geven je handvatten om dit weer ongedaan te maken.
 • We leggen je helder uit waarom het trainen van spieren of ontzien van jouw lichaam niet werkt. In deze fase leer jij oefeningen waarmee de pijn wél weggaat.
 • Je krijgt oefeningen om gedrag dat pijn in stand houdt om te zetten naar gedrag dat pijn elimineert. Dit leidt al snel tot minder pijn.

Fase 3: stress in je lijf verminderen

 • Je leert dat stress en het opkroppen van emoties de onderliggende oorzaken zijn van je pijn. We geven je wetenschappelijk bewijs voor hoe dit jouw pijn veroorzaakt.                                                                                               
 • Je krijgt de beste technieken aangereikt om stress en emoties uit je lijf te laten wegvloeien. Hiermee stop je als het ware de brandstofaanvoer voor je pijn. We begeleiden je zo om je pijn definitief op te lossen.

Toegang tot onze community met gelijkgestemden

null


In het online behandelprogramma bieden we je professionele en persoonlijke coaching. 

We begeleiden je op twee manieren: via wekelijkse online coaching calls en in onze online community.


 Tijdens het wekelijkse coaching uur beantwoorden we live al je vragen over ons behandelprogramma. Onze online community bestaat uit deelnemers die ook bezig zijn met het behandelprogramma. Zo kom je in contact met gelijkgestemden. Een voorbeeld van de community zie je hierboven.


In deze community kun je vragen stellen, kennisdelen, successen vieren en ervaringen wisselen. Binnen 24 uur beantwoorden we je vragen en helpen we je weer op weg.


Liever anoniem blijven? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik dan bijvoorbeeld een andere naam in de community, zodat je alsnog je vragen kunt stellen. Of stel ze aan ons via de chat. Dan ziet alleen het team van BreinMedicijn je berichten.


Je kunt ook aanvullende individuele 1-op-1 coachingsessies boeken. De kosten hiervan zijn op aanvraag. Het programma is echter zeer compleet, dus hoogstwaarschijnlijk heb je deze aanvulling niet nodig.

Rug- en nekpijn


BreinMedicijn bedankt, ik kan iedereen dit behandelprogramma aanbevelen.


Doe goed onderzoek en doe wat het programma zegt. Geloof in dit programma en je gaat resultaten boeken.


Zo heb ik het zelf ervaren en ben al verlost van veel rug-, nekpijn en trauma's die veroorzaakt werden door onderdrukte emoties en stress. Succes iedereen!
John Mieras (61 jaar) 
Uitstralende pijn vanuit de rug naar heup en/of billen, benen, knie, kuit en voet


Ik ben Henk en ik ben 60 jaar. Ik ben ruim 32 jaar ondernemer en actief sporter. Ik had last van terugkerende piriformis- en ischiasklachten. Ben lichamelijk topfit.


Na een paar dagen dat ik met het online behandelprogramma begonnen was had ik door dat ik op het juiste spoor zat en begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen.


En nu, eind februari en... pijnvrij! Af en toe nog een tegensputtering, dan voel ik iets pijn in m'n been, maar door de oefeningen te doen verdwijnt het zeer snel, ongelooflijk.

Henk Lanters (60 jaar)

Tarieven

Proefversie behandelprogramma

Risicovrij uitproberen (70% kiest dit)

€ 75,-

€ 1,50 eenmalig (tijdelijk)
BreinMedicijn Behandelprogramma
 • Probeer de eerste 7 dagen van ons behandelprogramma voor chronische pijn voor slechts € 1,50.
 • Je krijgt 7 dagen lang toegang.
 • Je zit nergens aan vast: de toegang tot de proefversie stopt automatisch na 7 dagen.
 • Al meer dan 2.000 keer besteld!
 • Dit is een tijdelijke actie - normale prijs is eenmalig € 75,-.
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Online begeleiding van een ervaringsdeskundige en pijnspecialist in de community.
 • Wekelijks een online coaching call met onze experts die jouw vragen direct beantwoorden.
 • Niet-goed-geld-teruggarantie.
 • De beste manier om ons behandelprogramma te proberen!

