Tijdelijke welkomstaanbieding 30% korting op de eerste maand van ons Online Behandelprogramma.
Deze actie loopt nog:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ga naar de aanbieding

In 4 stappen naar een leven
zonder chronische pijn?

Wordt blijvend pijnvrij met ons beproefde online behandelprogramma

In 4 stappen naar een leven zonder chronische pijn?

Wordt blijvend pijnvrij met ons beproefde online behandelprogramma

Bewezen behandelprogramma

10.000+ mensen met chronische pijn zijn door deze behandelmethodiek verlost van hun pijn.

Professionele begeleiding

Alle sterke punten uit ons persoonlijk behandelprogramma hebben we gebundeld in een online behandelprogramma.

Heeft u het gevoel dat u alleen staat in uw worsteling met chronische pijn?

Heeft u het gevoel dat u nooit meer van uw chronische pijn af komt? Dat u zich niet begrepen voelt door de gezondheidszorg?

Wordt u beperkt in uw dagelijks leven en heeft u al diverse behandelingen geprobeerd zonder blijvend succes?

Wellicht heeft dit u al veel tijd en geld gekost.


Als u zich hier (deels) in herkent en definitief van uw pijn wilt genezen dan hebben wij dé oplossing voor u.

Mijn naam is Johan van Vliet, chronische pijn coach, ervaringsdeskundige en mede eigenaar van BreinMedicijn (zie foto hieronder).


Wij hebben jarenlange praktijkervaring in het structureel oplossen van chronische pijnklachten en weten daardoor wat niet en wat wél werkt.

10.000+ mensen met chronische pijn zijn vanuit Amerika door deze behandelmethode verlost van hun pijn. Een behandelmethode die in Amerika ooit is gepionierd door professor en pijnspecialist dr. Sarno. In Amerika wordt deze behandelmethode al jaren gebruikt en is daar zeer succesvol. 


Op de website www.thankyoudrsarno.org staan meer dan 100 recensies van oud clienten van dr. Sarno in Amerika die zijn geholpen door deze behandelmethode. Die website is opgericht door voormalige patiënten van dr. Sarno en is volledig non-profit.


BreinMedicijn heeft op basis van deze behandelmethode al tientallen mensen geholpen om van hun chronische pijn af te komen.

Bekijk gerust eens de reviews op onze website.  Wat ik kan en zij kunnen ... kunt u ook! En wij helpen u...

Naar aanleiding van het helpen van onze cliënten kwamen we erachter dat een online variant net zo goed kan werken als ons Persoonlijke behandelprogramma met daarin de individuele 1 op 1 coaching sessies. De prijs voor het Persoonlijke behandelprogramma met daarin de individuele 1 op 1 coaching sessies was namelijk tussen de €750,- en € 1.945 euro.


Vervolgens hebben we het online behandelprogramma verder uitontwikkeld. In het online behandelprogramma hebben we de kosten voor ons behandelprogramma enorm kunnen verlagen zonder kwaliteit in te leveren. 


We hebben hiermee onze kennis en ervaring van ons 1 op 1 behandelprogramma gecombineerd in een online chronische pijn behandelprogramma met professionele online begeleiding en stimulans binnen een community van gelijkgestemden.


Met ons online behandelprogramma kunt u volledig pijnvrij kunt worden maar ook blijven. Ons online behandelprogramma is vanwege de lage prijs ook nog eens voor iedereen toegankelijk.


Mocht u tijdens het online behandelprogramma toch nog behoefte hebben aan

1 op 1 coaching met één van onze pijncoaches dan is dit ook mogelijk. Losse coaching sessies zijn op aanvraag beschikbaar.


 • We bieden 30 dagen niet goed geld terug garantie.


Hieronder leest u welke pijnklachten en aandoeningen we succesvol kunnen behandelen en welke 4 stappen u dient te nemen om te bepalen of ons behandelprogramma succesvol voor u kan zijn. Doet u ook mee?Deze pijnklachten en aandoeningen kunnen we behandelen met ons Online behandelprogramma

 • Rug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: O.a. (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, 'a-specifieke lage rugpijn', ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen,slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom.
 • Nek-schouder,- (boven/onder) arm- elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: o.a.,pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, thoracic outlet syndroom, impingement schouder.
 • Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn, oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen.
 • Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur.
 • RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, skiduim ,peesontstekingen, a-specifiek RSI etc.
 • Pijn in uw hele lichaam: o.a. fibromyalgie.
 • Overige pijn aandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, veel triggerpoints, pijnlijke spieren, mortons neuroom, syndroom van Tietze.

