arrow_drop_up arrow_drop_down

Een leven zonder chronische pijn?

Wordt blijvend pijnvrij met ons beproefde online behandelprogramma

Een leven zonder chronische pijn?

Wordt blijvend pijnvrij met ons beproefde online  behandelprogramma

Bewezen behandelprogramma

10.000+ mensen met chronische pijn zijn door deze behandelmethodiek verlost van hun pijn.

Professionele begeleiding

Alle sterke punten uit ons persoonlijk behandelprogramma hebben we gebundeld in een online behandelprogramma.

Heeft u het gevoel dat u alleen staat in uw worsteling met chronische pijn?

Heeft u het gevoel dat u nooit meer van uw chronische pijn af komt? Dat u zich niet begrepen voelt door de gezondheidszorg?

Wordt u beperkt in uw dagelijks leven en heeft u al diverse behandelingen geprobeerd zonder blijvend succes? Wellicht heeft dit u al veel tijd en geld gekost.


Als u zich hier (deels) in herkent en definitief van uw pijn wilt genezen dan hebben wij dé oplossing voor u.

Mijn naam is Johan van Vliet, chronische pijn coach en eigenaar van BreinMedicijn.


Wij hebben jarenlange praktijkervaring in het structureel oplossen van chronische pijnklachten en weten daardoor wat niet en wat wél werkt. BreinMedicijn is al jaren één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van chronische pijn bestrijding in Nederland. 

10.000+ mensen met chronische pijn zijn door onze behandelmethode verlost van hun pijn.


Behandeling door een ervaringsdeskundige

Ik weet hoe het is om chronische pijn te hebben inclusief de bijbehorende angst dat ik nooit meer beter zou worden. Ik heb 1,5 jaar thuis gezeten omdat ik niet kon werken vanwege chronische pijn.


Hier begon mijn zoektocht naar een geschikte behandelmethode. Ik vond deze niet bij de reguliere gezondheidszorg en helaas ook niet bij de alternatieve zorg. Na een jaar ontdekte ik een behandelmethode die in Amerika ooit is gepionierd door pijnspecialist nummer 1 

dr. Sarno. In Amerika wordt deze behandelmethode al lang gebruikt en is daar al jaren zeer succesvol.


Deze behandelmethode hielp mij de oorzaak van mijn chronische pijn te ontdekken en veel belangrijker hoe ik ervan kon komen! 

Aan het einde van het behandelprogramma was ik verlost van vrijwel al mijn chronische pijnklachten. Inmiddels heb ik deze praktijk opgericht, zodat ook u pijnvrij kunt worden.

Wat ik kan ... kunt u ook! En wij helpen u...

Naar aanleiding van het online helpen van onze cliënten kwamen we erachter dat een online variant net zo goed kan werken als ons Persoonlijke behandelprogramma met daarin de individuele 1 op 1 sessies. De prijs voor het Persoonlijke behandelprogramma met daarin de individuele 1 op 1 sessie was namelijk tussen de €750,- en € 1.945 euro.


Vervolgens hebben we het online behandelprogramma verder uitontwikkeld. In het online behandelprogramma hebben we de kosten voor ons behandelprogramma enorm kunnen verlagen zonder kwaliteit in te leveren. 


We hebben hiermee onze kennis en ervaring van ons 1 op 1 behandelprogramma gecombineerd in een online chronische pijn behandelprogramma met professionele online begeleiding en stimulans binnen een community van gelijkgestemden.


Met ons online behandelprogramma kunt u volledig pijnvrij kunt worden maar ook blijven. Ons online behandelprogramma is vanwege de lage prijs ook nog eens voor iedereen toegankelijk. Mocht u tijdens het online behandelprogramma toch nog behoefte hebben aan

1 op 1 coaching met één van onze pijncoaches dan is dit ook mogelijk. Losse coaching sessies zijn op aanvraag beschikbaar.


 • We bieden 14 dagen niet goed geld terug garantie.


Doet u ook mee?


Mireille Lee

(44 jaar)

Ik kan de gewone dingen weer doen

Ik ben jarenlang belemmerd geweest door ernstige pijn in mijn onderrug en heup. De artsen hadden artrose in mijn heup geconstateerd en gaven aan dat ik met de pijn zou moeten leren leven. Ook fysiotherapie en het trainen van mijn rug en been spieren had weinig nut.

Ik ben nu dankzij BreinMedicijn eindelijk vrij van mijn pijn en ook nog eens voor een betaalbaar bedrag!