Volledige behandelprogramma 

Veilige keus (30% kiest dit)

€ 90,-
€ 75,- per maand
BreinMedicijn Behandelprogramma
 • Maandelijks opzegbaar.
 • Al meer dan 500 keer besteld.
 • Het bedrag van € 75,- wordt per maand afgeschreven. Dit stopt als je opzegt.
 • Toegang tot het volledige online behandelprogramma voor chronische pijn.
 • Het totale programma duurt 90 dagen. Het bevat dus 3 maanden aan leerzame inhoud.
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Persoonlijke online begeleiding van een ervaringsdeskundige en pijnspecialist in de community.
 • Wekelijks een live online coaching call met onze experts die jouw vragen direct beantwoorden.
 • Alle sterke punten uit onze 1-op-1 sessies. Zonder de hoge kosten.
 • Tussen de 6 weken tot 3 à 4 maanden kun jij pijnvrij zijn. Het exacte resultaat verschilt per persoon. 
 • Het programma volg jij op je eigen tempo.
 • 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
BreinMedicijn Behandelprogramma
€ 450,-
€ 297,-


Aanbieding: 6 maanden toegang tot het volledige behandelprogramma

 • Betaal slechts voor 4 maanden en krijg 6 maanden toegang. Dat is een korting van € 153,-! 
 • Al meer dan 500 keer besteld.
 • Liever betalen in termijnen? Dat kan! Betaal in zes termijnen van € 49,50.
 • Toegang tot het volledige online behandelprogramma voor chronische pijn.
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Persoonlijke online begeleiding van een ervaringsdeskundige en pijnspecialist in de community.
 • Wekelijks een live online coaching call met onze experts die jouw vragen direct beantwoorden.
 • Alle sterke punten uit onze 1-op-1 sessies.
 • Het totale programma bestaat uit 90 dagen. Het bevat dus 3 maanden aan waardevolle inhoud.
 • Tussen de 6 weken en 3 à 4 maanden kun jij pijnvrij zijn. Het exacte resultaat verschilt per persoon.
 • Volg het programma op je eigen tempo.
 • Deze aanbieding is ideaal als je vooraf wil weten hoeveel geld je eraan kwijt bent. Bovendien kun je er zo rustig de tijd voor nemen.
 • 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Twijfel je nog? 

Probeer onze proefversie voor 7 dagen!

Wil je wel van je langdurige pijn af, maar wil je liever eerst even kijken of onze online behandelmethode wel echt iets voor je is?


Probeer ons programma 7 dagen uit. Ervaar zo zelf of het je ligt.


Krijg nu tijdelijk toegang voor € 1,50 in plaats van € 75,-. Dit is een eenmalig bedrag en dus geen abonnement.

Bestel het programma en start direct


 • Snel van start met het programma? Klik op 'naar bestellen', plaats je bestelling, kies je betaalmethode en reken af. 
 • Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Daarin staan jouw inloggegevens, de benodigde bestanden en de instructies om te beginnen.
 • Ga gelijk van start: log in en begin met het online behandelprogramma. Je hoeft nergens op te wachten!

   

Veelgestelde vragen over het Online Behandelprogramma (klik op een vraag om het antwoord te zien)

Ik woon niet in de buurt van Amersfoort. Hoe kan ik geholpen worden?

Ons behandelprogramma is volledig online en eventueel telefonisch. U hoeft daardoor niet te reizen en dat scheelt u tijd en geld.

Wij hebben ondervonden dat er geen verschil is in effectiviteit tussen 1 op 1 sessies of het volgen van een online variant.

Dat laatste is ook nog eens velen malen goedkoper.

Zit er aan de proefversie geen verplichtingen (vrijblijvend) of abonnement vast?

De proefversie is 100% vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Na 7 dagen verloopt de toegang tot de proefversie en eindigt de proefperiode en worden er daarna geen bedragen van uw rekening afgeschreven.

Kan ik losse 1 op 1 face to face coachingsessies bij het online behandelprogramma aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Echter, is ons online behandelprogramma zo compleet dat bijna niemand dit tot nog toe nodig heeft gehad.

Ps. een telefonisch 15-30 minuten op weg help gesprek is uiteraard kosteloos, dit doen we soms wanneer een specifieke vraag online niet naar tevredenheid kan worden beantwoord.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, we bieden een 30 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op ons online behandelprogramma.

U kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of ons behandelprogramma wat voor u is.

Wanneer gaat het abonnement in?