Binnen 4 stappen weet u of deze behandelmethode u pijnvrij kan maken

Via onderstaande 4 stappen weet u of u pijnvrij kunt worden door ons behandelprogramma.

Indien u al een stap heeft gedaan, ga dan door naar de volgende stap.


Stap 1: U leert hoe ons behandelprogramma werkt, hierna zult u waarschijnlijk ook beter begrijpen waarom uw voorgaande behandelingen niet hebben gewerkt.


Stap 2: Nadat u weet hoe ons behandelprogramma werkt raden we aan de "pijntest" doen. Na de pijntest krijgt u globaal inzicht of ons behandelprogramma succesvol voor u kan zijn.


Stap 3 (optioneel): Na het invullen van de pijntest adviseren we een vrijblijvend telefonische chronische pijn intakegesprek met één van onze pijncoaches. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie en de uitslag van uw pijntest.


Aan het einde van dit gesprek krijgt u eerlijk advies of we verwachten of ons behandelprogramma u écht kan helpen. Heeft u geen vragen en wilt u direct starten, ga dan door naar stap 4.


Stap 4: Als u wilt starten met ons behandelprogramma kunt u onderaan deze pagina het behandelprogramma kiezen die uw voorkeur heeft en direct starten.

Stap 1: Lees ons gratis E-book "de verborgen oorzaak van chronische pijn" en bekijk onze

video "Genezen van chronische pijn"

Na het lezen van het E-book en bekijken van de video weet u:

 • De verborgen oorzaak van chronische pijn
 • Waarom veel behandelmethoden tegen chronische pijn falen of maar tijdelijk werken
 • U zult ontdekken of uw diagnose een misdiagnose is en wat u direct hieraan kunt doen.
 • Wat voor soort behandeling er nodig is om de meestvoorkomende onderliggende oorzaak van chronische pijn definitief te genezen.
 • Wat het BreinMedicijn behandelprogramma precies is en of het iets voor u is (inclusief een rondleiding in het behandelprogramma).
 • Wat u direct kunt doen om een start te maken in het genezen van uw pijn.
 • De beste techniek en praktische tips om direct te starten om pijnvrij te kunnen worden (gratis)

Stap 2: Doe de pijntest

Deze gevalideerde test is een Nederlandse vertaling van de Zero Pain Now test. Een Amerikaanse chronische pijn deskundige, genaamd dr. Schechter een leerling van dr. John E. Sarno, ontwierp o.a. deze vragenlijst. Als de pijntest een score minimaal hoger aangeeft dan 4 punten dan is dit online behandelprogramma geschikt voor u.


Als deze een score aangeeft van meer dan 7 punten dan is de kans groot dan ons behandelprogramma u van uw pijnklachten af kan helpen! Des te hoger de score des te hoger de slagingskans.

Stap 3: Plan een telefonisch adviesgesprek in met pijnspecialist Johan van vliet

Dit kunt u verwachten van een telefonisch adviesgesprek:

 • Er wordt écht naar uw verhaal geluisterd door een chronische pijn expert.
 • We brengen uw pijnklachten/situatie in kaart en bespreken de uitslag van uw pijntest.
 • U krijgt eerlijk advies of ons chronische pijn behandelprogramma geschikt voor u is.
 • Uiteraard beantwoorden we uw vragen (mocht u die hebben).
 • Het gesprek duurt 20 minuten en vindt telefonisch of via een WhatsApp call plaats.

Stap 4: Kies een behandelprogramma naar keuze om direct te kunnen starten

Onderaan deze pagina leest u meer informatie over de inhoud van ons behandelprogramma en kunt u het behandelprogramma kiezen die het beste bij u past. Welke optie u ook kiest, u ontvangt 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Naar de behandelprogramma opties

Klantervaringen

Mireille Lee

(44 jaar)

Ik kan de gewone dingen weer doen

Ik ben jarenlang belemmerd geweest door ernstige pijn in mijn onderrug en heup. De artsen hadden artrose in mijn heup geconstateerd en gaven aan dat ik met de pijn zou moeten leren leven. Ook fysiotherapie en het trainen van mijn rug en been spieren had weinig nut.