Joke Vos-Jansen (59 jaar)

Ik kon vanwege de pijn niet eens meer een appel schillen

Door de praktische technieken van het breinmedicijn behandelprogramma heb ik geen last meer van het carpaal tunnel syndroom,triggerfinger, migraine en nekpijn. 

Ik kan nu eindelijk weer normaal schrijven met een pen en zonder pijn de aardappels schillen.

Annemarie van Dam (62 jaar)

De artsen wisten zich geen raad

Door de zeer fijne persoonlijke begeleiding ben ik dankzij deze handelmethode genezen van: ischias, candida, prikkelbare darmsyndroom en diverse allergieën. Heel soms heb ik nog een klein beetje last van ischias klachten maar dit stelt totaal niets meer voor van wat het was.

Dit is wat u allemaal krijgt in het online behandelprogramma inclusief de community.

k


 • 1. Een dagelijks stappenplan van 90 dagen (3 maanden) die u stap voor stap helpt om dichterbij een pijnvrij leven te komen.

 • 2. Een gestructureerd actie-stappenplan (video’s, printbare instructies, printbare hand outs) om het geleerde in de praktijk te brengen.

 • 3. Het interactieve seminar van de nr.1 pijnspecialist: met succesverhalen van voormalige chronische pijn patiënten. U leert hoe ook u een succesverhaal kunt worden. Daarnaast boordevol met de nieuwste inzichten, tips en technieken waarmee u reuzensprongen zult maken richting een pijnvrij leven.
 • 4. De 10+ redenen waarom u nog steeds pijn heeft of waarom de pijn steeds terugkomt. U leert “hoe” en 'waarmee' u deze oorzaken oplost.

 • 5. Waarom uw hersenen (en niet de locatie van de pijn) bepalen hoeveel en waar u pijn heeft. U leert dat u uw hersenen aan kunt sturen doormiddel van simpele wetenschappelijk bewezen technieken, waardoor uw u pijn kunt stoppen.
 • 6.Waarom naar de psycholoog of manueel therapeut gaan vaak de pijn niet elimineert, omdat het niet de belangrijkste oorzaken bestrijd. En vaak zonde van uw geld en tijd is. 

 • 7.De recent ontdekte oorzaken van chronische pijn en “hoe” en “waarmee” u dit kunt oplossen.

 • 8.De 10 praktische bewezen technieken/oefeningen om de pijn wanneer en waar dan ook te stoppen. Hierdoor nemen de pijnklachten vaak al binnen een paar weken af met 50%. 

 • 9.Vele uitgebreid beschreven succesverhalen van mensen met bijvoorbeeld een hernia, ontsteking (slijmbeurs, pees), die van jarenlang pijn naar pijnvrij gingen in slechts enkele weken/maanden. Verhalen die laten zien dat dit ook binnen uw handbereik ligt.

 • 10.Bonus: De 2 best selling boeken over chronische pijn waarmee u nog sneller uw chronische pijn zult kunnen elimineren.


Ps. Wilt u losse 1 op 1 coachingsessies erbij hebben? Dan kan dat. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan gaan op basis van offerte.

Dé #1 Online Pijnvrij Community van Nederland!


In onze community met daarin anderen die ook bezig zijn met ons online behandelprogramma heeft u de mogelijkheid om 

vragen te stellen, kennis te delen, successen te vieren en ervaringen uit te wisselen. Wilt u liever geen contact met anderen in de community en geheel zelf het online behandelprogramma volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk.


Tijdens ons online behandelprogramma krijgt u direct feedback van onze professionele coaches en andere leden die u precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar u op dit moment tegen aanloopt.


Binnen de community heeft iedereen een eigen profiel, kunt u berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden met dezelfde aandoeningen. Het ideale warme bad voor ieder lid.

De voordelen van de Online Pijnvrij Community

Kennis en ervaringen delen

Leer van uw coach en anderen wat het beste werkt!

Vragen stellen

Stel uw vragen en krijg snel antwoord over uw situatie en zaken waar u tegen aanloopt.

Succesverhalen vieren

Niets zo bemoedigend en motiverend als een succesverhaal.

Samen staan we sterk

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

U staat er niet meer alleen voor

Ontmoet gelijkgestemden en deel u verhaal. In de community vind u erkenning en herkenning.

Heeft u nog vragen?

Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact op te nemen

Deze pijnklachten en aandoeningen kunnen we behandelen met ons Online behandelprogramma

 • Rug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: O.a. (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, 'a-specifieke lage rugpijn', ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen,slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom.
 • Nek-schouder,- (boven/onder) arm- elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: o.a.,pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, thoracic outlet syndroom, impingement schouder.
 • Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn, oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen.
 • Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur.
 • RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, skiduim ,peesontstekingen, a-specifiek RSI etc.
 • Pijn in uw hele lichaam: o.a. fibromyalgie.
 • Overige pijn aandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, veel triggerpoints, pijnlijke spieren, mortons neuroom, syndroom van Tietze.

Het online behandelprogramma bevat geen:

 1. Geen lichamelijke behandelingen, geen fysiotherapie, triggerpointtherapie enz.
 2. Geen psychotherapie, maar wel bewezen effectieve psychogische principes en technieken.
 3. Geen eindeloze oefensessies
 4. Geen medicatie
 5. Geen occulte zaken of zweverigheid
 6. Geen afspraken of reizen naar onze praktijk in Amersfoort, want alles is online, dit scheelt u tijd en geld.

Het online behandelprogramma is de perfecte oplossing voor u 

als u:

 • Pijnvrij wilt kunnen bewegen, sporten, slapen en zitten.
 • Geen onzekerheid meer wilt of een therapie wel of niet zal aanslaan; onze pijntest zal die duidelijkheid gratis aan uw geven mocht u deze test nog niet gedaan hebben.
 • Er niet meer alleen voor wilt staan en snel antwoord wilt op uw vragen.
 • U wilt weten 'hoe' en 'waarmee' u pijnvrij kunt worden en niet meer het wiel zelf hoeft uit te vinden.
 • Weer betrokken kunt zijn in de activiteiten die u graag wilt maar eerder niet kon.
 • Geen andere behandelingen of medicatie meer nodig wilt hebben voor uw pijn wat u veel geld en tijd zal besparen.
 • Zelf in staat wilt zijn om de rest van uw leven pijnvrij te blijven.

ps. Als de pijntest een score minimaal hoger aangeeft dan 4 punten dan is dit online behandelprogramma voor u geschikt. Als deze een score aangeeft van meer dan 7 punten dan is deze zelfs uitstekend geschikt!

Heeft u nog vragen?

Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact op te nemen

Interview deelnemer van het online behandelprogramma

 • Marit Amons (58 jaar)
 • Diagnose: spinale stenose, beknelde zenuw, littekenweefsel.
 • Operaties, medicatie, cannabisolie, enz. ondergaan zonder resultaat.
 • Moest leven als een invalide met rolstoel want kon vanwege de pijn nauwelijks meer lopen.
 • Door het online behandelprogramma van BreinMedicijn genezen van: lage rugpijn met uitstralende pijn in de benen. 

Tarieven Online Behandelprogramma

Per maand opzegbaar

Veilige keus

 • -

  75,- per maand

  • Per maand opzegbaar 
  • Maandbedrag van 75,- wordt per maand afgeschreven
  • Toegang tot volledige chronische pijn online behandelprogramma ter waarde van €1.945,-
  • Toegang tot de community met gelijkgestemden
  • Persoonlijke online begeleiding van een deskundige coach in de community
  • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 sessies
  • Losse 1 op 1 coachingsessies kunnen apart aangevraagd worden. De kosten van deze sessies gaan op basis van offerte.
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie


  Per 3 maanden

  Prima keus

 • € 75

  67,- per maand

  • Per 3 maanden opzegbaar 
  • Omgerekende maandbedrag van 67,- wordt per kwartaal afgeschreven (201,-)
  • Toegang tot volledige chronische pijn online behandelprogramma ter waarde van €1.945,-
  • Toegang tot de community met gelijkgestemden
  • Persoonlijke online begeleiding van een deskundigecoach in de community
  • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 sessies
  • Losse 1 op 1 coachingsessies kunnen apart aangevraagd worden. De kosten van deze sessies gaan op basis van offerte.
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

  Per 12 maanden

  Beste keus

 • € 75

  59,- per maand

  • Per 12 maanden opzegbaar 
  • Omgerekende maandbedrag van 59,- wordt per jaar afgeschreven (708,-)
  • Toegang tot volledige chronische pijn online behandelprogramma ter waarde van €1.945,-
  • Toegang tot de community met gelijkgestemden
  • Persoonlijke online begeleiding van een deskundigecoach in de community
  • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 sessies
  • Losse 1 op 1 coachingsessies kunnen apart aangevraagd worden. De kosten van deze sessies gaan op basis van offerte.
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

  Bonus: 2 bestselling E Books

  Deze E-Books bevatten:
  •  Boordevol praktische direct uit te voeren tips 
  • Pijn eliminerende technieken
  •  Succesverhalen die laten zien dat ook u een succesverhaal kunt worden en 'hoe' u dat kunt behalen.
  • De grootste blokkades tot genezing van chronische pijn en 'hoe' deze kunt opheffen.