Bij bijvoorbeeld een maandabonnement gaat de maand in op de dag van de aankoop en de eerste maand eindigt 30/31 dagen later.

Bijvoorbeeld u sluit het abonnement af op 4 maart, dan eindigt de eerste maand op 3 april en begint de tweede maand op 4 april.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten/opzeggen?

Heeft u een 6 maanden toegang afgesloten? Dan hoeft u niets te doen, want na 6 maanden stopt dat automatisch.

Bij het doorlopende maandabonnement abonnement dient 7 dagen voordat de abonnementsperiode eindigt, opgezegd te worden. Dit kan d.m.v. het sturen van een mail met daarin de vermelding dat u wilt opzeggen.

Als u een maandabonnement afsluit op 5 maart dan eindigt de eerste maandperiode op 4 april. Als u na de eerste maand wilt opzeggen dan dient u uiterlijk 29 maart op te zeggen en dan zal de termijn voor de tweede termijn geannuleerd worden en eindigt uw abonnement op 4 april.

Wanneer u het abonnement niet opzegt, dan loopt het abonnement en daarmee de maandelijkse afschrijvingen gewoon door. Dit werkt hetzelfde als bij een abonnement op een tijdschrift of bij de sportschool. Als u het programma niet gebruikt maar niet opzegt, dan loopt het abonnement en de bijbehorende afschrijvingen gewoon door.

Mocht u door ernstige langdurige ziekte of andere uitzonderlijke omstandigheden niet instaat zijn om het programma verder te doorlopen?

Mail ons via info@brein-medicijn.nl en we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen. Geef dit wel graag van te voren aan en niet maanden achteraf.

Wat gebeurt er als ik stop?

Als u stopt met het behandelprogramma dan verliest u toegang tot het Online Behandelprogramma, de Community, begeleiding en daarmee alle inhoud van het online behandelprogramma.

Wat is de duur van het online behandelprogramma?

Het programma duurt ongeveer 3 maanden. Er zit namelijk voor minimaal 3 maanden opdrachten, video’s oefeningen enz. in. U mag er zolang doen als u wilt. De gemiddelde duur van het programma is ongeveer 3 a 4 maanden.

Sommige doen er 4 of 5 maanden over, dit alles hangt af van hoeveel tijd u dagelijks kunt en wilt besteden, maar ook hoe snel uw klachten minder worden want dit verschilt per persoon. Elk mens is namelijk uniek.

Het programma is op eigen tempo.

Hoe weet ik of jullie behandelprogramma voor mij wél werkt? Ik heb al zoveel andere behandelingen geprobeerd.

Als u onze chronische pijn test heeft gedaan en hieruit blijkt dat onze behandelmethode geschikt is dan kunnen we met grootte nauwkeurigheid zeggen dat onze behandelmethode bij u werkt.

We kunnen dit zo nauwkeurig bepalen omdat alle clienten waar onze behandelmethode bij werkt vergelijkbare kenmerken vertonen. Na het doen van de pijn test raden we aan om ons gratis ebook lezen. Na het lezen van dit E-book begrijpt u waarschijnlijk beter waarom uw voorgaande behandelingen niet hebben gewerkt.

We begrijpen dat u twijfels heeft en dat u misschien bang bent om weer teleurgesteld te worden. Om die reden geven wij op het online behandelprogramma een 30 dagen niet goed, geld terug garantie om wanneer u niet tevreden bent, u gewoon u geld terug krijgt.

Daarnaast bieden wij een proefversie aan van het online behandelprogramma, inclusief begeleiding en toegang tot de community. Deze versie is exact dezelfde versie en hiermee kunt 7 dagen lang voor een zeer laag eenmalig bedrag het online programma uitproberen.

Helpt een online behandelprogramma wel?

De meest effectieve oefeningen en technieken uit onze 1 op 1 sessies hebben we gebruikt om een effectief en compleet online behandelprogramma te maken.

In combinatie met uitleg video's en gerichte praktische oefeningen, begrijpt u makkelijk de essentie van het verhaal.

Hierdoor is online leren heel eenvoudig en praktisch. Daarnaast is ons online behandelprogramma al uitgetest en is net zo effectief gebleken als de 1 op 1 sessies.

Bij een online behandelprogramma moet ik toch alles zelf doen?

U moet het zelf doen maar we laten u niet aan uw lot over. In de community is er ruimte voor uw persoonlijke vragen over uw herstel.