Ik ben nu dankzij BreinMedicijn eindelijk vrij van mijn pijn en ook nog eens voor een betaalbaar bedrag!

Joke Vos-Jansen (59 jaar)

Ik kon vanwege de pijn niet eens meer een appel schillen

Door de praktische technieken van het breinmedicijn behandelprogramma heb ik geen last meer van het carpaal tunnel syndroom,triggerfinger, migraine en nekpijn. 

Ik kan nu eindelijk weer normaal schrijven met een pen en zonder pijn de aardappels schillen.

Annemarie van Dam (62 jaar)

De artsen wisten zich geen raad

Door de zeer fijne persoonlijke begeleiding ben ik dankzij deze handelmethode genezen van: ischias, candida, prikkelbare darmsyndroom en diverse allergieën. Heel soms heb ik nog een klein beetje last van ischias klachten maar dit stelt totaal niets meer voor van wat het was.

Dit is wat u allemaal krijgt in het online behandelprogramma inclusief de community.

k


 • 1. Een gestructureerd behandelprogramma van 90 dagen (3 maanden) die u stap voor stap helpt om dichterbij een pijnvrij leven te komen.
 • 2. Duidelijke instructies per dag (video’s, printbare instructies, printbare hand outs) om het geleerde in de praktijk te brengen.

 • 3. Het interactieve seminar van de nr.1 pijnspecialist: met succesverhalen van voormalige chronische pijn patiënten. U leert hoe ook u een succesverhaal kunt worden. Daarnaast boordevol met de nieuwste inzichten, tips en technieken waarmee u reuzensprongen zult maken richting een pijnvrij leven.
 • 4. De 10+ redenen waarom u nog steeds pijn heeft of waarom de pijn steeds terugkomt. U leert “hoe” en 'waarmee' u deze oorzaken oplost.

 • 5. Waarom uw hersenen (en niet de locatie van de pijn) bepalen hoeveel en waar u pijn heeft. U leert dat u uw hersenen aan kunt sturen doormiddel van simpele wetenschappelijk bewezen technieken, waardoor uw u pijn kunt stoppen.
 • 6. Waarom naar de psycholoog of manueel therapeut gaan vaak de pijn niet elimineert, omdat het niet de belangrijkste oorzaken bestrijd. En vaak zonde van uw geld en tijd is. 

 • 7. De recent ontdekte oorzaken van chronische pijn en “hoe” en “waarmee” u dit kunt oplossen.

 • 8. De 10 praktische bewezen technieken/oefeningen om de pijn wanneer en waar dan ook te stoppen. Hierdoor nemen de pijnklachten vaak al binnen een paar weken af met 50%. 

 • 9. Vele uitgebreid beschreven succesverhalen van mensen met bijvoorbeeld een hernia, ontsteking (slijmbeurs, pees), die van jarenlang pijn naar pijnvrij gingen in slechts enkele weken/maanden. Verhalen die laten zien dat dit ook binnen uw handbereik ligt.

 • 10. Online begeleiding van Johan van Vliet chronische pijn specialist en coach. Ik beantwoord al uw vragen binnen 24 uur en meestal al binnen een paar uur.

 • 11. Bonus: De 2 best selling boeken over chronische pijn waarmee u nog sneller uw chronische pijn zult kunnen elimineren.

Professionele begeleiding van een chronische pijn coach tijdens het behandelprogramma!


Tijdens het online behandelprogramma krijgt u hulp van onze professionele chronische pijn coaches. Dit gaat via een online community (zie bovenstaande afbeelding).


In onze community met daarin anderen die ook bezig zijn met ons online behandelprogramma heeft u de mogelijkheid om 

vragen te stellen, kennis te delen, successen te vieren en ervaringen uit te wisselen. Binnen 24 uur beantwoorden onze chronische pijn coaches uw vragen en helpen ze u weer verder.


Wilt u liever geen contact met anderen in de community en geheel zelf het online behandelprogramma volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk.


Ps. Losse individuele 1 op 1 coaching sessies kunnen apart aangevraagd worden. De kosten van deze sessies zijn 150 euro per uur.

Bijna niemand heeft dit nog nodig gehad; het programma is zeer compleet en een kort telefonisch gesprek van 15 minuten is kosteloos.