  Veelgestelde vragen over het Online Behandelprogramma

  Is er een niet goed, geld terug garantie?

  Ja, we bieden een 30 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op ons online behandelprogramma. U kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of ons behandelprogramma wat voor u is.

  Kan ik losse 1 op 1 face to face coachingsessies bij het online behandelprogramma aanvragen?

  Ja, dat is mogelijk. Deze dient u wel apart aan te vragen. De kosten hiervan zijn 150 euro per uur. Echter, is ons online behandelprogramma zo compleet dat bijna niemand dit tot nog toe nodig heeft gehad.

  Ps. een telefonisch 15 minuten op weg help gesprek is uiteraard kosteloos, dit doen we soms wanneer een specifieke vraag online niet naar tevredenheid kan worden beantwoord.

  Wat is de duur van het online behandelprogramma?

  We hebben 3 type opties, ook wel "abonnementen" genoemd voor ons online behandelprogramma.

  Een maandabonnement is per maand opzegbaar. Een kwartaal abonnement is per 3 maanden opzegbaar, een jaar abonnement per 12 maanden.

  We adviseren meestal om een kwartaalabonnement te kiezen omdat ons behandelprogramma 90 dagen duurt.

  Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

  Kan ik mijn "abonnement" later wijzigen?

  Ja, wanneer u bijvoorbeeld start met een kwartaal-abonnement dan kunt u dit wanneer u wilt omzetten naar een jaar-abonnement om alsnog van een korting te profiteren.

  U kunt ook van een kwartaal of jaar-abonnement terug naar een maand abonnement. Dit kan pas nadat de kwartaal- jaar-termijn is geëindigd.

  Hoe weet ik of jullie behandelprogramma voor mij wél werkt? Ik heb al zoveel andere behandelingen geprobeerd.

  Als u onze chronische pijn test heeft gedaan en hieruit blijkt dat onze behandelmethode geschikt is dan kunnen we met 97% nauwkeurigheid zeggen dat onze behandelmethode bij u werkt. We kunnen dit zo nauwkeurig bepalen omdat alle clienten waar onze behandelmethode bij werkt vergelijkbare kenmerken vertonen.

  Helpt een online behandelprogramma wel?

  De meest effectieve oefeningen en technieken uit onze 1 op 1 sessies hebben we gebruikt om een effectief en compleet online behandelprogramma te maken. In combinatie met uitleg video's en gerichte praktische oefeningen, begrijpt u makkelijk de essentie van het verhaal. Hierdoor is online leren heel eenvoudig en praktisch. Daarnaast is ons online behandelprogramma al uitgetest en is net zo effectief gebleken als de 1 op 1 sessies.

  Bij een online behandelprogramma moet ik toch alles zelf doen?

  U moet het zelf doen maar we laten u niet aan uw lot over. In de community is er ruimte voor uw persoonlijke vragen over uw herstel. Hier is dagelijks een professionele therapeut/coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat u bij het 1 op 1 persoonlijke Breinmedicijn behandelprogramma het uiteindelijk ook zelf moest gaan doen.

  Hoeveel tijd kost het om het online behandelprogramma te doen?

  We zijn 100% expert en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische pijn. We snappen uw situatie dus. U kunt op uw eigen wijze en op uw eigen tempo leren. De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. U bepaalt het tempo!

  We adviseren u om ongeveer 30 minuten per dag tijd te besteden aan het behandelprogramma, dit is nodig omdat het anders uw herstel in de weg kan gaan staan. Al zitten er voldoende rustdagen in de cursus.

  Wordt dit behandelprogramma vergoed door zorgverzekeraars?

  Nee, onze behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wél zijn werkgevers soms bereid om de kosten deels of volledig te vergoeden als dit in overleg wordt gedaan.

  Wat gebeurt er als ik stop?

  Als u stopt met het behandelprogramma dan verliest u toegang tot het Online Behandelprogramma, de Community en daarmee alle inhoud van het online behandelprogramma.