Hier is dagelijks een professionele therapeut/coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat u bij het 1 op 1 persoonlijke Breinmedicijn behandelprogramma het uiteindelijk ook zelf moest gaan doen.

U kunt in de community vragen stellen die een coach zal beantwoorden. U kunt ook via het chatprogramma, waar niemand kan meelezen, mij vragen stellen mocht u dit nodig hebben.

Kortom u wordt niet aan uw lot over gelaten en mocht er iets zijn wat een telefonisch gesprek van 15 minuten nodig heeft dan is dat kosteloos.

Hoeveel tijd kost het om het online behandelprogramma te doen?

We zijn 100% expert en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn. We snappen uw situatie dus. U kunt op uw eigen wijze en op uw eigen tempo leren.

De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. U bepaalt het tempo!

We adviseren u om ongeveer 30 minuten en maximaal 60 minuten per dag tijd te besteden aan het behandelprogramma , dit is nodig omdat het anders uw herstel in de weg kan gaan staan.

Al zitten er voldoende rustdagen in de cursus.

Als ik medicatie gebruik is dit behandelprogramma dan wel geschikt voor mij?

Ja, als u medicatie gebruikt dan is dit programma geschikt voor u.

Als u pijnstillende medicatie gebruikt dan adviseren wij om dit in overleg met uw behandelend arts af te bouwen naarmate uw pijn door het behandelprogramma minder wordt.

Als u namelijk de pijnstillende medicatie niet afbouwt dan is uw lichaam medicijnafhankelijk en zal de pijn telkens worden getriggerd en de pijn kan naar verloop van tijd resistent worden tegen de pijnmedicatie en dan zal u nog sterkere medicatie nodig hebben.

Dit is de reden dat wij aanraden uw pijn medicatie af te bouwen wanneer u ons behandelprogramma volgt maar doe dat wel in overleg met uw behandelend arts. Wij zijn namelijk geen medicijn experts en kunnen u daarin niet adviseren.

Hoe gaat het online behandelprogramma te werk?

Het online behandelprogramma bevat educatie, trainingsvideo’s, seminars, hand outs, praktische oefeningen.

Er zijn 3 componenten en fasen in het online behandelprogramma.

U leert in de eerste fase waardoor u pijn precies ontstaat, wat dat met u te maken heeft, waarom u pijn heeft, wat u er tegen kunt doen en dat u daadwerkelijk van uw pijn af kunt komen.

Het legt als het ware het fundament om uiteindelijk de oefeningen en technieken juist te kunnen uitvoeren. Het mooie is dat tijdens deze fase veel cliënten al een aanzienlijke vermindering in hun klachten ervaren.

In de tweede fase leert en past u toe hoe u de angst voor klachten overwint, revalideert en weer dingen leert doen die u nu niet meer kunt doen vanwege uw klachten.

Dit deel bevat educatie en praktische oefeningen en technieken om uw gedrag t.a.v. de pijn te veranderen wat uw klachten niet alleen zullen verminderen maar ook weer de activiteiten laat doen die u nu niet meer kunt doen.

De derde fase is de fase waar de focus compleet ligt op de praktijk; waarin oefeningen en technieken worden uitgelegd, waarmee u onderdrukte emoties leert ervaren en ook aanleert dit voortaan te doen.

Hierdoor zullen als zeer belangrijk bijproduct de pijnklachten aanzienlijk minder worden en/of verdwijnen.

Ik heb geen ernstige trauma’s meegemaakt en ik onderdruk geen emoties; is het online behandelprogramma dan wel voor mij geschikt?

U hoeft geen trauma’s te hebben gemaakt om pijnklachten te krijgen. Pijnklachten komen niet perse door een onverwerkt trauma.

Onderdrukte emoties veroorzaken chronische pijnklachten (ernstige ziekten, breuken, zenuwschade uitgesloten) en de grootste factor waarom dit gebeurd is vanwege iemands karaktereigenschappen.

Bijvoorbeeld perfectionistisch, people pleaser, mensen naar de zin maker, zeer zorgzaam, moralistisch, zeer gedreven, zorgenmaker.

Als u 1 of meerdere van die persoonlijkheidskenmerken heeft dan is dat de reden waarom u emoties onderdrukt.