Het online behandelprogramma bevat geen:

 1. Geen lichamelijke behandelingen, geen fysiotherapie, triggerpointtherapie enz.
 2. Geen psychotherapie, maar wel bewezen effectieve psychogische principes en technieken.
 3. Geen medicatie
 4. Geen occulte zaken of zweverigheid
 5. Geen afspraken of reizen naar onze praktijk in Amersfoort, want alles is online, dit scheelt u tijd en geld.

Het online behandelprogramma is de perfecte oplossing als u:

 • Pijnvrij wilt kunnen bewegen, sporten, slapen en zitten.
 • Er niet meer alleen voor wilt staan en snel antwoord wilt op uw vragen.
 • U wilt weten 'hoe' en 'waarmee' u pijnvrij kunt worden en niet meer het wiel zelf hoeft uit te vinden.
 • Weer betrokken kunt zijn in de activiteiten die u graag wilt maar eerder niet kon.
 • Geen andere behandelingen of medicatie meer nodig wilt hebben voor uw pijn wat u veel geld en tijd zal besparen.
 • Zelf in staat wilt zijn om de rest van uw leven pijnvrij te blijven.

Heeft u nog vragen?

Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact op te nemen

Interview deelnemer van het online behandelprogramma

 • Marit Amons (58 jaar)
 • Diagnose: spinale stenose, beknelde zenuw, littekenweefsel.
 • Operaties, medicatie, cannabisolie, enz. ondergaan zonder resultaat.
 • Moest leven als een invalide met rolstoel want kon vanwege de pijn nauwelijks meer lopen.
 • Door het online behandelprogramma van BreinMedicijn genezen van: lage rugpijn met uitstralende pijn in de benen. 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 75,-
€ 49,95,- voor de eerste maand

Online behandelprogramma 

 • Per maand opzegbaar, een mailtje is voldoende.
 • Na de eerste maand wordt het maandbedrag van 75,- per maand afgeschreven.
 • Toegang tot volledige chronische pijn online behandelprogramma ter waarde van €1.945,-
 • Toegang tot de community met gelijkgestemden.
 • Persoonlijke online begeleiding van een deskundige coach in de community.
 • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 sessies.
 • Losse individuele 1 op 1 coachingsessies kunnen apart aangevraagd worden. De kosten van deze sessies zijn 150 euro per uur. Bijna niemand heeft dit nog nodig gehad; het programma is zeer compleet en een kort telefonisch gesprek van 15 minuten is kosteloos.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Dit gebeurd er nadat u het online behandelprogramma heeft besteld:

 • Wanneer u klikt op 'naar bestellen' dan komt u in een winkelmandje waar uw bestelling kunt plaatsen, uw betaalmethode kiest en afrekent. 
 • Na het afrekenen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele minuten een bestelbevestiging met daarin de inloggevens, E books en de instructies om te kunnen beginnen.
 • U kunt met de inloggegevens direct beginnen met het online behandelprogramma
 • Uw abonnement gaat direct in en u hoeft nergens op te wachten.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

We staan voor de kwaliteit van ons behandelprogramma. We bieden u daarom 30 niet goed geld terug garantie.

Veelgestelde vragen over het Online Behandelprogramma (klik op een vraag om het antwoord te zien)

Ik woon niet in de buurt van Amersfoort. Hoe kan ik geholpen worden?

Ons behandelprogramma is volledig online en eventueel telefonisch. U hoeft daardoor niet te reizen en dat scheelt u tijd en geld.

Wij hebben ondervonden dat er geen verschil is in effectiviteit tussen 1 op 1 sessies of het volgen van een online variant.

Dat laatste is ook nog eens velen malen goedkoper.

Zit er aan de proefversie geen verplichtingen (vrijblijvend) of abonnement vast?

De proefversie is 100% vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Na 7 dagen verloopt de toegang tot de proefversie en eindigt de proefperiode en worden er daarna geen bedragen van uw rekening afgeschreven.

Kan ik losse 1 op 1 face to face coachingsessies bij het online behandelprogramma aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Echter, is ons online behandelprogramma zo compleet dat bijna niemand dit tot nog toe nodig heeft gehad.

Ps. een telefonisch 15-30 minuten op weg help gesprek is uiteraard kosteloos, dit doen we soms wanneer een specifieke vraag online niet naar tevredenheid kan worden beantwoord.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, we bieden een 30 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op ons online behandelprogramma.

U kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of ons behandelprogramma wat voor u is.

Wanneer gaat het abonnement in?

Bij bijvoorbeeld een maandabonnement gaat de maand in op de dag van de aankoop en de eerste maand eindigt 30/31 dagen later.

Bijvoorbeeld u sluit het abonnement af op 4 maart, dan eindigt de eerste maand op 3 april en begint de tweede maand op 4 april.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten/opzeggen?

Heeft u een 6 maanden toegang afgesloten? Dan hoeft u niets te doen, want na 6 maanden stopt dat automatisch.

Bij het doorlopende maandabonnement abonnement dient 7 dagen voordat de abonnementsperiode eindigt, opgezegd te worden. Dit kan d.m.v. het sturen van een mail met daarin de vermelding dat u wilt opzeggen.

Als u een maandabonnement afsluit op 5 maart dan eindigt de eerste maandperiode op 4 april. Als u na de eerste maand wilt opzeggen dan dient u uiterlijk 29 maart op te zeggen en dan zal de termijn voor de tweede termijn geannuleerd worden en eindigt uw abonnement op 4 april.

Wanneer u het abonnement niet opzegt, dan loopt het abonnement en daarmee de maandelijkse afschrijvingen gewoon door. Dit werkt hetzelfde als bij een abonnement op een tijdschrift of bij de sportschool. Als u het programma niet gebruikt maar niet opzegt, dan loopt het abonnement en de bijbehorende afschrijvingen gewoon door.

Mocht u door ernstige langdurige ziekte of andere uitzonderlijke omstandigheden niet instaat zijn om het programma verder te doorlopen?

Mail ons via info@brein-medicijn.nl en we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen. Geef dit wel graag van te voren aan en niet maanden achteraf.

Wat gebeurt er als ik stop?

Als u stopt met het behandelprogramma dan verliest u toegang tot het Online Behandelprogramma, de Community, begeleiding en daarmee alle inhoud van het online behandelprogramma.

Wat is de duur van het online behandelprogramma?

Het programma duurt ongeveer 3 maanden. Er zit namelijk voor minimaal 3 maanden opdrachten, video’s oefeningen enz. in. U mag er zolang doen als u wilt. De gemiddelde duur van het programma is ongeveer 3 a 4 maanden.

Sommige doen er 4 of 5 maanden over, dit alles hangt af van hoeveel tijd u dagelijks kunt en wilt besteden, maar ook hoe snel uw klachten minder worden want dit verschilt per persoon. Elk mens is namelijk uniek.

Het programma is op eigen tempo.

Hoe weet ik of jullie behandelprogramma voor mij wél werkt? Ik heb al zoveel andere behandelingen geprobeerd.

Als u onze chronische pijn test heeft gedaan en hieruit blijkt dat onze behandelmethode geschikt is dan kunnen we met grootte nauwkeurigheid zeggen dat onze behandelmethode bij u werkt.

We kunnen dit zo nauwkeurig bepalen omdat alle clienten waar onze behandelmethode bij werkt vergelijkbare kenmerken vertonen. Na het doen van de pijn test raden we aan om ons gratis ebook lezen. Na het lezen van dit E-book begrijpt u waarschijnlijk beter waarom uw voorgaande behandelingen niet hebben gewerkt.

We begrijpen dat u twijfels heeft en dat u misschien bang bent om weer teleurgesteld te worden. Om die reden geven wij op het online behandelprogramma een 30 dagen niet goed, geld terug garantie om wanneer u niet tevreden bent, u gewoon u geld terug krijgt.

Daarnaast bieden wij een proefversie aan van het online behandelprogramma, inclusief begeleiding en toegang tot de community. Deze versie is exact dezelfde versie en hiermee kunt 7 dagen lang voor een zeer laag eenmalig bedrag het online programma uitproberen.

Helpt een online behandelprogramma wel?

De meest effectieve oefeningen en technieken uit onze 1 op 1 sessies hebben we gebruikt om een effectief en compleet online behandelprogramma te maken.

In combinatie met uitleg video's en gerichte praktische oefeningen, begrijpt u makkelijk de essentie van het verhaal.

Hierdoor is online leren heel eenvoudig en praktisch. Daarnaast is ons online behandelprogramma al uitgetest en is net zo effectief gebleken als de 1 op 1 sessies.

Bij een online behandelprogramma moet ik toch alles zelf doen?