Daarnaast geeft het dagelijks leven genoeg stressvolle momenten om genoeg emoties te onderdrukken om het pijnproces (psycho-fysiologisch syndroom) op te starten.

Ik heb al gewerkt aan mijn emoties, is dit programma dan wel iets voor mij?

Als u nog steeds pijn heeft en er is niets ernstigs aan de hand, zoals hart en vaat zieken, auto immuun ziekten, kanker etc. Dan betekent dit dat u waarschijnlijk nog niet geleerd hebt om in volledig contact te staan met uw emoties en uw lijf.

Daarnaast bestaat ons programma uit 3 pijlers. Mindset, gedrag en emoties. Alle drie zijn ze even belangrijk zonder de juiste mindset en gedrag kunt u zelfs alle emotie voelen en toch pijn hebben, omdat ze alle drie net zo belangrijk zijn. Onder inhoud van ons programma op de pagina over het online behandelprogramma leggen we dit nog verder uit.

Als u het echt wilt weten of ervaren dan raden wij onze proefversie aan, dan zult u gauw genoeg ervaren of het online behandelprogramma iets voor u is.

Wat is het verschil tussen een psycholoog en BreinMedicijn?

Een psycholoog kan u zeker helpen om uw onderdrukte emoties te voelen.

Echter, leert u niet om dit voortaan zelf te doen. U krijgt als het ware vis, maar leert niet zelf te vissen.

U blijft hiermee afhankelijk van een psycholoog en wij van BreinMedicijn hebben o.a. als doel dat u ons op een gegeven moment niet meer nodig heeft en zelf heeft leren vissen.

Verder ontbreekt de juiste noodzakelijke educatie over uw pijnklachten bij een psycholoog.

Het vergt niet alleen maar het voelen van onderdrukte emoties, maar ook uw gedrag en manier van denken ten aanzien van de pijnklachten dient te veranderen.

Als u bijvoorbeeld angstig blijft voor de klachten en geen revalidatieplan (gedrag) heeft dan is de kans zeer groot dat u niet (blijvend) van uw pijnklachten afkomt.

Ons programma behelst een stap voor stap gestructureerd plan om uw klachten te elimineren.

BreinMedicijn geeft u vis en leert u vissen, zodat u in staat gesteld wordt om uiteindelijk zonder onze hulp pijnvrij te blijven.

In ons ebook gaan wij hier ook op in.

Ik heb geen chronische of langdurige pijn, ik heb gewoon pijnklachten en is dit online behandelprogramma dan wel geschikt voor mij

Als u pijnklachten heeft die u al weken of maanden of jaren lang heeft, dan heet dat langdurige of chronische pijn. Dit geldt ook als u bijvoorbeeld eerst hoofdpijn of Ischias had en nu heeft u i.p.v. daarvan nekpijn of een andere pijnklacht.

Als u langer dan een aantal weken pijn heeft die niet minder wordt naar verloop van tijd dan heet dat langdurige of chronische pijn.

Wat is het verschil tussen BreinMedicijn en een pijnkliniek of het Rughuis.

Het rughuis heeft een multi disciplinaire aanpak. Zij focussen op een gedragsmatige en fysieke aanpak van pijnklachten. Zij leren u net als pijnklinieken omgaan met uw pijnklachten en hooguit een lichte vermindering van klachten.


BreinMedicijn focust op stress en onderdrukte emoties welke de hoofdoorzaak zijn van veel pijnklachten. Daarnaast leren wij mensen een mindset en gedrag d.m.v. educatie, die het lichaam signalen geeft dat het gezond is en niet stuk.

Het is een wetenschappelijk feit dat wanneer mensen denken dat ze iets mankeren dat dit in zichzelf al symptomen geeft. Fysotherapie, manuele therapie en lichaamsversterkende oefeningen geven uw lijf juist de indruk dat u iets mankeert of zwak bent.

Onze visie is dat het menselijk lichaam uitstekend in staat is zichzelf te genezen en wanneer pijnklachten aanhouden terwijl er niets ernstigs aan de hand is, dan heeft in de meeste gevallen te maken met onderdrukte emoties en stress die spieren, pezen en zenuwen aantast.

Als u wilt weten en ervaren wat het verschil is dan raden we u aan om onze proefversie te bestelen. Daar krijgt u in 7 dagen een zeer goede indruk wat het is en of u het voor u geschikt vindt.