U moet het zelf doen maar we laten u niet aan uw lot over. In de community is er ruimte voor uw persoonlijke vragen over uw herstel.

Hier is dagelijks een professionele therapeut/coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat u bij het 1 op 1 persoonlijke Breinmedicijn behandelprogramma het uiteindelijk ook zelf moest gaan doen.

U kunt in de community vragen stellen die een coach zal beantwoorden. U kunt ook via het chatprogramma, waar niemand kan meelezen, mij vragen stellen mocht u dit nodig hebben.

Kortom u wordt niet aan uw lot over gelaten en mocht er iets zijn wat een telefonisch gesprek van 15 minuten nodig heeft dan is dat kosteloos.

Hoeveel tijd kost het om het online behandelprogramma te doen?

We zijn 100% expert en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn. We snappen uw situatie dus. U kunt op uw eigen wijze en op uw eigen tempo leren.

De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. U bepaalt het tempo!

We adviseren u om ongeveer 30 minuten en maximaal 60 minuten per dag tijd te besteden aan het behandelprogramma , dit is nodig omdat het anders uw herstel in de weg kan gaan staan.

Al zitten er voldoende rustdagen in de cursus.

Als ik medicatie gebruik is dit behandelprogramma dan wel geschikt voor mij?

Ja, als u medicatie gebruikt dan is dit programma geschikt voor u.

Als u pijnstillende medicatie gebruikt dan adviseren wij om dit in overleg met uw behandelend arts af te bouwen naarmate uw pijn door het behandelprogramma minder wordt.

Als u namelijk de pijnstillende medicatie niet afbouwt dan is uw lichaam medicijnafhankelijk en zal de pijn telkens worden getriggerd en de pijn kan naar verloop van tijd resistent worden tegen de pijnmedicatie en dan zal u nog sterkere medicatie nodig hebben.

Dit is de reden dat wij aanraden uw pijn medicatie af te bouwen wanneer u ons behandelprogramma volgt maar doe dat wel in overleg met uw behandelend arts. Wij zijn namelijk geen medicijn experts en kunnen u daarin niet adviseren.

Hoe gaat het online behandelprogramma te werk?

Het online behandelprogramma bevat educatie, trainingsvideo’s, seminars, hand outs, praktische oefeningen.

Er zijn 3 componenten en fasen in het online behandelprogramma.

U leert in de eerste fase waardoor u pijn precies ontstaat, wat dat met u te maken heeft, waarom u pijn heeft, wat u er tegen kunt doen en dat u daadwerkelijk van uw pijn af kunt komen.

Het legt als het ware het fundament om uiteindelijk de oefeningen en technieken juist te kunnen uitvoeren. Het mooie is dat tijdens deze fase veel cliënten al een aanzienlijke vermindering in hun klachten ervaren.

In de tweede fase leert en past u toe hoe u de angst voor klachten overwint, revalideert en weer dingen leert doen die u nu niet meer kunt doen vanwege uw klachten.

Dit deel bevat educatie en praktische oefeningen en technieken om uw gedrag t.a.v. de pijn te veranderen wat uw klachten niet alleen zullen verminderen maar ook weer de activiteiten laat doen die u nu niet meer kunt doen.

De derde fase is de fase waar de focus compleet ligt op de praktijk; waarin oefeningen en technieken worden uitgelegd, waarmee u onderdrukte emoties leert ervaren en ook aanleert dit voortaan te doen.

Hierdoor zullen als zeer belangrijk bijproduct de pijnklachten aanzienlijk minder worden en/of verdwijnen.

Ik heb geen ernstige trauma’s meegemaakt en ik onderdruk geen emoties; is het online behandelprogramma dan wel voor mij geschikt?

U hoeft geen trauma’s te hebben gemaakt om pijnklachten te krijgen. Pijnklachten komen niet perse door een onverwerkt trauma.

Onderdrukte emoties veroorzaken chronische pijnklachten (ernstige ziekten, breuken, zenuwschade uitgesloten) en de grootste factor waarom dit gebeurd is vanwege iemands karaktereigenschappen.

Bijvoorbeeld perfectionistisch, people pleaser, mensen naar de zin maker, zeer zorgzaam, moralistisch, zeer gedreven, zorgenmaker.

Als u 1 of meerdere van die persoonlijkheidskenmerken heeft dan is dat de reden waarom u emoties onderdrukt.

Daarnaast geeft het dagelijks leven genoeg stressvolle momenten om genoeg emoties te onderdrukken om het pijnproces (psycho-fysiologisch syndroom) op te starten.

Ik heb al gewerkt aan mijn emoties, is dit programma dan wel iets voor mij?

Als u nog steeds pijn heeft en er is niets ernstigs aan de hand, zoals hart en vaat zieken, auto immuun ziekten, kanker etc. Dan betekent dit dat u waarschijnlijk nog niet geleerd hebt om in volledig contact te staan met uw emoties en uw lijf.

Daarnaast bestaat ons programma uit 3 pijlers. Mindset, gedrag en emoties. Alle drie zijn ze even belangrijk zonder de juiste mindset en gedrag kunt u zelfs alle emotie voelen en toch pijn hebben, omdat ze alle drie net zo belangrijk zijn. Onder inhoud van ons programma op de pagina over het online behandelprogramma leggen we dit nog verder uit.

Als u het echt wilt weten of ervaren dan raden wij onze proefversie aan, dan zult u gauw genoeg ervaren of het online behandelprogramma iets voor u is.

Wat is het verschil tussen een psycholoog en BreinMedicijn?

Een psycholoog kan u zeker helpen om uw onderdrukte emoties te voelen.

Echter, leert u niet om dit voortaan zelf te doen. U krijgt als het ware vis, maar leert niet zelf te vissen.

U blijft hiermee afhankelijk van een psycholoog en wij van BreinMedicijn hebben o.a. als doel dat u ons op een gegeven moment niet meer nodig heeft en zelf heeft leren vissen.

Verder ontbreekt de juiste noodzakelijke educatie over uw pijnklachten bij een psycholoog.

Het vergt niet alleen maar het voelen van onderdrukte emoties, maar ook uw gedrag en manier van denken ten aanzien van de pijnklachten dient te veranderen.

Als u bijvoorbeeld angstig blijft voor de klachten en geen revalidatieplan (gedrag) heeft dan is de kans zeer groot dat u niet (blijvend) van uw pijnklachten afkomt.

Ons programma behelst een stap voor stap gestructureerd plan om uw klachten te elimineren.

BreinMedicijn geeft u vis en leert u vissen, zodat u in staat gesteld wordt om uiteindelijk zonder onze hulp pijnvrij te blijven.

In ons ebook gaan wij hier ook op in.

Ik heb geen chronische of langdurige pijn, ik heb gewoon pijnklachten en is dit online behandelprogramma dan wel geschikt voor mij

Als u pijnklachten heeft die u al weken of maanden of jaren lang heeft, dan heet dat langdurige of chronische pijn. Dit geldt ook als u bijvoorbeeld eerst hoofdpijn of Ischias had en nu heeft u i.p.v. daarvan nekpijn of een andere pijnklacht.

Als u langer dan een aantal weken pijn heeft die niet minder wordt naar verloop van tijd dan heet dat langdurige of chronische pijn.

Wat is het verschil tussen BreinMedicijn en een pijnkliniek of het Rughuis.

Het rughuis heeft een multi disciplinaire aanpak. Zij focussen op een gedragsmatige en fysieke aanpak van pijnklachten. Zij leren u net als pijnklinieken omgaan met uw pijnklachten en hooguit een lichte vermindering van klachten.


BreinMedicijn focust op stress en onderdrukte emoties welke de hoofdoorzaak zijn van veel pijnklachten. Daarnaast leren wij mensen een mindset en gedrag d.m.v. educatie, die het lichaam signalen geeft dat het gezond is en niet stuk.

Het is een wetenschappelijk feit dat wanneer mensen denken dat ze iets mankeren dat dit in zichzelf al symptomen geeft. Fysotherapie, manuele therapie en lichaamsversterkende oefeningen geven uw lijf juist de indruk dat u iets mankeert of zwak bent.

Onze visie is dat het menselijk lichaam uitstekend in staat is zichzelf te genezen en wanneer pijnklachten aanhouden terwijl er niets ernstigs aan de hand is, dan heeft in de meeste gevallen te maken met onderdrukte emoties en stress die spieren, pezen en zenuwen aantast.

Als u wilt weten en ervaren wat het verschil is dan raden we u aan om onze proefversie te bestelen. Daar krijgt u in 7 dagen een zeer goede indruk wat het is en of u het voor u geschikt vindt.